Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teško povređen Predrag Danilović  (Pročitano 12616 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Ima ljudi koje privatno zovu Prcko a bili su po televiziji kao prekaljeni kriminalci  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
pa ja ga zamisljam kako spava u kucici u dvoristu vec

опет ... мислим да би гора била асоцијација на куче које раздрагано маше репом и трчара около ко без главе, док му неко говори ''Фифи гледај право, Фифи дигни реп, Фифи пази дрво, Фифи ниси слеп''... Фидо бар шмекерски кулира кунтајући у дворишту Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Od zagrljaja, do noža u stomak: Slika snimljena 5 minuta pre tuče

Kum Predraga Danilovića Dragan Kokan Đurišić, koji je bio prisutan u “Kafanici” u noći između petka i subote, boravio je juče u redakciji “Blica” i verno opisao događaje.

Te kritične noći u restoranu “Kafanica” na Košutnjaku provodio sam veče kao i bezbroj puta ranije. Došao sam oko 23.30 časova. Na čelu stola, kao i obično, u prijateljskom odnosu zatekao sam do tada dva “vanredno” dobra prijatelja, Sašu Danilovića i Branka Filipovića, koji, to podvlačim, nisu kumovi - ispričao je za naš list Dragan Đuričić - Kokan, jedan od neposrednih aktera događaja u kome je nožem izboden bivši košarkaš i sada predsednik KK "Partizana" Predrag Saša Danilović.

- Oko 02.05 izlazim iz restorana u pravcu parkinga i tu se susrećem sa meni dragim prijateljima. Okrenut sam leđima mestu gde u tom trenutku sede moj Sale i Branko Filipović. Odjednom čujem prasak i vidim Saleta koji izlazi iz restorana.

Prilazim mu vidno uznemiren i vidim kako Branko utrčava u središnji deo kafane gde uz pobesneli nagon želi nešto da uradi. Uzimam telefon i pozivam broj 192, dežurnu službu Unutrašnjih poslova MUP Srbije. Dobijam ženski glas i insistiram da najhitnije pošalju patrolu kako bi sprečili incident koji je bio i koji je mogao da eskalira.

Prvi moj poziv je bio u 02.20 i trajao je 1,13 sekundi, drugi u 02,22 i trajao je 1,18, treći u 02,23 i trajao je 2,14 sekundi, gde sam molio dežurnu službu da pozovu i Hitnu pomoć. Imam i materijalni dokaz sa pozivima sa mog telefonskog aparata.

Posle izvesnog vremena stiže patrola sa dva ili tri automobila, a malo kasnije i Hitna pomoć. Vođa patrole prilazi Saši Daniloviću i pita ga: “Šta se desilo”? Ja kao i sva lica u neposrednoj Sašinoj blizini nemamo prava, kada službeno lice uzima podatke od bilo koga drugog lica, da slušamo taj razgovor i na bilo koji način aktivno ili pasivno učestvujemo u njemu. U tom trenutku prišlo je lice iz Hitne pomoći i upitalo Sašu “Da li je povređen”. Odgovorio je da nije, i Hitna pomoć je otišla.

Pod moralnom i krivičnom odgovornošću obraćam se javnosti da Predrag Saša Danilović nijednim gestom, nijednom pogrdnom rečju nije uvredio službenike Hitne pomoći. Ni policajac koji je uzimao njegove podatke to nije čuo, jer bi reagovao. Kojim mediokritetima je stalo da na ovaj način diskredituje ambasadora sporta, najvećeg među najvećim velikanima ovog našeg zemaljskog basketa. Sramno!

Uzeo sam sebi za pravo da upitam vođu patrole zašto ne postupi po zakonu i zašto ne ispita sve učesnike ovog nemilog događaja. Molio sam da objekat zatvore i sva lica udalje, jer je vreme za rad noćnog lokala već davno isteklo. Plašio sam se da ne dođe do još ozbiljnijeg problema. Policajci su me priveli, a da sam ostao uz Saleta, ne bi se dogodio ni obračun ni ranjavanje nožem. To bih sigurno sprečio.

