Do sada sam koristio NETSCAPE MESSENGER i vrlo sam bio zadovoljan sa njim.Medjutim sada sam formatirao disk i sada cisto ono rekoh ajde da malo promenim software pa me zanima da li znate neki dobar NEWS EXPLORER ,koji mora biti pregledan, user friendly i nezahtevan harwdare-ski?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E bre bas ste neki.Sada ste me napalili na MOZZILU a kada sam pokusao da je skinem video sam da je 10 MB
Inace skinuo sam ovaj NewsBin i neznam u cemu je problem ali nemogu da ga konfigurisem da radi a uz to mi se ovako na prvi pogled nesto vizuelno mnogo i nesvidja.
Pa ako je tako ja skinuo prvi sa liste i nisam bas nesto odusevljen, mozda bih i promenio misljenje kada bih znao kako da ga konfigurisem da radi
Pazi u cemu je problem.Instaliram ja i sve je to lepo.Unesem NEWS SERVER i to je lepo i sada treba da se unesu grupe.Tu postoje opcije DOWNLOAD GROUPS ili ENTER GROUP MANUAL.Kada kliknem ovo prvo on lepo napise da se konektovao na server i skine grupe ali cim skine zadnju grupu automatski se izgube sve grupe sa liste tako da nemogu da izaberem koje hocu.Neznam u cemu je fora, mozda ima neke veze sa registracijom.Ova druga opecija, ENTER GROUP MANUAL radi, kako sam tek danas provalio ali tu je problem sledeci.Kada unesem grupu rucno on je za divno cudo prihvati ali neznam kako da mu naredim da skine postove sa nje i kako da iste otvorim i pogeldam?
Nego cek malo, da li je to na pomolu sukob misljenja tebe i tvog kuma? On je rekao
Citat
Mozilla je , mal ne svrsih kad sam je video ... zaista odlican browser
a i ja sam simpatizer NETSCAPE-a koga trenutno nekoristim posto sam na neki nacin primoran na to a kada sam cuo da MOZZILU pravi NETSCAPE tim mi se jos vise svidela.
I ja sam Netscape fun i imao sam duko Communicator 4.7 , ali ipak sam presao na Outlook i Mozillu ... Outlook je sranje , ali nisam imao vremena da se bakcem ...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pa i ja sam dugo koristio bas 4.7 i bas mi je prirastao za srce ali kada ga je pregazilo vreme nazalost morao sam zbog hardware-ske slabosti mog racunara da predjem na explorer
Nego zar nisi ti ili neko drugi rekao da MOZZILU pravi upravo netscape ili gresim?Inace OUTLOOK je teski SHIT . Do sada najbolji mail client koji sam nasao ali stvarno najbolji je EUDORA koju i sada korsitim.Treba malo vremena da se naviknes ali kada se naviknes shvatis stvarno da je najbolja.
OK, onda je neko drugi, a da li bar znas da li je ta informacija tacna?
Nego bio ja sada sa jednim drugarom do ESPRO-a posto ja nisam clan a on jeste i ladno pitam ja devojku da li ima MOZZILU, a ona bledo gledajuci pita "Sta da li imamo?"Ja joj lepo kazem MOZZILA i kazem joj kako se to pise i ona proveri u komjuteru i kaze "Nemamo mi to".Ja nemogu da verujem da ESPRO kao jedan od najpoznatijih i trebalo bi najopremljenijih CD klubova nema takav jedan program.
Neznam BRE da li da se patim dalje i pokusavam da pronadjem MOZZILU ili da se nemucim vise oko toga?Sta mislis?