Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:41:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Amazing Spider-Man 2 (2014)  (Pročitano 2347 puta)
05. Dec 2013, 19:52:48
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
Browser
Mozilla Firefox 25.0
http://www.imdb.com/title/tt1872181/

Genres: Action, Adventure, Fantasy
Release Date: 2 May 2014 (USA)

Director:
Marc Webb

Writers:
Alex Kurtzman (screenplay)
Roberto Orci (screenplay)
Jeff Pinkner (screenplay)
James Vanderbilt (story)
Stan Lee (characters)
Steve Ditko (characters)

Cast:
Andrew Garfield - Peter Parker / Spider-Man
Jamie Foxx - Max Dillon / Electro
Emma Stone - Gwen Stacy
Sally Field - Aunt May
Paul Giamatti - Aleksei Sytsevich / The Rhino
Denis Leary    - Captain Stacy
Dane DeHaan - Harry Osborn
Martin Sheen - Uncle Ben
Chris Zylka - Flash Thompson
Frank Deal - Agent Berkley
Marton Csokas - Dr. Kafka

« Poslednja izmena: 05. Dec 2013, 21:00:26 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Videćemo kakav će biti.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2013, 20:25:51 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tecite suze moje, reče policajac.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5313
Zastava Republika Srpska
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
mob
Motorola Fire X311
Njesra ko i prvi. Jedini Spajdermen film koji valja je dvojka u prethodnoj triologiji. A najbolja adaptacija uopšte je ovo:

Naravno, ko i sve dobre stvari ubili su je prije vremena. Smile

IP sačuvana
social share

Years later, in another place,
he steps out of the dark and speaks to me.
He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic.
Any cunt could do it.
'
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 285
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Opet tri negativca.Ovaj bas resio da kopir rejmija
IP sačuvana
social share
"Eto, 10 godina se tuzim sa drzavom da mi plati put preko njive, a sada kada vidim da se ne zna ni koj pije ni koj placa, uzecu stvar u svoje ruke, izvadicu stetu makar crko."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 285
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Da kazem i ja nesto o celoj materiji, gledao sam malo animiranu seriju, malo citao stripove,gledao sva cetiri filma te imam nesto znanja o istoj, mada sam o tim filmovima vec pisao na temi o prvom TAS:
Spiderman-Okej film, da vec u njemu Rejmi pravi greske(Kristin Danst, los Goblinov kostim), ali mi recimo, mreze koje on izbacuje pomocu mutacije nisu smetale, sam lik nije lose prikazan, mnogi, narocito fanovi ovog poslednjeg filma, prozivaju film i zbog toga sto on skoro ceo serijal place, nije duhovit, a nije ni naucnik, ali uz sve mane, film je okej.Danijel Defo je odlican
Spiderman 2-Mnogi ga smatraju anjboljim Spiderman filmom, meni nije los, mada i nije toliko sjajan, Alfred Molina je fenomenalan, mada i meni malos meta sto je ovde Oktopus u dusi dobar, i sto mehanicke ruke upravljaju njime.Ali, takav kakav je, Oktopus je okej.Pohvalio bih i Dzejmsa Franka, koji je pored Moline mozda i anjbolji glumac u serijalu.Uopste, posle ovog filma sam pomislio ovaj serijal ce tek da roka.Eh, kako sam se prevario..
SPiderman 3-Da, los film.ALi, nije cak ni toliki problem sto je to los film, vec sto je imao potencijala da bude daleko bolji.Ne znam kolika je Rejmijeva krivica za to, mnogi kazu da je bio pritisnut da ubaci simbiote, Venoma i Gven, da je hteo Vultura(da, dosadan negativac, ali sa Sendmenom i harijem, i on takav je i vise nego dovoljan.Previse prica, previse likova,s ve priuce su nekako lose i uradjene, sem eventualno ove s Haharijem, mada je i ona prepuna mana.Onaj debilni emo ples necu ni spominjati, mada smejao sam se kad sam to video.Animirana serija je daleko bolje to tretirala.To su mi omiljene epizode(inace sam na drugoj sezoni trenutno.Sve us vemu, zao mi je sto je srijal zavrsen na ovakav nacin, mislimda je Rejmi zasluzio sansu za cetvrti, ako ni bog cega drugog, onda zbog uspeha prva dva, a i ovaj sto je Konorsa glumio mi se dalekovise svidja od ovog iz TAS.Mada, jos jedan sympathetic villain(A Lizard/Konors bi kod Rejmija  bio 100%, on po originalu i jeste takav, ako je Oktopusa i Sendmena tako radio, ne vidim zasto ne bi i njega)
TAS-Nista mi se nije svideo, cak vise volim i S3, onako los.Kostim mi se ne svidja, Lizard kao da je izasao iz video igre, Sali Fild kao Aunt May Smile, ovaj Garfild mi ne lezi nikako, ni tobi nije bio savrsen, ali an njega se nekako i navikoh.Mada,nije mi tako los   trejler za ovaj drugi.pogledaci pirartski BD rip kad izadje, mozda, iz radoznalosti cisto.Mada, Elektro mi je uzas, a ovaj Hari Osborn mi lici na emoa(dzaba se ofarbao)
« Poslednja izmena: 14. Dec 2013, 18:19:05 od Aswenio »
IP sačuvana
social share
"Eto, 10 godina se tuzim sa drzavom da mi plati put preko njive, a sada kada vidim da se ne zna ni koj pije ni koj placa, uzecu stvar u svoje ruke, izvadicu stetu makar crko."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49806
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49806
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132
Nema jos uvek dobar snimak ali mi bi dosadno pa pogledah neki malo bolji bioskopski. Prvi deo pa i nekako, ovaj je vala nikakav. Gledljiv, vidi se da je vise radjen po stripu nego Rajmijev, hteli su ozbiljnije i mracnije ali em je sve zbrda zdola, em je dosadnjikav em je cak i neozbiljniji u pojedinim segmentima od Rajmijevog. Da ne pominjem da mi je cak Tobi i bolji glumac od ovoga. Jedino sto su "uboli" je Goblin posto mi sad vise lici na istog od Dzejms Franka i to sto vise prate strip sa "negativcima" i svim ali i to dzaba kad je sve zbrda-zdola...

Inace, pominju da je Soni resio da bas profitira od prava tako da sprema filmove po negativcima.  Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Izašao rip.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:41:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.