Ma nema smisla govoriti o bilo kakvoj logici sto se religije tice.
A pogotovo nema smisla govoriti o bilo kakvom Teodorovom mentalnom sklopu koji nema kapacitet ni osnovne stvari da shvati koje mu desetine ljudi pricaju vec 20 godina.
Teodor je ionako poremecen. Gledam nekoc emisiju Ancient Aliens u kojoj Tsoukalos iznosi mogućnost da svemir možda nije stvorilo neko vječno bice,vječni Bog,nego su ga napravila mnostva vanzemaljskih bića i eto Teodora drugi dan da nas uvjerava kako on ima informacije iz prve ruke. Gledao je jadan istu emisiju i sad bi on kao nama otkrivao tajne svemira. Da nije žalosno sto je odrasla osoba retardirana u tolikoj mjeri,bilo bi smiješno.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2025, 22:34:16 od Adriano50 »
Postanak 1,26-Tada reče Bog: "Načinimo čovjeka na sliku i priliku svoju! Neka on vlada nad ribama morskim, nad pticama nebeskim, nad stokom, nad svim zvijerima zemaljskim i nad svim, što gmiže po zemlji!"
Eto, Duh Sveti stvara čovjeka, a kaže načinimo ga kao što smo mi, dakle množina je a ne jednina, jer ne stvara Otac a ni Sin svemir i živa bića na Zemlji, nego Duh Sveti, a tvrdi se da je Jahve napravio svemir i ljude, onda je jasno da je Duh Sveti Jahve, ali i Sin je Jahve, puno puta Isus za sebe kaže "ja jesam", kako se Jahve naziva.
Dok su Boga Jahve mnogi vidjeli, Oca nitko nikada ne vidje, Otac nije Jahve, to Biblija govori.
... Sin je Jahve, puno puta Isus za sebe kaže "ja jesam", kako se Jahve naziva.
Budalaština...ti si laik po pitanju Biblije i očigledno nemaš pojma o božanskim prikazima JHVH. Mnogo moraš da učiš, pre nego što počneš da tumačiš Bibliju.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2025, 18:39:40 od Predragoon »
... Sin je Jahve, puno puta Isus za sebe kaže "ja jesam", kako se Jahve naziva.
Budalaština...ti si laik po pitanju Biblije i očigledno nemaš pojma o božanskim prikazima JHVH. Mnogo moraš da učiš, pre nego što počneš da tumačiš Bibliju.
Ti si laik, i za hebrejski i za Bibliju, isto kao što pojma nemaš o hebrejskome a htio bi ga tumačiti, isto tako ni o Bibliji nemaš pojma, a nekoga bi učio, smiješan si, ali to ne shvaćaš, nijedan teolog ne bi s takvom neznalicom kao što si ti uopće razgovarao o Bibliji, ali eto ja sam dobar pa ću te ipak poučiti, što zapravo piše i kako to tumačiti u Bibliji, nisi ti kriv što to ne razumiješ, e da!
majmune teodore pošto ti NISI laik nego EKSPERT za bibliju i hebrejski, ajde nam odgovori konačno koji član na hebrejskom stoji ispred bezdana u postanju? ENGAGE
majmune teodore pošto ti NISI laik nego EKSPERT za bibliju i hebrejski, ajde nam odgovori konačno koji član na hebrejskom stoji ispred bezdana u postanju? ENGAGE
Što misliš, da su Bibliju prevodili takve neznalice kao predragon, imaš Biblije na materijalnom jeziku prevedene, a ne da se hvatate za hebrejski član o kojemu pojma nemate, smiješni ste i totalne biblijske neznalice!
« Poslednja izmena: 09. Jun 2025, 20:18:47 od teodor.francic »
Što misliš, da su Bibliju prevodili takve neznalice kao predragon, imaš Biblije na materijalnom jeziku prevedene, a ne da se hvatate za hebrejski član o kojemu pojma nemate, smiješni ste i totalne biblijske neznalice!
ok,pa odgovori ti konačno koji imaš pojma o tome,u čemu je problem?
ok,pa odgovori ti konačno koji imaš pojma o tome,u čemu je problem?
Pa u svakoj Bibliji ti je prevedeno, time i odgovoreno, ak si pismen pročitaj, e da!