Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 16:11:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Test: Saznajte boju vaše aure  (Pročitano 18145 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Citat
Razmisljam o ovome i pitam se da li aura odredjuje nas ili ona zavisi od naseg karaktera.
Аура је онаква какав си у датом моменту. Можда карактер-можда варира од тренутног стања.

Кажу да је могуће видети ауру/енергију и боју/е којом зрачи тело..Ево једног од оних који то тврде.
Не кошта ништа пробати:
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Ako sam razumeo boja aure nije stalna već se menja u zavisnosti od psiho-fizičkog stanja.

Da se vratim na test. Namerno sam stavio prve tri boje jer me dobro opisuju.
Lavanda- Od uvek sam imao bujnu maštu, znao sam da se izgubim u nekom svom svetu. Kažu da sve vidim drugačije, da u oblacima vidim figure, što je tačno. Pogodili su da imam intenzivne snove, koji su često lucidni. Kao klinac često sam ih imao, kasnije su prestali, onda su ponovo počeli pre par godina kad sam počeo da čitam o njima i probao da ih podstaknem autosugestijom pre spavanja. Dešava se ponekad, uglavnom rano ujutru kad se probudim i nastavim da ležim i zmurim da bi se uspavao, san neće da me savlada. Mozak radi razmišljam o nečemu, dosadi mi i krenem da ustajem i samo se nađem u nekom malo drugačijem okruženju. Budem recimo u svoj sobi, vrata umesto braon budu bela, ili se nalaze neke stvari kojih odavno nema. Skapiram tad da sanjam i bacam se na zezanja.
Jednom tako ležim na leđima, razmišljam, od jednom vidim plafon i mnogo plavih loptica koje lete u roju u ulaze u mene.
Najčešće se ipak samo osvestim u snu i budem ko zna gde, nekad i na mnogo uvrnutim mestima.
Da se osvrnem na druge boje.
Zelena boja govori o tome da većini problema prilazim iz više uglova. Stvarno znam da sagledam stvari iz više uglova i donesem racionalne odluke. Retko kad se zajebem u životu i pogrešno procenim situaciju. Zato možda i ne pridajem neki metafizički značaj snovima koje imam.
Treća boja je ljupki oker. To me opisuje kao nekog ko voli ljude, čovečanstvo u celini. Što je tačno. Nemam predrasude, ne razlikujem ljude po boji, nacionalnosti, veri i ostalim stvarima koje smatram glupošću. Često izlazim ljudima u susret i pomažem i kada to ne traže.
Ovaj test je sa te strane dosta realno opisao neke moje osobine uz minimalne greške.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Samsung SGH-E590
Meni kao primarna ispala mentalni oker, a sekundarnu dele fizicki oker i crvena. E sad koliko to ima smisla ne bih znao jer ne mogu da tumacim onaj hrvatski. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Sony xperia
A sta ja da radim s cetiri boje. Kao paun da se secem? Smiley

Primarna, 29 poena, Lavanda. Sa poen manje, tri boje. Mentalni oker, Ljubicasta, Ljupki oker.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49723
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Samsung Galaxy S24

Primarna, 29 poena, Lavanda. Sa poen manje, tri boje. Mentalni oker, Ljubicasta, Ljupki oker.

Mogao sam se kladiti da ćeš dobiti istu boju kao i Markos_Crni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 

Tako je nekako i kod mene.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Sony xperia
@Magic Master Smiley To i meni palo na pamet.

@Sandra Sta ako je samo pokazatelj da u odnosu na zivot kako zivimo, ne koristimo nesto sta imamo?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ne verujem, jednostavno procitaj sve 3 kategorije i pronadji se u jednoj, za sada. Mada sekundarna nije toliko bitna koliko primarna.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Sony xperia
Znas onu, jedna lasta ne cini prolece. Smiley Zar bi nas samo jedno cinilo onim sto jesmo?

Bela svetlost, toliko zeljna nekima, toliko puta pominjana da su neki iz belog svetla dosli, toliko puta receno o putu u svetlost ... a belo je skup svih boja.

Moze i ta belina biti samo memorija. Secanje na prvi bljesak kada su nam oci proradile nakon rodjenja. Prelaska iz mraka na svetlost. Kao prelazak iz jedne u drugu sredinu. Iz vodene u vazdusnu. Ostavljajuci sigurnost za sobom prelazeci u neizvesnost. Gde se sami moramo brinuti o sebi, ostavljajuci mesto gde smo bili hranjeni. Prelazak koji je ostavio tako snazan utisak na nas.

A sta ako nije samo memorija u pitanju? Sta ako je i to deo nezavrsene evolucije i samo znak da jos tako mnogo ne znamo i tako mnogo trebamo nauciti?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Lajte ne filozofiraj ili jesi ili nisi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 16:11:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.