Tvoji kapci sve su teži, spava ti se, ajde leži Sve je teža tvoja glava, nenormalno ti se spava Sklapaju se tvoje oči, carstvu snova ti ćeš poći Kad se probudiš iz snova glavno tebi biće lova Samo gledaj u ekrane, magazine i reklame Samo kupuj, samo troši, tko ne troši taj je loši Samo troši, samo kupi, ko ne kupi taj je glupi Samo jedi zdrave hrane, zdravo modificirane Imaš piti, imaš jesti, moraš biti sretne svijesti. Nemoj sjedit, uzmi kredit, moraš život svoj uredit Nemoj bježati od jave, moraš biti zdrave glave Kalkulirat i računat, i račune obračunat Radi yogu protiv stresa, hajd u salon od fitnessa Idi putem interesa, srce tek je komad mesa Ne slušaj ga, ono vara, u glavi ti zbrku stvara Kupi auto pa se vozi, u masovnoj si hipnozi Tko sam, što sam, jadan ne znam, mozak mi je crni bezdan Mozak mi je nula jedan, život bezličan i bijedan Svijest je moja digitala, satelit iz orbitala Moje misli kontrolira, sve ih bira konstruira Sve šta hoće, ja ne mogu, pokušo sam radit yogu Pokušo sam ja i drogu, šta obara me sa nogu Ali ništa ne pomaže, osim savjest kad mi kaže Kad me laže, sve je dobro, zaboravi muke pobro Na veselje baci brigu, pa se baci u tu igru Pusti nek te masa nosi, u masovnoj si hipnozi.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ubijam, kradem na veliko i malo, èitav svoj život sve što krast se dalo. To poneki znaju, al' ne smiju reæ', jer èim bi rekli strpa' bi ih u peæ. Policija i ostali državni organi za mene su smeæe, debili, papani. Poneke face pokušavaju da me strede, al' tad ih njihov šef u red dovede. U èemu je stvar, zna se. Potplaæeno prase. S mojim parama æe mnogi u penziju da se skrase. Te stvari se vode kao poslovni izdaci, jer poslovni inspektori za mene su bedaci. Bolje zelenit od para nego od muke. Sumnjièavi inspektori sad su na dnu luke, sa stimom oko vrata ili u stupu betona. Nareðujem eliminacije bez emocija i rezona. A devize gomilam, od poda do plafona, na švicarskim raèunima. Cash ne držim doma. U pretvorbi plibam ka' u vodi riba, ka' i svi ostali samo gledam što bi diga'. Na oprezu sam stalno zbog financijske kontrole, al' kurac me boli, kad me narod voli.
Ref: Nedodirljiv sam, Nedodirljiv sam ovaj život je bijeda, za tebe. od 1000 briga, Ništa mi samo jedan. Ne možeš.
I zato se kandidiram za sabor ili vladu. Diplomatski imunitet dobro doðe u radu. I lipimo plakate. Moja nasmijana faca. Svi u gradu kažu da domaæa sam daca. Ja sam olièenje svega što ste 'tili, maštali u sebi, al' uèinit niste smili. Ma šta znaèi prijeæi preko par leševa, ljudi umiru, ginu, to svaki dan se dešava. Ljudski život za me jako malo znaèi, al' od smrti straha nemam i od svih drugih sam jaèi. Odreðen za lidera, olièenje dobrote. Ljudski principi za mene samo pitanje su svote. Moja moæ je takva i tu nema sramote. Kupujem živote, uzimam živote, posuðujem živote, i kratim živote, i dajem živote. Jebo te!
Ref:
Biram unosne poslove, pa prodajem i drogu, Ne odgovaram pred savješæu niti ljudima niti Bogu. Dižem visoko, spuštam nisko, obaram sa nogu, Gazim i gnjeèim, sve šta hoæu mogu. U stvari zalažem se za jedinstvo i slogu. Ja svjetski imperator prvopodreðeni Bogu. Zato pazi kad ti kažem gazim crve i debile, nek' cvile, nek' vide 'ko je gazda i 'ko æe biti vazda.
