Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:06:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teška ženska pitanja  (Pročitano 4428 puta)
10. Dec 2011, 21:41:45
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Alcatel One Touch
Često se kaže da kada bi muškarac tačno znao šta žena želi, postao bi milioner preko noći (što milioner, milijarder!). Pošto većina muškaraca nažalost ne zna, evo nekoliko malih saveta koji će vam pomoći da osvojite koji dodatni bod kod Vaše partnerke. Pročitajte tri teška pitanja koja Vam žena može postaviti i odgovore koje želi čuti.

Sama pitanja nisu toliko teška, naprotiv, odgovori koje muškarci daju su ti koji u većini slučajeva naprave problem. Kako biste izbegli nevolju treba znati sledeće:

Pitanje #1 "Da li sam debela u ovoj haljini?"

Jedini ispravni odgovor koji možete dati na ovo pitanje je "Ne, naravno". Ni slučajno nemojte dozvoliti  da zastanete na trenutak, da razmišljate a ni pod razno nemojte tražiti da se malo okrene ne bi li ste je bolje pogledali. Možda će Vam pasti na pamet da kažete nešto glupo poput:

* Možda malo, draga, ali bolje da ljulja nego da žulja!
* Ne čini te debelom, ali izgledaš malo naduta u njoj.
* Ne toliko kao haljina koju si juče nosila.

Bolje bi vam bilo da pregrizete jezik nego da joj to kažete. Ok, neki od ovih odgovora su možda i istiniti, ali pitanje je da li želite da pobedite na takmičenju za najiskrenijeg dečka/muža godine ili želite da vam  ostatak dana bude prijatan? Izbor je na vama.

Pitanje #2 "Da li me voliš?"

Podrazumeva se da je tačan odgovor na ovo pitanje - "Da, draga!". Potrudite se da odgovorite iste sekunde, jer svaka iole duža pauza pre odgovora će učiniti da ona pomisli kako je vi sigurno ne volite čim ste morali da razmišljate o tome. Odgovori koje ni u ludilu ne smete reći su:

* Mislim da te volim
* Pa oženio sam te, zar ne?
* Mnogo si mi draga
* Šta podrazumevaš pod ljubavlju?

Sad bez šale, ako imate bilo kakav problem s odgovorom na ovo pitanje pozitivno, možda je i vreme za neki ozbiljni razgovor na ovu temu.

Pitanje #3  "Šta danas želiš da radiš?"

Verovatno umirete od želje da joj kažete nešto poput:

* Da gledam fudbal ( ili Formulu 1, tenis, košarku...).
* Da izađem s društvom na piće
* Da spavam
* Da malo budem sam

Bez obzira na to šta stvarno želite, najbolji odgovor na ovo pitanje bi bio "Želim da ceo dan provedem sa tobom kako bih tih pokazao koliko si sreće, topline i ljubavi unela u moj život." Žvuči sladunjavo i otrcano kao iz najgore meksičke sapunice? Možda. Ali to je baš ono što žena želi čuti - a što vi nikada ne kažete.

Varijacije na temu su dopuštene. Daleko od toga da su sve žene nesigurne po pitanju njihove težine, izgleda i veze u kojoj su; niti da ne mogu podneti istinu i da je jedini način da ih zadovoljite tako što ćete ih slagati.

One postavljaju ova pitanja samo da bi dobile potvrdu da je Vama i dalje stalo. Jedino što traže je mali znak da je sve u redu sa vašom vezom ili brakom, tako da "brutalnu" istinu možete ostaviti i za neki drugi dan. Uostalom, šanse su velike da ih uopšte ne morate lagati i da je svaki "ispravan" odgovor upravo onaj koji biste i želeli da joj kažete.

Link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Samsung 111111
Ma nemoj da zajebavas  Smile Smile msm nije prvi put da cujem da moras da lazes ljude kako bi se oni osecali super XDDD
Ovo sve moze da se svede na to da su zene nesigurne XD Okej jesu osetljivije ali bas nesigurnije  Smile Mozda preuvelicavaju  Smile
A i malo glupo da te pita da li me volis  Smile Nisam nesto romantican al' i ovako ne romanticnom mi to blesavo XD oni koje volim znaju da ih volim bez da im kazem  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 6220
Citat
Meni je ovo pitanje toliko glupo, a toliko se provlaci po temama, sreca pa ga nikad nisam cuo uzivo, ne znam kako bih reagovao. Mislim razumem ovo
Citat
"Da li me voliš?"
i ovo
Citat
"Šta danas želiš da radiš?"
treba citati i izmedju redova, ali ako si debela debela si i u haljini i bez haljine, ali ipak si u okviru mojih kriterijuma cim sam sa tobom, da li si ti mrsava ili su moji kriterijumi niski nije bitno nisam ni ja savrsen tolko o tome.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2011, 23:32:30 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Citat

нека прича на ту тему и један јачи загрљај ... и она каже удавићеш ме ... не бој се нећу, не бих могао сам да те изнесем из собе  Smile

елем ... зависно од тона којим је постављено, ниједно питање само по себи не мора бити страшно ... док год не дођеш у оној ситуација да на најбезазленије питање знаш да правог одговора који ће је усрећи нема ... А тад ти је већ то како ћеш одговорити на једно питањце у принципу најмањи проблем
« Poslednja izmena: 11. Dec 2011, 00:31:44 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Citat
Pitanje #3  "Šta danas želiš da radiš?"
Da odgledam seriju. Sto? Jel ti to smeta?  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.121
I kompjuter bi riknuo,a kamoli musko kada pocnu sa pitanjima,mada znaju nekada biti OK...samo treba docekati da jutrom ustanu na desnu nogu Smile
Uglavnom svjesne su mnogih stvari,ali vole pitati i dobiti odgovor pa makar to bila laz.
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple 15
To jesu teska pitanja...

Kad krenem da ih postavljam, udarim sebi mentalnu samarcinu...

Znam koliko mene tako nesto nervira...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ZLA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10845
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 7500
Ja ne postavljam pitanja, ali napravim onu umiljatu facu kao macak iz Sreka, pa sam kaze sta zelim da cujem  Smile
IP sačuvana
social share
"Ne mozes nekoga naterati da te voli, sve sto mozes je biti neko ko se moze voleti, ostalo je do osobe da shvati da si vredan ljubavi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple 15
Moram da priznam da sam propustila i te casove...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ZLA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 10845
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 7500
Zato sam kupila kameru da mi kaze sta zelim i preko skajpa kad se cujemo  Smile
IP sačuvana
social share
"Ne mozes nekoga naterati da te voli, sve sto mozes je biti neko ko se moze voleti, ostalo je do osobe da shvati da si vredan ljubavi."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:06:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.