Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:11:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teroristicki kamp kod Novog Pazara!  (Pročitano 44323 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
ja sam rekao i tako treba. Ovo je Srbija. Da smo pobedili 1389 nebi bilo ovde pomuslimanjenog stanovništva ni vehabija. Kakav bre vehabija, kakvi bakrači.Ima dobra stvar to što se tako oblače i izgledaju lakše ga je uočiti i odstreliti

Hmm... opet je na delu nepoznavanje problematike. Nisu sve vehabije tako obučene, sa bradama, kratkim pantalonama.. naprotiv, većina njih se uopšte ne razlikuje od mejnstrim likova koje viđate u komšiluku.  Smile

samo da te ispravim posto zivim u Novom Pazaru mogu da ti kazem da se veoma lako razlikuju, a ne kao sto ti kaze,nisu oni policija u civilu...nose duge brade blabal kratke pantalone...tako vizuelno se mogu prepoznati a ne bih im ulazio u glavu Smile

Izvini, ali moram ja i tebe da ispravim. Tačno je da vehabije "po defaultu" nose potkraćene pantalone i duge brade, ali prilično veliki broj njih nema nikakvih spoljašnjih naznaka da se radi o potencijalnom teroristi, osim velike religioznosti.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
velika religioznost = terorista  Smile

hm...

poslusaj danasnji Pescanik i sta sociolog religije Milan Vukomanovic ima da kaze o vahabijama.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
Da, sigurno ću uz pomoć B92 da se informišem o vehabijama.  Smile

Najtačnije tekstove o vehabijama možete naći na stručnim sajtovima zemalja koje se sa terorizmom najviše bave i od koga najvište stradaju. Znači, izraelski, ruski i američki. Eventualno domaća dela od Tanaskovića. To što "give peace a chance - let the sunshine in - love is in the air" medij kao što je B92 pušta u etar... piece of crap.

A što se religioznosti vehabija tiče, u to nemoj da sumnjaš. Oni zaista jesu religiozni, ali to što je Kuran konfuzno napisan, pa su njegove sure često izvor inspiracije teroristima širom sveta, to je sasvim druga stvar.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Zvezda u usponu

Jedini imam privilegiju da u potpisu reklamiram SF

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
koja regilioynost, vehabije su potomci onih koji prodadoše pravoslavlje posle Kosova i poturčiše se.I gde je kod njih vera tvrda? Ja mislim da ih treba proglasiti teroristima i likvidirati na svakom koraku nemilosrdno.Srbija je država Srpskog naroda i svih gradjana koji poštuju zakon
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Pravo na potpis - uskraceno!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
koja regilioynost, vehabije su potomci onih koji prodadoše pravoslavlje posle Kosova i poturčiše se.I gde je kod njih vera tvrda? Ja mislim da ih treba proglasiti teroristima i likvidirati na svakom koraku nemilosrdno.Srbija je država Srpskog naroda i svih gradjana koji poštuju zakon

Apsolutno ispravno, pobiti govna i gotova stvar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
Iju, samo da vas Nataša Kandić čuje!  Smile

Nego, baš maločas nešto gledam eminentnije muslimanske portale u BiH, naročito forume... naravno, Srbi su krivi zbog medijske kampanje laži, uperene protiv muslimana...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Iju, samo da vas Nataša Kandić čuje!  Smile

Nego, baš maločas nešto gledam eminentnije muslimanske portale u BiH, naročito forume... naravno, Srbi su krivi zbog medijske kampanje laži, uperene protiv muslimana...  Smile

E zvone nam jaja i za natashu karakondzulu i za  poturice  Smile to verovatno pishu "normalni" muslimani  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
ja sam rekao i tako treba. Ovo je Srbija. Da smo pobedili 1389 nebi bilo ovde pomuslimanjenog stanovništva ni vehabija. Kakav bre vehabija, kakvi bakrači.Ima dobra stvar to što se tako oblače i izgledaju lakše ga je uočiti i odstreliti

Hmm... opet je na delu nepoznavanje problematike. Nisu sve vehabije tako obučene, sa bradama, kratkim pantalonama.. naprotiv, većina njih se uopšte ne razlikuje od mejnstrim likova koje viđate u komšiluku.  Smile

samo da te ispravim posto zivim u Novom Pazaru mogu da ti kazem da se veoma lako razlikuju, a ne kao sto ti kaze,nisu oni policija u civilu...nose duge brade blabal kratke pantalone...tako vizuelno se mogu prepoznati a ne bih im ulazio u glavu Smile

Izvini, ali moram ja i tebe da ispravim. Tačno je da vehabije "po defaultu" nose potkraćene pantalone i duge brade, ali prilično veliki broj njih nema nikakvih spoljašnjih naznaka da se radi o potencijalnom teroristi, osim velike religioznosti.

prvo oni okreću veru kako njima odgovara,a ti sto govoris o tim koji nemaju spoljasnje naznake nisu vehabije vec ordinary teroristi tj. nacionalisiti kojih ce uvek biti na balkanu u svim religijama nazalost Smiley 1 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
prvo oni okreću veru kako njima odgovara,a ti sto govoris o tim koji nemaju spoljasnje naznake nisu vehabije vec ordinary teroristi tj. nacionalisiti kojih ce uvek biti na balkanu u svim religijama nazalost

Za pochetak bi mogao da nauchish razliku izmedju nacionalizma i sovinizma i da procitas bar njihove definicije. Pa tak onda da to poredish sa terorizmom. Nacionalizam nema veze sa terorizmom. Biti musliman nije nacionalna nego verska pripadnost. Muslimani u Srbiji su poturcheni Srbi i nisu nikakva nacija pa samim tim nisu ni nacionalisti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Muslimani u Srbiji su poturcheni Srbi i nisu nikakva nacija pa samim tim nisu ni nacionalisti.

uglavnom su to Bosnjaci Wink to je nacija.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 15:11:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.