O sada, pa na dalje, na vjeke vjekova nikad neæe biti face moga kova. I èega da e bojim kad sudbine krojim, milijone brojim u vilama svojim. Van kontrole, izan zakona i reda, pokušaj me sprijeèiti. Nemaš izgleda. Niti najmanje šanse, jer opklada stoji, jedan naprema beskonaèno, to su izgledi tvoji. A mistika je èudan predmet istraživanja, za mene bez znanja, su obièna sranja. Stojim èvrsto na zemlji, uèimzakone sile- jaèi neka vladaju, a bijednici nek' cvile. Nek' se mole bogovima svojim- pod Njegovim nogama trenutno ja stojim.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ima bit da san potrošija I ono malo suza za navodnit dolinu sevdaha I bluesa svit je tužan, tu nikad neće bit pravde za one koji žele samo da žive I rade I ljube, I smiju se svemu ka vicu A ja se pitan ima li smisla pravit dicu Donosit ih na svit di su život I sloboda Ka roba, koju će neki moćnik prodat I ove stare melodije bude memorije Čiste nostalgije, I ne znan šta mi je Stari s bafima, stara s ogromnom trajnom Sestra I ja, cili umazan slajom I sve je daleko I tajno Znan ni onda nije sve bilo bajno, al ditetu sve je sjajno i pari mi se puno lipše I ove kapi kiše ka da šapću: “Nikad više…” Jer sve prolazi, ostaje samo u nama U srcima , u umu, I foto albumu Priča svaka slika, da ne zaboravin nikad Nasmijana lica nekih starih prika Nekih nema više, ostale su sjene Mora bit da je s njima nesta I dio mene Al vrate ga kiše, I vitar s juga Neka stara pisma, nostalgija I tuga. * Nekad se pitan jel tribalo sve baš tako bit pa mislin, tribalo je bit, jer je proklet ovi svit I dobri ljudi uvik izvuku deblji kraj Zato se nadan da postoji I pakal I raj Neki viši sud, Božja pravda Da presudi I kazni svakog onog gada Željnog rata I žednog krvi Al ko je bez grijeha nek baci kamen prvi Ironično zaista, da citira Krista Jedan od onih šta je odgojen u obitelji ateista I to u mraku, u miješanom braku U nekoj dalekoj zemlji, sad je samo u zraku I baš me je tamo donila roda Da ne mrzin I buden pošten, iskren I odan A razliku između zla I dobra Nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa A kad su zavladali oni šta su pali s kruške Božji ljudi su blagoslovili puške Janjce slali u smrt, za svoga Boga, jedinoga Za ludilo svoga ideologa kad bijesni mržnja razum nije lijek I ludilo uvik promijeni tijek Povijesti, i ispiše novu krvavu stranu U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu. * Zato letin visoko iznad napaćenog tla Daleko od poimanja dobra i zla visoko gore, ka Suncu, u nebesa di se gužvaju poruke SMS-a iz ovog vrimena izlazin van I zaranjan u neki davni, zaboravljeni san Neki bolji dan, pun smija I vica Di su sritni ljudi I njihova dica I gledaju u sutra, ozarena lica Puni nade, u tom svitu pravde Jednakosti, bratstva I slobode U svit ljubavi me misli vode I još uvik virujen da će na ovoj planeti Jednog dana svi ljudi moć živit sretni Razum, ljubav I znanje izgradit će raj I znaj, neće biti ironije za kraj.
