Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 10:39:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Affair (2014– ) Tv serija  (Pročitano 20075 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Jebiga u svakoj seriji treba nesto da ti klikne da bi je zavolela i ispratila  Smile
Ovo je retka a na bureku mislim i jedina gde se ne stidim i prvog napisanog posta  Smile Pogledacu je ponovo pre pocetka 2. sezone
Hemija izmedju glavnih aktera je nevidjena,valjda se iz aviona vidi verovatno me je i to izmedju ostalog privuklo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
SPOILER:

Meni licno ona deluje kao jedna od onih devojaka kojih treba da se klonis. Promene raspolozenja, nikad ne znas sta misli, previse tezine nosi u sebi, svejedno joj je da li je ziva ili mrtva, to je i rekla. Ja ne razumem kakva to hemija/strast treba da bukne izmedju dvoje ljudi od kojih je on u dosadnom braku a njoj je potpuno svejedno sta ce s njom biti. Sta ga to vuce takvoj osobi? Njena destruktivnost? Ili to sto je potpuno izgubila kompas.

Mislim znam da muskarci i zene prave razne lose izbore koji se u trenutku cine najispravnijim mogucim, ali on je po meni level 999 nezrelosti. A ona je jednostavno problem. Vec vidim sad na sesmoj epizodi da ce da ga upropasti na neki nacin ili da ce on da ispadne teska budala.

Ali obzirom da ima i ono "ljudi zasluzuju jedni druge" mozda su oni idealan par. Ja prosto ne smatram problematican odnos seksualnim stimulansom, ali mnoge zene ce to uglavnom reci a onda mastati o nekom bad guy-u i slicno.

U svakom slucaju mislim da se on ponasa kao najgluplji tinejdzer ikad, mada analiza lika koji vara uglavnom nema puno odstupanja.  Zelim da posmatram radnju ozbiljnim ocima ali nikako ne mogu da se otrgnem tom utisku proste muske gluposti srednjih godina i pogubljene zene koja ne zna sta zeli. Izjavljuje da joj dani prolaze dobro kad nema zelju da ubije muza. A njen muz je pritom najnormalniji muskarac u prici.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Jeste ona ostecena roba,prvenstveno zbog gubitka deteta (nisam doziveo i nedaj boze da neko dozivi) ali posle toga se nije nasla sa muzem.Voli ga radi biznis al nesto fali.Muka, sa druge strane sretno ozenjen lik sa puno dece sve fino i divno osim sto je neostvareni pisac i starac ga izdrzava koji gle bas ostvareni pisac  Smile I njega nesto jebe u zivotu pa nisu skocili jedno na drugo cim su se videli nego se razvija odnos  Smile Meni je u tome draz serije a posebno dva ugla sto je vrh  Smile
I negde u nekom trenutku su se nasli i niko nije kriv nema velike griznje savesti jednostavno se desilo
« Poslednja izmena: 09. Jul 2015, 02:55:54 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
I meni je okej sto se razvija odnos. To mi je bio najrealniji deo. Ali sad slutim da ce sve da ode i sargarepu ..  Smile imam zelju da mu opalim samar preko TV-a i da se derem na njega  Smile

Znam, oduvek si znao da sam normalna.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
 Smile Znas da se u vecini serija gde se desi prevara dozivljava griza savesti i sto cuda i muda  Smile ovde se on malo femkao pre veze al su svi skroz opusteni,boze moj desilo se  Smile
Normalno ko sto bi i trebalo bude  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
A sto se tebi toliko svidja sve to.. to mene kopka  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
Bice dobra sezona... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
Odgledah prvu, ali stvarno ne znam sta sad oni misle da razvijaju u drugoj  Smile ocekujem Herkula Poaroa da se pojavi jos jedino. Kapiram da ce prica teci u pravcu krimica za caj u 5.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Jeste ona ostecena roba,prvenstveno zbog gubitka deteta (nisam doziveo i nedaj boze da neko dozivi) ali posle toga se nije nasla sa muzem.Voli ga radi biznis al nesto fali.Muka, sa druge strane sretno ozenjen lik sa puno dece sve fino i divno osim sto je neostvareni pisac i starac ga izdrzava koji gle bas ostvareni pisac  Smile
Suština priče(bar koliko se sećam),ne znam za nju jbg ne mogu da gledam iz ženske perspektive,ali ova njegova situacija je ono iz udžbenika,svi ga rasturaju,ubijaju ga u pojam,on ne može ni u snu da se izdigne na nivo njihovih očekivanja...i onda ili pukneš pa napraviš neko sranje ili jebi ga naidje ONA i imaš neki lažno osećaj superiornosti,sve je opet prividno ok,imaš opcije,povratio si prednost...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 10:39:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.