Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 20:13:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija svega!  (Pročitano 1620437 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1868
Koji je poremeceni idiot ovaj Teodor!
Sad tvrdi da je on u nekakvom paradoksu koji je nazvao po svom majmunskom imenom naveo da se radi o cesti bez kraja,a da su drugi postavljali pitanja koji je pješak bliže kraju,dok svak normalan zna da smo upravo ovoj poremecenoj čimpanzi objasnjavali zašto pješak koji je prešao više po beskonačnoj cesti nije bliže kraju!🤣
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1868
Teodore,čimpanzo poremecena! Tebi su na nekoliko foruma 15 godina objasnjavali zašto pješak koji je prošao više po beskonačnoj cesti nema manje za preci i zašto nije bliže kraju!
Toliko si poremecen da bi sad izokrenuo uloge,pa smo mi ti koji su tvrdili da je pješak koji je prešao više na cesti bez kraja blize kraju?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1868
Koji jebeni idiot ovaj Teodor!
15 godina nije mogao shvatiti zašto pješak u bilo kojoj poziciji na cesti bez kraja, nije bliže kraju i zašto mu do kraja nije manje ostalo!🤣🤣😂
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1371
Zastava mičigen
majmune teodore da nisi kojim slučajem danas bio u beogradu?? mislim da sam te video  Smile
LJUDI VIDEO SAM MAJMUNA TEODORA   Smile
bar se nadam  Smile
Detalji?
pa učinilo mi se da sam ga vido kod terazija, prošo odma pored mene,ja se odma okreno i zagledo i bio u fazon ''hmm'' haha;moguće naravno da je samo neki lik koji liči na njega al nebi me tolko čudilo ni da je on, bio je s još nekim likom (možda tipa elvisom onim opet il tako nekim cirkuzantom ahaha) pa mi nekako odma palo na pamet da je možda KONAČNO rešio da se pomeri s mrtve tačke i dodje uživo u neku emisiju ili prezentuje nešto s nekim ljudima il tako nešto  Smile ali ako i nije on liči na njega dosta ovaj lik što sam ga sreo
IP sačuvana
social share
sve će to narod pobronziti. .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1868
Misliš da bi netko stvarno pustio na tv.ovog idiota da melje svoje idiotarije?
Da ima bar malo sposobnosti, barem bi na You Tube iznio svoje izlaganje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1371
Zastava mičigen
što da ne,puštali su svakog bukvalno,todor jeste ubedljivo najludji i najgluplji od svih ali ne vidim što bi ih to sprečilo
imalo bi verovatno milijune ako ne i milijarde,tj mirijade pregleda,garant! BRAVO!  Smile

šteta što je kukavica maloumna pa ne sme  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1868
Taj poremeceni majmun moze samo u cirkusu glumiti ludu.
Možda i zamjeniti  Čitu u filmu o Tarzanu ako se Čita razboli.

Zamisli kako je izokrenuo  stvari: on je napomenuo da se radi o cesti bez kraja,a neki su računali koji je pješak na toj cesti bliže,ili dalje od kraja,a upravo je ta poremecena čimpanza postavljala pitanja koji je pješak na cesti bez kraja bliže kraju i kojem je pješaku do kraja manje ostalo.🤣😂
« Poslednja izmena: 14. Jun 2025, 19:32:37 od Adriano50 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1868
Valjda je nakon 15 godina koliko smo mu objasnjavali pojam "beskonacno" uspio shvatiti da na cesti bez kraja ni jedan pješak nije ni bliže kraju, ni dalje od kraja,pa bi sad zamjenio pozicije.
Koji majmun je taj moj zemljak!
Sramota bez premca!🤣
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
pa učinilo mi se da sam ga vido kod terazija, prošo odma pored mene,ja se odma okreno i zagledo i bio u fazon ''hmm'' haha;moguće naravno da je samo neki lik koji liči na njega al nebi me tolko čudilo ni da je on, bio je s još nekim likom (možda tipa elvisom onim opet il tako nekim cirkuzantom ahaha) pa mi nekako odma palo na pamet da je možda KONAČNO rešio da se pomeri s mrtve tačke i dodje uživo u neku emisiju ili prezentuje nešto s nekim ljudima il tako nešto  Smile ali ako i nije on liči na njega dosta ovaj lik što sam ga sreo
Da li je pisalo "Ne hranite Teodora"? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1371
Zastava mičigen
Da li je pisalo "Ne hranite Teodora"? Smile
ne nego ''ne hranite majmuna teodora,zares!''  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 20:13:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.