bia sam glup kad sam reka da moj um pali to su nekako saznali fbi generali i zbrojili su 2 i 2 i shvatili on zna više nego šta bi smija da zna pa su se sastali tajno odluèili poslat vamo muldera i scully ali nisu znali da tom planu nešto fali da su mulderu i scully izgledi jako mali a jako su male i šanse je me krase specifiène i parapsihièke mistiène i moždane masne vuku i klikovi iz basne u nove epsormanse i mentalne seanse fbi agenti bijahu vrlo napeti svjesni da ih èeka posal van pameti uèinili su analizu plan a direktan pristup al sam ih registrira veæ na klisu nisu znali da sam ih registrira i tako realizira znaèajnu prednost vrijednost moždane aktivnosti vrlo je visoka oèekujem napad sa sjeveroistoka mentalni sklop šalje signale psihofizièke preobrane stanice su u fazi samoobrane ali ne fox i dana nisu glupi klinci ono šta registriram su njihovi dvojnici gotovo savršene hologramske slike proicirane putem satelitske optike nu imaš dostojne protivnike podešavam skatopjuter pod intruitivnim kutem dakle tako oni dolaze morskim putem moænom fbi jahtom priko hvara di su svratili zbog punjenja mara rezervara imaju svršene energetske krinke koje stvara moæan fbi sklop na bazi bureka eureka svaki dio juri ka stih pravo do burekirnice kod hakikija. ja se zovm hakiki
marino pojedi jedan burek oseæat æeš se fino sa mesa i sa sira dobro je posoljen pojedi jedan burek oseæat æeš se bolje
po mojim raèunima samo šta nije iscrpljena zaliha njihove energije i baš ka šta sam reka eto neka neka mulder i scully dolaze po zalihe bureka sigurno se pitate kako sam to zna ha ha ha ha ha scully se odmah stala prežderavat mulder me ubra ali se pretvara da me nije ubra al sam ubra da me ubra po tom kako je mica mišiæe lica mulder je lukav ubra je da sam ubra da me ubra reka dana on je tu al je ubra da sam ga ubra ja sam ubra da je ubra da sam ubra da me ubra napa bez srama jer napad je najbolja obrana hej hej hej dana ti si razumno biæe zar vjeruješ u te prièe one nemaju nauèno pokriæe ajmo sve zaboravit i otiæ negdi popit piæe mulder je glup daj ga odjebi vidi sklada sam pismu i posvetija je tebi
skalinada skalinada osjetih nježan pogled njenih zelenih okica rekla je brrrrrrr ka da je tonkica balonkica fox mi nije virova seljaèina sirova sta me pilat za par moænih fbi trikova mozak je signalizira tak poslao tijelu signal zgazi opalija sam u lakat pogleda me iz kosa poput kineza moj stil je æoin moj telekineza ha telekineza daj se priberi ne seri ako si faca nešto po mjeri nije ni reka veæ iduæeg trenutka je sa pulta poletija nož za burek ode mulderu rukapovikao je na hrvatskom teèno pa sad ruku umota u hajdukov šal jer hajduk živi vjeèno
okrenija 92 halo to sam ja hitan sluèaj kod hakikija veæ su se èule sirene sta sam kraj dane pokuša objasnit al znate kakve su žene nije pomoglo uvjeravanje diplomacija reka sam dana sve je to bila halucinacija i dana burek si jela samo ti dana od toga ti se u nas radi lsd ona ne pogledala mrko i rekla to je nebuloza jedino šta mi preostaje bila je loza tad je uletila hitna služba odveli su muldera da ga zašiju a scully na terapiju slijedila je tužba a to je bilo poslije a svi podaci su zavedeni u još jedan tajni dosje još jedan tajni dosje.
odjeb je lansiran za sve primitivce i kretene, jer su mi otupili živce. A lansirano je i ogromno "KO VAS JEBE!" za sve zlobnike koje cesto vidin oko sebe. Odjeb je lansiran i facama s TV-a, i onima sdesna i onima slijeva, a i oni centralni, jer jebu mi mentalni sklop imaju odjeb non-stop. Odjebajen ih strucno, jer vec mi je mucno to drkanje, pardon, zadovoljavanje rucno. Iman odjeb za politicke igre i laži, evo im fige i evo im "Ma bjaaaži!". I svima onima koji odjebaju ljudski i normalno ide ovo, opslužite me oralno.
Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer vec san dovoljno izmasiran. Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer vec san dovoljno izmasiran.
Odjeb je lansiran ka prvo i prvo za pljuvacku kad se zaleti u grlo. I za debilne pjevace je lansiran odjeb, Bože oprosti, al' rado bi im iša na pogreb. Ide odjeb onima u skupim odjelima šta se razbacuju skupim jelima. Ide odjeb za glumce, debilne mulce, šta misle da su face ako nose puce. Odjeb ide svima šta misle da je lova jedino sredstvo ostvarivanja snova. Tu mislim i na one ljude, znaš, šta koji se ožene pa vrište "Ima li nade za nas!!". I taj stih vraca ih u dane kad su odjebali ljubav i uzeli konje vrane.
Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer vec san dovoljno izmasiran. Odjeb je lansiran, lagano plasiran, jer vec san dovoljno izmasiran.
Odjeb je lansiran za statusne paranoje i za tipove koji minjaju boje, tj. okricu se kako vitar puše, za njih uz odjeb ide i nešto da mi puše. Iman odjeb za mutave intelektualce, iman odjeb za umišljene individualce. Iman odjeba na tone za poltrone i licemjere selje šta se grebu za fotelje. Odjeb je lansiran za dilere i tajkune i za fureže šta žicaju kune. Ide odjeb za lopove, ide odjeb za pandure, ide odjeb za torture i debilne cenzure. I za kraj ide odjeb, tj. ide ih par, svima onima koji odjebu ovu stvar.
. . . Prava ljubav se dogodi samo jednom u životu I donosi lipotu ili bol u svju dotu i nije kriv baš niko šta se dogodi baš tako šta te udari posrid glave preteškim batom i šta ti Amorova strela raskoli srce u sto dijela i ljubav uđe i u najmanji dio tvog tijela
i zagospodari tkivom da zaboraviš sve živo i sve crno bude bijelo a sve pravo postane krivo Više nisi onaj stari, umišljaš svakakve stvari neka tekućina u glavi stvarnost kvari pa često kad misliš da činiš stvar pravu kad ohladiš glavu shvatiš, izigrava si budalu
Kad zakoračiš stazom ljubavi nemaš kud, odbaci teret uz put i zaboravi trud
I sve šta radiš, radiš za pravu ljubav svog života ona te smota i plasne ka ono šta se mota
Vrime ne liči pravu ljubav, ne donosi zaborav ona ima samo jedan kraj pakao ili raj . . .
Ovo je pjesma za glupim refrenom Šok, šok ,a mi smo postali šonje . . .
Pravu ljubav ne daj nikom, jer ona je samo tvoja tračak svijetla, od svih zemaljskih boja
Život je pakao, ništa drugo do razvučeni kraj A ljubav je jedina i prava karta za raj
Ona je dar, nju ne biraš ona dolazi sama Ona je jedino svjetlo kad svud okolo je tama čak i onda kad je ljubav, samo neizmjerna bol i kad te razdire ka na rani sol . . .
Budi sretan što si taj, odabrani znaj Vrijedi živjeti, za tako nešto doživjeti i prepusti svoj život, struji prave ljubavi Budi hrabar jer na kraju samo hrabar slavi
Ljubav je jedina istina, motiv i smisao života jedino ispravno oružje, u borbi protiv strahota i u ovom zemaljskom kaosu paklu i stravi budi sretan jer si od onih koji žive zbog ljubavi
Ka nevidljiva bomba od milijun megatona snaga ljubavi razara do najmanjeg atoma razdire tiho, dok samo jednom buče zvona upregne misli i u njima je samo on ili ona
OVO JE PJESMA . . .
