Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 18:29:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teskoca u nalazenju devojke  (Pročitano 7064 puta)
05. Dec 2011, 01:59:13
Pocetnik

Live long and prosper!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Siemens CX70
Nadam se da sam potrefio pravi forum,
Dosta dugo sam clan ovde ali eto nisam mnogo komentarisao, nisam okacio ni jednu temu, sto da me pitate iskreno nemam pojma.
Smatram da je ovaj forum odlican, i dosta informativan.
Elem da se bacim na svoje pitanje
Ja sam student, recicu sa prosekom 9, i imam 20 godina. Druga godina studija.
Moja srednjoskolska karijera je bila nula devojaka i jedno 1000 knjiga Smile
Otkako sam zavrsio srednju, poceo sam da se osecam prazno, kao da mi fali nesto, a to jeste osoba koja ce da me voli i koju cu ja da volim, devojka koja ce biti tu. Nije da nisam pokusavao, ali uglavnom bez uspeha. Kako koju devojku nadjem dese se dve stvari uvek, ili me odbaci, i to na neki tezak bolan nacin, ili postane najbolje prijateljica. I zbog jedne ne zalim, dodje mi kao sestra. Elem, uvek sam bio odbijen, uvek sam dobio NE od strane zenskog pola.
Ja? Ja sam momak prosecno izgleda, doduse sa jedno 6 ili 7 kilograma viska Smile ,oblacim se bez nekog posebnog stila, kao i vecina farmerke, lagani duksevi itd itd. Kad izadjem negde u grad, devojke me primecuju, ali ili ja ne pridjem jer se osecam kao luzer, ili ako pridjem bude NE. Smile(((
Iskreno postajem da budem depresivan, nekad dan provedem u sedenju u sobi, ne radeci nista, mrzeci ceo svet i sebe.
Nisam jedinac, imam sestru ali poznajem je tek nekih 6 godina, odrastao sam kao jedinac, bez mnogo drustva. Trenutno imam neko drustvo, koje me postuje par drugara i drugarica, ali opet nije to to. Smile

Nadam se da ne licim ovde kao neki bednik, ali eto morao sam da postavim ovo, zanima me misljenje drugih, da li ima jos neko ko se oseca ovako.

Hvala svima unapred, i neka ovaj forum nastavi sa ovako dobrim radom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia krntija
Pa šta sad, hoćeš da ti neko kaže kako da smuvaš devojku? Dal si svestan kolko ljudi dolazi na internet forume po taj savet? I najveća fora je što svi misle da postoji neka univerzalna formula koja je primenljiva na sve...

E pa batice, njuzfleš za tebe... nema je.  Smile Ako ne računamo drolje i čobanske sponzoruše, sve ostale ribe su individue za sebe. Ako ti ja sad kažem na koji način da pristupiš i šta da kažeš prvoj sledećoj devojci koja će ti se svideti, to ti ne garantuje da ćeš je i smuvati, koliko god žvaka bila dobra. Jer dok te sluša, ona fantazira o stidljivom slatkom plavušanu sa ručicama u džepićima i minđušicom u uvcetu, koji stoji sam tamo u ćošku i gleda  je bojažljivo svojim medenim okicama dok ona misli "jaoooo kako on divno trepće " ili o simpatično trapavom, dobro obučenog crnom visokom debilu koji je upravo oborio konobara i razbio set čaša pa onako mucajući od enormne količine blama i neprijatnosti, kao popišan priznaje grešku i kaže da će platiti štetu dok ona misli "kako snažan karakter ima taj čovek! Kako je odgovoran i zreo... Ja volim seks sa muškarcima sa snažnim karakterom "... ili na nekog napumpanog neartikulisanog kromanjonca potšišanog na keca i dva prsta debelom kajletinom, koji lečeći svoje komplekse zarađene u ranoj adolescenciji, upravo trenira strogoću nad ljudima koji mu kao i obično ništa nisu krivili, dok ona misli "vauuuuu kakvi mišići..... <3 <3 <3"

kontaš?