Izuzetno teško bratski delim Saletov bol, a u nadi da će on meni uvek biti onaj moj najveći među najvećima.

Pritvorili su me iz čiste bahatosti
Policija nije vladala situacijom u restoranu. Pozvao sam načelnika PS Čukarica gospodina Drakulića u 02.41, 02.42, 02.43 i 02.49, ali je njegov telefon bio iskključen. Hteo sam “revnosnom policajcu” koji je loše obavljao svoj posao da pokažem da mogu da se javim i njegovom pretpostavljenom, ali sam shvatio da sam izazvao rezigniranost, mržnju i netrpeljivost. Tog trenutka rekao mi je da sam lišen slobode i da pođem sa njim u PS Čukarica.
Sale je pitao: “Zašto odvodite Kokana, nemojte, kada on nikakve veze sa ovim slučajem nema”? Nije dobio odgovor, a ja sam ušao u auto i odvezen sam sa lica mesta. U PS Čukarica, u konsultaciji sa istražnim sudijom i tužiocem, donose rešenje o određivanju pritvora do 48 sati.
Ujutro dolazi službeno lice po mene i dovodi me u kancelariju kod načelnika PS Čukarica od koga sam sazno za ono što se dogodilo i za Saletove povrede.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
uspavati ih preventivno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Slika snimljena 5 minuta pre tuče

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
hahahah Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
NAPADAČ NA DANILOVIĆA: Fido pokazao zadnjicu publici na US Openu!
CRNA HRONIKA, 07:48, 23.05.2013.Autor: Ekipa Kurira,Foto: Nemanja Pančić,Foto: Damir Dervišagić9 komentara

Tokom meča na prošlogodišnjem Otvorenom prvenstvu SAD Branko Filipović skinuo pantalone i Amerima pokazao zadnjicu

BEOGRAD - Filipović i dalje u bekstvu!
Branko Filipović Fido, za kojim policija traga zbog sumnje da je u noći između petka i subote nožem izbo svog prijatelja i kuma Predraga Danilovića, predsednika KK Partizan, izazvao je skandal u septembru prošle godine na US Open, saznaje Kurir! Fido je, kako saznajemo, na zaprepašćenje posetilaca teniskog meča skinuo pantalone i Amerikancima pokazao golu zadnjicu!

Isteran sa tribune

- Filipović se nekako dokopao ulaznice za teniske mečeve. Ušao je na tribine, a onda je iznenada ustao, skinuo gaće i pantalone i zaprepašćenoj publici pokazao zadnjicu! Svi su bili iznenađeni i šokirani njegovim postupkom. Ovako nešto se nikad nije desilo na US Openu, a Filipović je izbačen s tribine - kaže izvor Kurira.
Fidu ovo nije bio prvi incident koji je napravio u Americi.

- On je 30. marta 2012. uhapšen u Majamiju zbog pijanstva, a policija mu je tad na teret stavila i opiranje prilikom hapšenja - kaže naš sagovornik. Danilovićev prijatelj i u Srbiji je poznat po nasilničkom ponašanju, zbog čega je pre nekoliko godina bio uslovno kažnjen.

- Pričalo se da je u tučama u svom restoranu „Kafanica“ vadio sekire, satare, noževe, hvatao se za inventar koji bi mu se našao pri ruci - kaže izvor Kurira.

Raspisana poternica

Podsetimo, policija je za Brankom Filipovićem raspisala poternicu zbog sumnje da je nakon svađe u restoranu „Kafanica“ Danilovića najpre udario pepeljarom u glavu, a onda ga nožem ubo u stomak i skoro mu odsekao palac.