Previše puta, na stazi svog životnog puta, lažni putokazi, prevare naš razum i on luta Zaboravi ljubav i krene pogrešnom stazom Jer najlakše je prelazit prepreke plitkim gazom
Al kad te pogodi prava ljubav znat ćeš istog trena jer ona je jača i od Betmena, Supermena i Himena
Elementarna nepogoda s nebeskog svoda nekad crvena, nekad plava, uvik vrela ka lava Ona nas mijenja, zakači se za nas ka sjena čvrsta ka stijena neovisna od naših htijenja postane dio nas ne obazire se na hoću, neću i donosi patnju il svemirsku sreću
I čak i kad gubiš dobivaš ljubav u sebi u svojoj nesreći ćeš znati koliko ljubav vrijedi
Znat ćeš dobro, kako je kad ljubavi fali Zato ne gasi vatru već je ponovno raspali
Ne vrijeđaj ljubav drugujući s tugom Jer sve dok si živ Ljubav možeš darivat nekom drugom...
Svanulo je, sunce je granulo u sobu, pomislih : "Još jedan dan manje bliže grobu.". Usta san i lagano diza roletu i skužija: "Jebate, želin minjat planetu.". Napokon upalija sve klikere, odlucija odjebat sve mamine sinove i šminkere. I perverzne, bezvezne atmosfere di svi trepere i stežu sfingtere. I svi se znoje od nervoze jer se boje da je premalo stvari kojima ce prišiti: "Moje!". Dobre barbe i tete vole lipit etikete, a ja, nisan sa ove planete. Ja san cudno dijete, nosin cudne epitete, iman cudne sklonosti. Mama, oprosti.
Psihijatrija, ja san izvan tokova, donesi naranca, banani, sokova. Psihijatrija, baš bi mi godila, šta je to mater rodila.
Tog kobnog jutra u mojoj glavuši, stari, probudili su se podstanari. Grinte, Lude i Bena su preuzeli inicijativu na sredini terena. "Hey, good day!", prvi ce Lude, "mene zorom bude žute amplitude.". "Meni ništa ne valja!", nato ce Grinte, dok je Bena cilo vrime cuca peperminte. I promrlja samo: "Meni je baš genza, imat cu brdo para i vozit Mercedesa benza.". Nadoveza se Lude: "Ma, bice šta bude i doce vrime kad ce ententinesavarakatine.".
Psihijatrija, ja san izvan tokova, donesi naranca, banani, sokova. Psihijatrija, baš bi mi godila, šta je to mater rodila.
Stiglo me vrime, dragon san reka, došli su po mene iz daleka. Toster je u portu, hodi se obuci, jer na me ceka posteja meka. Reka san, odlazin, idem i ja, pravac psihijatrija. Kakva divna planeta, divnog li svijeta što tu šeta, niko nikom ne smeta i baš je šteta, šta svi ne dodu vamo, jer tu je tako bajno, puno teta nam dava pilula, tableta. I baš je sranje, baš je super peh, šta svi ne dodu na planetu di vlada samo smijeh i ludilo, sve je dobro, moj pobro, neman briga i baš mi je prva liga. Svakog prvog dobijem placu, odem u birtiju i sve potrošim.
ja sam skener sa mnom se nemoj zajebavat pogleda te krivo eksplodira ti glava ponašaj se pristojno i budi trajna na na a ne poput lapana iz duæana jer mrzim kad neko uleæe priko reda nešto krene iz mene poput stampeda i misli ka igle izleæu putem tela i zabijaju u psihu onom ko pretjera frekvencije prodiru u glavu poput gelera ili pelea ili rudi felera u kazneni oèi se izbulje ajme meni krv krene na nos ja sam enigma za znanost pjuf ode glava mentalna penetracija to je moja prirodna reakcija nije normalno pa ni moralno al to sam ja i slike pun èudnih pojava.
ja sam skener ne gledaj me u zjener moždane frekvencije su destruktivne.
