Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Neki dobar NEWS explorer  (Pročitano 5654 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
DOWNLOAD JE JEDINO RESENJE , ne stavljaju se free programi na diskove ... jedino mozda neki Mix.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
OK ajde onda ovako.Da bih to uradio ti VELIKI VODJA SVIH BUREKDZIJA mi moras pomoci Smile

Stvari stoje ovako.Ja se na NET kacim preko YUBC sto mu dodje kao komercijalna varijanta kacenja na NET a druga varijanta je FREE OF CHARGE preko RCUB-a ali ne one studentske mreze nego mi je jedan prijatelj mog caleta sredio prioritetan nalog tako da mogu da se kacim kada i koliko zelim pri cemu mi je veza isto tako jadna kao i preko klasicne studentske mreze.

E sada, jedini nacin koriscenja ove mreze je preko proxy-ja i to kako mi je taj covek sto redi tamo rekao PTT-ovog znaci proxy.ptt.yu, sto sada nije toliko ni bitno.Bitno je to da kako za HTTP proxy moram koristiti i za FTP koji je neupotrebljiv bez njega.

Sada se verovatno pitas zasto ti ja sve ovo pisem.Pa pisem ti zato sto ja da bih koristio neki od programa za nastavljanje DOWNLOAD-a tipa GET RIGHT, moram imati regularan FTP, a ne preko proxy-ja pa samim tim i nemogu koristiti ni jedan od ovih programa.

E sada ja bih ti bio MNOOOOOOGO zahvalan ako bi mi ti kao VELIKI VODJA SVIH BUREKDZIJA na neki nacin pomogao oko resavanja ovog problema tako sto bi mi objasnio kako da konfigurisem bilo koji program za nastavak download-a da radi preko proxy-ja ili da mi kazes za neki program koji to moze a ja neznam za njega.

Naravno pitanje vazi i za sve ostale sledbenike VELIKOG VODJE SVIH BUREKDZIJA.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Pa ne treba ti Get Right ili bilo sta kad je u pitanju 8 mb Smiley
Ali ako vec to pitas  da ti iskreno kazem ne znam ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 105
Ja sam promenio 10-ak email klijenata i u poslednjih evo vec polednjih nekolikko godina zadrzao sam se na The Batu, najbolji je. Eudora je veoma zahtevna kada je RAM memorija u pitanju, PRAVI GOLIJAT i nikom je ne preporucujem.

A The Bat je jedan od retkih klijenata koji u sebi ima podprogram koji omogucava gledanje direktno poste na serveru, neki kazu mana mu je sto ne mozes da pises postu u HTML formatu (bez problema je primas u HTLMu), ali ja u komunikaci i ne koristim HTML format niti oni ljudi sa kojima se ja "dopisujem",  a i nemam vremena da lickam poruke. The Bat je nepravzidjen kada je sigurnost u pitanju http://www.ritlabs.com/.

U GetRight imas opciju, download bez proxia ili download sa proxiem!!!!!! PA biras sta ti odgovara, ako imas jos neko pitanje pitaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
OK hvala na ovome, iako mislim da nema potrebe da brises ovaj post i da budes paranoican posto mislim da svako zna da ode na astalavistu i da skine crack ili sn, a opet mzoe nekome da ustedi vreme.

Nego evo upravo sada dok ovo pisem skidam GETRIGHT 4.5d i nadam se da je tacno to sto si mi rekao da moze da radi preko PROXY-ja posto znam da sa nekom starijom verzijom nisam to uspeo vec sam se ubijao i na kraju sam obrisao djubre :twisted:
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 105
Ja koristim GetRight i sve mogu samo reci hvale da kazem kada je taj program u pitanju, mozes da skines i podrsku za srpski!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jeste ... GETRIGHT RULEZ Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
E ljudi skinuo sam GETRIGHT 4.5d i NECETE VEROVATI ALI RADI Smile

Niste ni svesni koliko mi je ovo vazno i koliko sam srecan sto sam ovo resio.

Sta da kazem sem HVALA NA SAVETU i da kazem da sam VEOMA zahvalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: news server
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.