Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 18:32:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teroristicki kamp kod Novog Pazara!  (Pročitano 44224 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
ne mislim za to nego pominjanje mesta genocida ne daj Bože da sam vehabija Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Dok god ne pukne u sred Knez Mihajlove

"Spavajte mirno, za rat je potrebno dvoje", rece rahmetli alija pocetkom 90tih. Ako nije puklo dok su srbi(citaj:ne svi srbi, vec samo kriminalci i zlocinci kojima tudji zivoti nista nevrijede, a takvih "hajvana" ima u svakome narodu ne samo u srpskom) klali civile koji su bili islamske vjeroispovjesti u bosni, eto samo zato sto su bili muslimani, nece ni sad.

A mozhe i Srebrenica Smile

ja bi se licno vise brinuo radi ovaki ljudi kao ovaj twice sa ovakim stavovima...ovakva misljenja i ideje su dovele srbiju do danasnjeg stanja,prosijackog stapa, bez kosova, bez ikakve perspektive ...to nebi uspjeo ni jedan vehabija-mudzahedin-terorista-balija- ili kako vec radikali etikiraju ljude islamske vjeroispovjesti, sve da su htjeli.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2007, 01:19:53 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@Savo na Savi
I,kakve sve to ima veze sa temom,majke ti... Smile...rahmetli Alija,Srbi koji kolju muslimanske civile po Bosni... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 247
Zastava Srbija, Beograd, Dorcol
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

ja bi se licno vise brinuo radi ovaki ljudi kao ovaj twice sa ovakim stavovima...ovakva misljenja i ideje su dovele srbiju do danasnjeg stanja,prosijackog stapa, bez kosova, bez ikakve perspektive ...to nebi uspjeo ni jedan vehabija-mudzahedin-terorista-balija- ili kako vec radikali etikiraju ljude islamske vjeroispovjesti, sve da su htjeli.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Koliko sam ja razumeo, ove vehabije su pre svega opasnost za muslimane, a ako su oni, kao gradjani Srbije ugrozeni od strane neke grupe, moze se reci da je ta grupa opasnost i za drzavu. U svakom slucaju, drzava mora resavati ovaj problem u saradnji sa lokalnim muslimanskim stanovnistvom, ipak su oni ugrozeni ovde i samim tim su upuceni u situaciju.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Savo na Savi
I,kakve sve to ima veze sa temom,majke ti... Smile...rahmetli Alija,Srbi koji kolju muslimanske civile po Bosni... Smile

pa vidim da je ovo delikatesa za radikale iz srbije, muslimani vjecni neprijatelji srpskog naroda.svi su vehabije , teroristi, vampiri itd .koliko znam da muslimanima iz sandzaka nije dosad niko ozbiljno nista naudio...po meni nemaju nekog ozbiljnog motiva da ista lose urade prema srbima,hriscanima-.kada vec nisu dok su im komsije iste vjere u bosni ginuli od strane srba nece ni sad. a to sto ce se biti jedni izmedju drugih je druga stvar.

ovo za aliju sam spomenuo kroz salu za ove usijane glave. evo jos malo pa ce "sabah", treba na spavanje  Smile , zato sam citiro rahmetli aliju, spavajte mirno, za rat je potrebno dvoje, iako su uhapsili "cetiri vehabije"  Smile
« Poslednja izmena: 22. Mar 2007, 01:55:45 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Treba oprezno odraditi ovaj problem.

Zvuci smesno, ali treba koristiti Pazarce protiv njih. Nisu oni, u nekom fizickom smislu pretnja za ostale Muslimane, ali je stvar u tome sto oni zele da promene nacin zivota svojima. Zato ih Pazarci i ne vole bas previse, jer ko danas zeli da zivi po takvim asketsko strogim pravilima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia N82
Ma to treba sve po kratkom bez ikakvog zakona i presude.
Nemaju vehabije nikakve veze sa religijom, to su teroristi i sa njima treba tako.
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Dok god ne pukne u sred Knez Mihajlove

"Spavajte mirno, za rat je potrebno dvoje", rece rahmetli alija pocetkom 90tih. Ako nije puklo dok su srbi(citaj:ne svi srbi, vec samo kriminalci i zlocinci kojima tudji zivoti nista nevrijede, a takvih "hajvana" ima u svakome narodu ne samo u srpskom) klali civile koji su bili islamske vjeroispovjesti u bosni, eto samo zato sto su bili muslimani, nece ni sad.

