Све што се дешава има тај неки терористички колорит. Почев од симбола покрета до јучерашњег упада у КЦ Ниш. Као и чињенице да окосницу чини омладина истог критичног узраста као и она која се широм света бави таквим активностима (пример - талибан у преводу са њиховог језика значи студент).
Ваши утисци?
« Poslednja izmena: 29. Apr 2025, 21:57:47 od crnobradi25 »
Teroristicka organizacija nam je u skupstini. Trenutno nam albance naseljava po sremu. Ne znam da li iko to zna. Licno sam se uverio. Svaka porodica po 7-8 clanova a oko 5 porodica je naseljeno u malom selu kod Sapca. Licno sam se uverio.
Мој утисак са стране (не живим у Србији) је да вам сиромашан, необразован, несрећан народ брутално изманипулисан, лоботомизован од стране режима (који влада свим ресурсима, парама, фреквнецијама, чудима) кроји несрећну судбину коју живите последњих 35 година. Студенти су ту једина карика која се не уклапа у систем.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2025, 17:36:05 od Magic Master »
Teroristicka organizacija nam je u skupstini. Trenutno nam albance naseljava po sremu. Ne znam da li iko to zna. Licno sam se uverio. Svaka porodica po 7-8 clanova a oko 5 porodica je naseljeno u malom selu kod Sapca. Licno sam se uverio.
e vidis nisam znao eto po sremu kod sapca ko bi reko