Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Terra Nova - Nova Spilbergova serija  (Pročitano 15041 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
slazem se .. ali sam batalila seriju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Apple 5
slazem se .. ali sam batalila seriju  Smile
Takodje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
meni uopste nije jasno zasto su se oni vracali u proslost za vreme dinosaura, zasto se nisu vratili nakon pada meteora i ledenog doba.. oni su se u stvari vratili da bi promenili tok istorije ? ili ce da zive do ledenog doba?

Ovo se i j apitam. Za seriju sam samo čuo, i još nisam počeo da gledam, pa sada .... dal da počinjem uopšte?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Apple iPhone 6S
Koliko sam ja ukapirao, oni su se vratili da bi ispravili greske koje je covecanstvo napravilo i zbog kojih je planeta dovedena na rub propasti u toj nekoj 2184. Onda je alfa muzjak pricao o tome u onom pozdravnog govoru i navodio izmedju ostalog rat kao jedan od razloga zbog koga je planeta skoro unistena. Onda par minuta kasnije pocinje rat protiv "Sestaka". Drugi biser mi je sto su kao sagradili taj kamp ili kako vec da ga nazovem, u kome su kao sigurni od dinosaorusa. I nikom nije palo na pamet da postoje i neki leteci primerci, tako da su ibli silno iznenadjeni kada su se oni i pojavili. Jelte, ko je to mogao da pretpostavi. Zatim naravno svi govore engleski, svi su Amerikanci, tako da to valjda znaci da ce cela ljudska vrsta biti zaceta od te grupe Amera. I tako dalje. Ima beskrajno mnogo glupih propusta. Sama ideja je zanimljiva, bar pocetak, ali nazalost vec u drugoj polovini prve epizode pocinje klasican reatrdirani americki blokbaster, sa gomilom efekata i bez i trunke mozga. Klasican spilbergovski film, ovaj pardon serija. Ne znam za vas, ali ja sam tako nesto i ocekivao. Nisam sugran da li sam dobro razumeo, ali ljudi koji su ucestvovali u snimanju Losta, su valjda isto radili na ovoj seriji. Ako je tako, tu sam malo razocaran, jer iapk Lost je bez obzira na debilan kraj, serija koju sam veoma voleo i koja je bila veoma kvalitetna.

Sto se ovoga tice, dobro zamisljana serija, za sada krajenj debilna realizacija, sa gomilom glupih americkih klisea, od kojih mi se povraca. Odgledacu jos par epizoda cisto da im dam sansu, ali ali se nesto radikalno ne promeni, odustajem.

Citat
meni uopste nije jasno zasto su se oni vracali u proslost za vreme dinosaura, zasto se nisu vratili nakon pada meteora i ledenog doba.. oni su se u stvari vratili da bi promenili tok istorije ? ili ce da zive do ledenog doba?

Ovo se i j apitam. Za seriju sam samo čuo, i još nisam počeo da gledam, pa sada .... dal da počinjem uopšte?

Pa napisano je vec. Naucnici u buducnosti su pronasli, slucajno, neku tu pukotinu u vremenu i poslali su tu neku sondu da vide gde to vodi. Dakle oni koliko sam razumeo ne mogu da kontrolisu vreme kada ce se vratiti, vec imaju taj prolaz koji vodi tamo i to je to. Uzmi ili ostavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Citat

Zato sto se portal otvorio samo u onom vremenu , niste gledali dobro prvu epizodu  Smile

Meni je serija predobra jeeedva cekam 5. epizoduuuu  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
Koliko sam ja ukapirao, oni su se vratili da bi ispravili greske koje je covecanstvo napravilo i zbog kojih je planeta dovedena na rub propasti u toj nekoj 2184.
Moderni ljudi postoje nekih 80.000 godina, najdalji naši preci hodali su planetom prije 2 miliona godina, tek u zadnjih nekoliko vijekova počinjemo da vršimo veći pritisak na prirodu a oni se vraćaju 85 miliona godina unazad da "isprave" to.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Apple iPhone 6S
Citat
Koliko sam ja ukapirao, oni su se vratili da bi ispravili greske koje je covecanstvo napravilo i zbog kojih je planeta dovedena na rub propasti u toj nekoj 2184.
Moderni ljudi postoje nekih 80.000 godina, najdalji naši preci hodali su planetom prije 2 miliona godina, tek u zadnjih nekoliko vijekova počinjemo da vršimo veći pritisak na prirodu a oni se vraćaju 85 miliona godina unazad da "isprave" to.  Smile

Pa napisano je vec. Naucnici u buducnosti su pronasli, slucajno, neku tu pukotinu u vremenu i poslali su tu neku sondu da vide gde to vodi. Dakle oni koliko sam razumeo ne mogu da kontrolisu vreme kada ce se vratiti, vec imaju taj prolaz koji vodi tamo i to je to. Uzmi ili ostavi.

Inace pukotina vodi bas tamo, jer je producentima verovatno bilo zanimljivije da se rokaju sa dinosaurusima, nego sa nekim praistorijskim ljudima.
« Poslednja izmena: 15. Okt 2011, 09:44:47 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
Inace pukotina vodi bas tamo, jer je producentima verovatno bilo zanimljivije da se rokaju sa dinosaurusima, nego sa nekim praistorijskim ljudima.
To bi do sad bilo nešto novo. Neandertalci na mamutima naoštrenih klkova, pećinski lavovi, ma haos... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Apple iPhone 6S
Pretpostavljam da je prevagnuo Spildbergov fetis prema dinosaurusima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23

Kad god gledam nesto sa dinosaurusima, setim se one genijalne grupe na facebooku:

"Zasto je Tiranosaurus uvek besan? Zato sto ima suvise male ruke i ne moze da izdrka da se smiri".

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.