Ivo Nakić posetio saigrača

Bivši košarkaš Ivo Nakić juče je u bolnici posetio Predraga Danilovića, svog prijatelja i saigrača iz vremena kad je Partizan osvojio Kup šampiona 1992. godine.
- Nakić je pitao Danilovića kako je i da li mu je potrebna bilo kakva pomoć. Daniloviću je, naravno, bilo drago što ga je posetio bivši saigrač i rekao je da ima sve što mu je potrebno - kazao je naš izvor.
Danilovića su nekoliko dana ranije posetili Žarko Paspalj i Vlade Divac. Odmah nakon ranjavanja Daniloviću su u posetu došli Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade, i premijer Ivica Dačić. Svog prijatelja nije zaboravio ni Savo Milošević, a Danilovića je posetio i Branko Ružić.

Uskoro na kućnom lečenju

Predrag Danilović oporavlja se u Urgentnom centru od zadobijenih povreda i za dva-tri dana bi trebalo da bude pušten na kućno lečenje.
- Hirurzi su uspeli da mu sačuvaju i zašiju prst, ali Danilović najverovatnije više nikad neće moći da koristi palac kao ranije! Prst će mu biti dosta tanji u odnosu na ostale - kaže izvor Kurira.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15

Napadač na Danilovića iza rešetaka
N. M. NEDELJKOVIĆ | 02. jun 2013. 15:08 > 20:12 | Komentara: 16
Posle 15 dana potrage uhapšen napadač koji je nožem ranio prijatelja. Zaustavljen u automobilu na izlazu sa „Gazele“. Delo kvalifikovano kao pokušaj ubistva

BEOGRADSKA policija u nedelju je konačno uhapsila Branka Filipovića Fida, osumnjičenog da je pre dve nedelje nožem ranio našeg proslavljenog košarkaša i predsednika KK Partizan, Predraga Sašu Danilovića. On je pronađen u belom automobilu „folskvagen kedi“, koji je zaustavljen na izlaznoj rampi mosta „Gazela“ ka Bulevaru vojvode Mišića. Priveden je u policijsku stanicu Čukarica, gde je saslušan u prisustvu advokata. Kako saznajemo, određen mu je pritvor do 48 sati, posle čega će biti izveden pred istražnog sudiju Višeg suda u Beogradu.

Predrag Danilović je ranjen u subotu, 18. maja, dva sata posle ponoći, u restoranu „Kafanica“ u Košutnjaku. Primljen je u Urgentni centar sa povredama opasnim po život, ali je zahvaljujući brzoj intervenciji lekara njegovo stanje brzo stabilizovano. Iako je bivši reprezentativac odbijao da otkrije ko ga je napao, kao glavni krivac incidenta identifikovan je vlasnik „Kafanice“ i Danilovićev dugogodišnji prijatelj Branko Filipović, zvani Fido.

Službenici MUP odmah su krenuli u potragu za njim, ali se on sve do nedelje uspešno skrivao. Ipak, intenzivna potraga policije urodila je plodom, pa je Filipović konačno uhvaćen posle skoro 15 dana skrivanja. Interventna brigada beogradske policije zaustavila je u nedelju u 13.30 beli „folksvagen kedi“ koji se spuštao sa „Gazele“ ka Sajmu. Vozač je ubrzo identifikovan kao Branko Filipović, pa je odmah uhapšen. On je u kolima bio sa suvozačem čiji identitet zasad nije poznat, ali je i on zadržan u policiji. Kako smo nezvanično saznali, Filipović će biti optužen za krivično delo pokušaj ubistva, iako mu se prvobitno na teret stavljalo nanošenja teških telesnih povreda opasnih po život. Advokat Branka Filipovića Jugoslav Tintor je za „Novosti“ potvrdio da je njegov klijent u nedelju priveden u policijsku stanicu Čukarica, gde je saslušan.

PRVO POJAVLJIVANJE
POSLE osam dana provedenih u bolnici Predrag Danilović je pušten na kućno lečenje. Prvi put posle incidenta pojavio se u javnosti na aerodromu „Nikola Tesla“ prošlog petka. On je čekao Jovicu Stanišića i Franka Simatovića Frenkija, koji su se vraćali u Beograd, nakon što su oslobođeni optužbi u Hagu. On nije želeo da tamo daje izjave novinarima, a na kraju se nije ni susreo sa bivšim radnicima Državne bezbednosti.