A mozhe i Srebrenica Smile

Rat u bosni su zapocheli tvoji a ne nashi. Istina kriminalci, tipa Juka Prazina, samo shto nisu klali civile muslimanske vere nego pravoslavne ali to uopshte nije tema.

@Savo na Savi

pa vidim da je ovo delikatesa za radikale iz srbije, muslimani vjecni neprijatelji srpskog naroda.svi su vehabije , teroristi, vampiri itd .koliko znam da muslimanima iz sandzaka nije dosad niko ozbiljno nista naudio...po meni nemaju nekog ozbiljnog motiva da ista lose urade prema srbima,hriscanima-.kada vec nisu dok su im komsije iste vjere u bosni ginuli od strane srba nece ni sad. a to sto ce se biti jedni izmedju drugih je druga stvar.

ovo za aliju sam spomenuo kroz salu za ove usijane glave. evo jos malo pa ce "sabah", treba na spavanje  Smile , zato sam citiro rahmetli aliju, spavajte mirno, za rat je potrebno dvoje, iako su uhapsili "cetiri vehabije"  Smile

Ako ne racunamo "sandzaklije" u handzar diviziji koji su sejali smrt i klali bo bosni onda nisu, ali s obzirom da ih je bilo poprilichno onda ti teorija pada u vodu.
Ako su toliko bezopasni kako ti kazes, zashto im onda nisu pronashli balone i chokolade, nego bombe i oruzhje??? Da necesh mozhda nam prospesh prichu da su tim oruzhjem hteli da love medvede u shumi a eksplozivom da dizhu dzamije u vazduh?
Ja ne znam kakva su oni pretnja za muslimane ali takva kakva su za Srbe sigurno nisu. Svi su oni pre nego shto su postali vehabije bili obichni muslimani, a shta ih je navelo da postanu vehabije to vec ne znam, cinjenica i dalje ostaje da se vehabije regrutuju iz redova muslimanskih vernika, a ne hriscanskih, dakle svaki musliman je uslovno recheno potencijalni vehabija i ako se Srbija oshtro i po svaku cenu ne obrachuna sa ovim zlom, sutra mozhe svaka budala muslimanske vere kojoj zafali par stotina eura da postane vehabija. Veoma dobro svi znamo kako se u svetu obrachunava sa terorizmom, po kratkom postupku bez imalo milosti, prema tome isto tako i Srbija treba da se ponasha. Cilja opravdava sredstva, pa tako i u ovom sluchaju, ako nece da progovore ko ih finansira i ko ih je organizovao treba ih staviti na razhanj i vrteti sve dok im se jezik ne razvezhe, a kad progovore pronaci ostale i pobiti sve do jednog. Oshtro bez trunke milosti, ako treba uhapsiti svakog ko imalo podseca na njih i lomiti mu kichmu dok ne progovori jer to nisu ljudi nego zhivotinje sa teshkim psihichkim poremecajima. Dosta je bilo demokratije i lazhe ljubavi, muslimane u Pazaru niko ne ugrozhava niti ih neko od Srba terorishe, uzhivaju sva prava i slobode kao i ostalo stanovnishtvo shirom Srbije prema tome kome se ne svidja i hoce da seje smrt i podriva ustavno uredjenje drzhave zna se shta sleduje, metak u chelo i zdravo, a kome je stalo do normalnog suzhivota sa ostalim narodima Srbije nek zhivi radi i uzhiva i niko mu nece nametati okove i ogranichavati ljudska prava i slobode.
« Poslednja izmena: 22. Mar 2007, 07:53:44 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
@Twice
 Smile Smile Smile

Inace radikali uopste ne seju mrznju prema muslimanima. Sta vise ima muslimana i u clanstvu SRS! Kao uostalom i skoro svih drugih manjina.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 18:32:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.