nisam bia svjestan paranormalnih sposobnosti verijacija mentalnih osobnosti sve do tada kad sam skenira tetu iz vrtiæa prvomorbidna prièa siæam se zvala se tonkica mozak smo joj èistili sa zidova i lego kockica ja sam skener i ne mogu kontrolirat kad krene to nešto iz mene skeniram kretene zato bolje za njih i za mene da zaèepe da šute da me ne ljute mogu im mislima rascopati tu glupu tikvu poput dinje do kraja ove rime vidiš to mogu i zahvali dragom bogu šta sam sad miran samo nemoj me dirat.
došli su po mene jedne kišne noæi oèi su mi taman bile u rem fazi tija sam ih zgazit al su kontrolirali moje frekvencije onda me drogirali zatim me svezali za ruke i noge po tijelu igle po glavi elektrode tortura psihe ispiranje mozga preko ekg-a metode kgb-a tili su da sredim neke njihove prljave poslove nudili mi brdo love ali pravia sam se da ih nisam èua pokaza im par baza iz kung - fua struèno sam ih odjeba takva sam osoba nije mi potreba izlagat se opasnosti ja sam èudo znanosti i medicine debilèine uzalud zbog mene žderu kafetine.
Prvo pokucam pa vam srusim vrata vjestinom svog zanata guram vas do sah mata gledate me ludjacki ka polugu zlata ka dijamante u lokvi blata ka vrhove montserata zato jer san bolji nego erotska debata nego vocna salata krostule ili rozata zato jer san ludji od rucnih granata ka padajuca cata, sa 16. kata precizniji san od svicarskog sata poput kirurskog zahvata, pisac dokotorata ka izgubljene pare s poker automata bez protektorata persona non grada ka previse stegnuta kravata croata ka udav oko vrata, ka pocetak rata neodgovoran ka Jeremyev tata poput monsuna i pasata prvo kucam pa srusim vrata
S mikrofonom u ruci postajen zvir i dok kazes keks ide easy T-rex iz Jurskoga parka, Spielberga Stevea zvir sta hoda, zvir sta pliva zvir sta jede meso, zvir sta zdere travu zvir sta ima veliku i jako ruznu glavu ali, necu sad o mojoj ruznoj glavi jer i pored toga svi vicu: On je faca pravi! Uvik, kada rep dolazi na meni prvo i naravno The Beat Fleet spomeni iz carstva Ping Ponga, trojka iz snova i zato se kloni ekipe novog kova u Bosni bi rekli: Stan'te jebo vas babo! jer rasturamo ka da se zovemo Rambo Commando, Terminator nisu nam niti sjena jer ljuci smo od luka i sto kila hrena
Znaju svi jer to se tesko krije moja je snaga iz neke desete dimenzije transcedentalna svemirska sila neshvatljivoga razmjera neshvatljivoga stila koja u tvom umu zacinje nagone iz mraka i misticne vizije, iz zone sumraka protiv tog zaceca nece pomoc dijafragma moje rijeci su sperma vrela kako magma i gledaj me u oci, vidi snagu moje moci iz najcrnje noci ona dolazi i kroci putovima kroz vase najgore more i mozak je u stanju sto postotne kontrole usmjerava energiju elementarne gustoce zbog frekvencije misli nadnaravne kakvoce veoma mistericno, krajnje hihistericno moje razmisljanje je gotovo etericno u sirokim alejama mojih astrala i snova eksplodira, ka supernova i svaki moj dio komada bilijon vasoj svijesti nosi demonske vijesti.