- Moj klijent je krenuo da se preda u policijsku stanicu kada je zaustavljen u redovnoj kontroli - rekao je za „Novosti“ Tintor. - U konsultaciji sa mnom on je odlučio da se brani ćutanjem. Policija mu je odredila zadržavanje do 48 sati, posle čega će biti izveden pred istražnog sudiju. Već je kontaktirano s tužilaštvom Višeg suda u Beogradu koje je, na meni potpuno čudan način, delo Filipovića prekvalifikovalo u pokušaj ubistva. Naime, on se sve vreme teretio za nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život, ali su oni u poslednjem trenutku promenili svoju odluku i delo prekvalifikovali u pokušaj ubistva. Mislim da je to učinjeno zbog medijskog pritiska.

Nekoliko dana nakon incidenta Fido je ostavio pismo u poštanskom sandučetu svog advokata, u kojem je priznao da je odgovoran za napad na Danilovića i izvinio se njemu i njegovoj porodici. Ipak, Jugoslav Tintor kaže da odbrana to neće tretirati kao dokaz.

- Na tužilaštvu je da vidi šta će raditi sa tim papirom i kako će ga upotrebiti, ali, što se mene tiče, to nije dokaz protiv Filipovića - izjavio je Tintor za „Novosti“.

Da podsetimo, Predrag Danilović je zadobio povrede glave, ruke i stomaka u subotu, 18. maja, oko dva sata iza ponoći u restoranu „Kafanica“ u Košutnjaku. On se kobne večeri, posle višečasovne pijanke, posvađao sa svojim dugogodišnjim prijateljem Branislavom Filipovićem, zvanim Fido, koji je i vlasnik restorana „Kafanica“. Njih dvojica su se, navodno, napili, a posle svađe i verbalnog sukoba, došlo je do fizičkog obračuna. Neko od zaposlenih je pozvao Hitnu pomoć, ali kada su oni stigli, Danilović je odbio da ga pregledaju. Tada još nije bio uboden nožem, već je samo imao povrede po glavi. Nada Macura, portparolka Hitne pomoći, tada je rekla da joj je lekar koji je došao na intervenciju u Košutnjak preneo da je samo nakratko video Danilovića i da mu se učinilo da ima povrede na glavi.

Citat
KONTROLA
PREMA nezvaničnim informacijama, beogradska policija je pojačala redovne kontrole i aktivnosti u glavnom gradu zbog većeg broja kriminalnih radnji u poslednjih nekoliko dana. Zahvaljujući tome uhvaćen je i Branko Filipović, koga je zaustavila patrola Interventne brigade MUP.

- Košarkaš mu je kratko rekao: „Ne treba mi pomoć“, posle čega se brzo vratio u kafanu - priča dr Macura. - Tad je i konobar izašao iz lokala i dobacio lekaru da to „nije ništa“, pa se naš kolega vratio u ambulantna kola. Mi nemamo više podataka, jer ga naša ekipa nije vozila u bolnicu.

Kada se Danilović vratio u kafanu sukob je kulminirao i posečen je nožem po prstu, a zatim i uboden u stomak. On se sam dovezao do Urgentnog centra, gde su mu konstatovane ubodne rane i povrede glave. Ukazana mu je lekarska pomoć, ali je odbio da sarađuje sa policijom i otkrije ko ga je napao. Supruga Predraga Danilovića je sutradan uputila javnosti pismo u kojem je otkrila da je do incidenta došlo kada je bivši košarkaš pokušao da obuzda svog prijatelja Branka Filipovića koji je postao agresivan prema svojoj devojci.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Sudski proces: "Ali gospodo sudije, on je na US openu skidao gace i pokazivao dlakavo dupe amerikancima, tada je vec bilo naznaka da on moze da isece naseg saleta..." 

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.