Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 08:47:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teskoca u nalazenju devojke  (Pročitano 7255 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 
previše su te gnjavili da učiš  i to si preozboljno shvatio. propustio toliko stvari koje su tvoji vršnjaci prolazili.. e sad,nemaš 300 godina pa da su svi vozovi otišli,nego se trgni i socijalizuj
« Poslednja izmena: 05. Dec 2011, 22:46:50 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Zbog tebe sam postavio novu temu koju ti savetujem da procitas. Nadam se da ce i drugima pomoci.

http://forum.burek.com/friend-zone-i-kako-ga-izbeci-t564523.html
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
jbg crnjak je to.... Smile sva tvoja raja vode neku curu za rucicu..a ti samo gledas... Smile Smile Smile
probaj se osisati.... Smile ja kad god se osisam ....nadjam odma curu... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Petrovaradin
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Sony xperia tipo
Ja cu reci jos jednom - onaj ko se ne smuva sa kolegom\koleginicom pre kraja drugog semestra, zaista ima veliki problem u odnosu sa suprotnim polom...

Smile а ја већ пети семестар завршавам...  Smile
и није да нема колега на мом смеру  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Skeptik,cinik & slobodni mislilac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson w200
Moja srednjoskolska karijera je bila nula devojaka i jedno 1000 knjiga Smile
Otkako sam zavrsio srednju, poceo sam da se osecam prazno, kao da mi fali nesto, a to jeste osoba koja ce da

Moja srednjoškolska karijera je bila slična, sa jednom razlikom - ja sam pročitao 2000 knjiga  Smile
To što si u drugoj rečenici naveo je česta zabluda kod ljudi: naime, druga osoba ne služi da pokrije osećaj da ti nešto fali. Taj "osećaj da ti nešto u životu fali", "osećaj praznine", moraš da umanjiš najpre zbog sebe, a ne zbog devojaka, bez obzira koja je u pitanju.

Kako koju devojku nadjem dese se dve stvari

Aconja je to dobro opisao u temi o friend-zoni, a uzrok upadanja u tu zonu je nisko samopoštovanje. E, sad, samopoštovanje se da povećati na više načina, ali o tom bi trebao poseban tekst.

Iskreno postajem da budem depresivan, nekad dan provedem u sedenju u sobi, ne radeci nista, mrzeci ceo svet i sebe

Ne bih da te cimam, ali ti si vrlo verovatno, već u blagom stanju depresije. To nije ništa strašno, ali nemoj da je hraniš! (Bestraga mu glava, na kraju ću ja morati ispisati tekst kako sam se izborio sa sličnim stvarima, jer k'o što reče marko, ovo zaista ispade epidemija.

Smatram da je ovaj forum odlican, i dosta informativan

Jedan od dva najbolja na srpskom net-u  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Motorola 
blueagle a gde zivis i to zavisi da li si u gradu,varosici ili selu? Svugde mozes da nadjes ima smekera i u selu,ali za one koji imaju problem sa prilaskom je lakse u gradu ima vise devojaka a i slabo te poznaju tako da te sutra nije blam da ce te videti na ulici.

Do sad sam bio u Beogradu i Novom Sadu. Novi Sad je mnogo manji ali ima puno vise devojaka na ulici bar moje misljenje i lepse su od Beogradjanki. U roku od 10 minuta mozes da vidis bar 50. Ne znam kako da objasnim tu teoriju ali verovatno manji grad sve je skoncetrisao u par bulevara a puno devojaka nagrne iz unutrasnjosti a verovatno ih ima i iz Bosne. Primetio sam par puta bosanski naglasak,dok u Beogradu ima vise iz Crne Gore ali takodje iz unutrasnjosti.

U Novom Sadu obrati paznju na Bulevar Oslobodjenja,gradski trg,autobuska stanica i spens. Na spensu imas brdo riba tu su sve fakulteti i studentski domovi.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2011, 10:06:38 od Don Shone »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

tko zna kako daleko odlazim...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18119
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ja cu reci jos jednom - onaj ko se ne smuva sa kolegom\koleginicom pre kraja drugog semestra, zaista ima veliki problem u odnosu sa suprotnim polom...

haha, isto  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
шš
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3089
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy S2

haha, isto  Smile  Smile

Pa sta cekate,javite se.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Ja sa te strane imao srecu pa mi muski bili u deficitu.  Smile

Mada bude kao da si bio sa koleginicom sa posla, onako malo bezveze posle ako raskinete pa morate da se gledate svaki dan.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
SonyEricsson W800i
previše su te gnjavili da učiš  i to si preozboljno shvatio. propustio toliko stvari koje su tvoji vršnjaci prolazili.. e sad,nemaš 300 godina pa da su svi vozovi otišli,nego se trgni i socijalizuj
Realno.
I brate,zanemari komp.
Danas je internet i komp,uopste cela tehnologija samo napravila medvedju uslugu ljudima.
Totalno te asocijalizuje,izgubis zdrave navike,ides u neki drugi svet,a u svetu gde si ustvari-tebe nema.
Npr,meni je krivo sto mi se od glupe stolice iskrivila kicma,ili sto sam dobio dioptriju,malo dobrih stvari ce ti komp doneti koliko moze da ti uzme  Smile
Tako da batali tastaturu,i zivi,treniraj obavezno,druzi se sa ljudima...i uci ako hoces.Moze i to.Samo smanji glupu kutiju koja nas je "olaksala" puno toga...samo na prvi pogled.
Nisi imao devojku do sada...jeste,vecina je imala,ali pogledaj sta ti imas.Nisi glup,pametniji si od drugih koji su zanemarili ono sto ti nisi,i stvarno,u danasnjem vremenu povrsnih ljudi si iznad mnogih.
Smuvati devojku-nije sveto pismo.Nisi glup,na pricu mozes lako naci devojku,samo se oslobodi i budi srecan uopste,jer to je preduslov za neki bolji zivot i uspehe.  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 08:47:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.