Zileti su ka maslo prema ostrini mojih rima nijedan fakir se ne usudi lezat na njima dizem i spustam ka oseka i plima zato recite svima da dilam pizeve adrenalina ova pisma daje i ova pisma prima kad cujem bas da tuce moja glava klima za mikrofonom, okrutan ka ruska zima budim strahopostovanje ka borbe s bikovima razradjujem strategiju poput nogometnog tima i efikasno razaram ka kesa africkog dima javna obavijest splitskim gradanima ssss tisina sad se snima vama bacam rici ka kosti gladnim psima ka balune tuljanima, ka triske obrazima na ulici kazem alo samo postenima i zato kazem alo alo...
prvi dio: godine prolaze iza mene 20 i još koja tmurne se zaboravljaju, a pamtim one šarenih boja pa se osvrnem nekad i sitim svih tih dana i razbijenih glava i kradja iz ducana sitin se ekipe i svih naših hireva djireva, generacija lipila i nekih starih ratnih filmova prve cure, picavanja, kad bi došli lipi dani pa žicanja ispred Bobisa za kupit' krafnu ili slani u školi ništa pametno, osim neke nove brige al bi nadoknadia sve i zadnji dan ispara knjige balun i ženske su bile uvik teme naše price il smo vanka ili u nekoga gledamo pornice a ženske koje su davale sve su se podavale a šta su glumile neku igru, sad se jebu di god stignu sa 13 prvi duvan i prva boca vina a sa 14 godina prvi piz dima tuce protiv drugih skola, nisi smija bit sa strane da si osta sa strane to bi stvarno bilo sranje svi smo bili face, posebnog filmoskog stila krde od kolina i lanci i bokseri od ventila a na posebnom mistu bit faca repertuara bilo je ukrast' dici balun, nabit ga ili rasparat sve smo znali, nigdi nije smilo bit' greške masu razloga za tucu i sve uvrede jako teške znali smo rješenje za sve brige i probleme silom na silu, bez razmišljanja i dileme tada bia san dite, al sad sve mi je bistro jer s'vacan da i danas, još uvik sve je isto mater, nije rekla da ce život biti tako težak da sve što triba postic' je samo psihicka ravnoteža sad je kasno, posta' san samo lik iz svojih gluma s 1000 maski, još jedna žrtva splitskog stanja uma
drugi dio: život je grub i masu ih se kasno budi iz snova pa kažu virujen u Boga, al ipak važnija mi je lova a kad smo bili dica imali smo druge idole u glavi propui i hemijanja, kako uteci iz škole di je sad sva ekipa? svak' je iša na svoju stranu al vecina ih još uvjek sa starcima u istom stanu neki još ne žele odrasti, nemaju životnog plana i životare u sjenama nekih faca s ekrana nisu se makli ni pedlja od euforicnog trenutka kad su pijanih glava kleli život za Hajduka samo su jedna lijena glava javnog mijenja nemaju cak ni rješenja svojih osobni problema vrlo cesto su im izlaz, alkohol i droga dok društvo pokriva oci i cini se biži od toga da je droga rješenje i bjeg od dubljih problema narkomani jesu problem, ali nisu glavna tema glavna tema je struktura citavog narko-sistema tako dolazimo do sfera nekih novih profitera pravi problemi su dublji ili slikovitije receno viši kad se govori o tome razgovor postaje sve tiši o tome ne smis ni mislit, a kamoli govorit' jer bi te moga' progutat' demokratski mrak a ka' pitaju ljude za mišljenje ili uputstva a ovi nisu ni svjesni da im stavljaju odgovore u usta rješavaju samo probleme koji donose brze rezultate jer moraju imat' pokrica i opravdat' svoje mandate a nama su pluca puna dima, a glave, žena i baluna nikad necemo utec' od splitskog stanja uma a splitsko stanje uma je da drugi rješava probleme a one koji nude rješenje etiketiramo ka' kretene obožavan grad u kojem svi su face i u kojem najvece face za par dana budu štrace di svi nose oakley cvike, svaki bi piva i svira obožavan ovaj grad, di svak' je žrtva nekog djira di vlada temperament i malo je razuma navuka' san se skroz na splitsko stanje uma
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.