Jedino što mogu da ti kažem jeste da veruješ u sebe.

« Poslednja izmena: 05. Dec 2011, 13:50:19 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Po ovom forumu pocinjem da pomisljam da je ovo goruci problem u drustvu.  Smile

http://forum.burek.com/17-saveta-kako-smuvati-devojku-koja-vam-se-svidja-t334530.html

Opusti se i samo prilazi. Ne razocaravaj se neuspesima i samo cepaj dalje. Ako si iole normalan(a makar po ovom tvom prvom postu bih rekao da jesi), doci ce vremenom sve na svoje mesto.  Smile
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
Zastava New York
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.942.0
mob
LG 
Pocni ti malo vise da se druzis da izlazis i manje knjiga i desanke... I curu nikad nemoj da pitas da ti bude hoce li da ti bude devojka ili da ti da, to sve ide polako prvo se druzis i polako sve ide redom, kako zasluzis.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2011, 14:30:04 od Sceko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Alcatel One Touch
I ja sam pomislio slično. Majku mu pa zar je toliko postalo komplikovano ili naprosto neki imaju prevelika ili samo drugačija očekivanja ili smo naprosto postali bahati?

Citat
Kako koju devojku nadjem dese se dve stvari uvek, ili me odbaci, i to na neki tezak bolan nacin, ili postane najbolje prijateljica. I zbog jedne ne zalim, dodje mi kao sestra. Elem, uvek sam bio odbijen, uvek sam dobio NE od strane zenskog pola.
Friend zone. Ko god da je izmislio taj koncept, treba ga baciti u Avganistan pa neka ga tamošnji čobani dokrajče. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.59
mob
Apple 15
Ja cu reci jos jednom - onaj ko se ne smuva sa kolegom\koleginicom pre kraja drugog semestra, zaista ima veliki problem u odnosu sa suprotnim polom...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don&#039;t give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
I ja sam pomislio slično. Majku mu pa zar je toliko postalo komplikovano ili naprosto neki imaju prevelika ili samo drugačija očekivanja ili smo naprosto postali bahati?

Ma i nije komplikovano, samo ga eto ljudi nacine takvim...

Ima svega po malo ali treba se pronaci u tome pa znati sta da trazis i gde da pucas. A za to bi trebalo da budes realan i poznajes sebe kao i da imas malo praksu sa suprotnim polom i da znas sta da ocekujes. A to je ono sto mnogi nemaju pa zato i previse razocarenja.
IP sačuvana
social share

&quot;Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili&quot;
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung 111111
De bre pa ti ... ne mozes da nadjes devojku pa mrzis ceo svet   Smile
Ne mozes pa ne mozes..radi sta mozes.A kad naidje neka kod koje imas sanse ti nemoj da ispustas te sanse i gotovo.
Zivot ide dalje
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
prosjecnog izgleda...prilazis ribama..svaka ti kaze ne... Smile
pa kojim to ribama prilazis..onim sto ti se momentalno digne kad je vidis. Smile
probaj prici nekoj na koju ti se ne dize...bash odma.. Smile
za pocetak je i ona sasvim okej.... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
нисам паметан....могу да ти испричам за једног мог школског другара...давно било пре 15-16 година Smile
лик је имао одличан стил...чим изађемо у неки локал,клуб или дискотеку он крене од рибе до рибе са истим сетом питања..."хоћеш да се боље упознамо?" или "хоћеш да се љубимо?" или ако је ситуација узаврела "јеси ли расположена за крес? Smile "  обилазио је по вечери бар 100 ако не и више девојака Smile   једном сам га питао који му је то фазон а он је само рекао: "брате...видиш колико риба овде има...бар ће једна пристати и ја сам на коњу"  Smile Smile Smile  не морам да наглашавам да се он гарант највише сексао током средње школе Smile
мада...то су биле поремећене деведесете Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Nov 2024, 18:29:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.