Sto drugo ocekivati od ove retardirane,umno poremecene budale koja za vrhunsku znanost smatra svoja pitanja: Kakvog je oblika ništa i koliko je veliko jedno ništa,a koliko su velika dva takva ništa? Vrhunac mudrosti poremecenog idiota.
Majmunčići, nije vam dosta sramoćenja na ovoj temi, jel?
Niste za metafiziku, i basta!
Tesla je rekao davno da se treba nauka metafizikom baviti, ali prvo to treba znati, a drugo nisu ga poslušali, pa toliko o postanku i znamo onda, jedno veliko ništa.
No zato sam ja tu, i moja "teorija svega", da to ispravimo, da konačno svi čuju pravu istinu o svima nama.
Čovjek 30 godina očekuje da će zacuti: "ovo je genijalno"! "Ovo je fantasticno"! A 30 godina dozivljava da ga ismijavaju,govore mu da je trknut u glavu, da je poremeceni majmun,a on misli da smo mi ti koji se sramote....
Jahve, Stvoritelj svemira, nije jedno biće nego mirijade bića, a Pvo biće je vladar ili kralj tih Prvih bića, prije otprilike 2000 godina bilo je na Zemlji i živjelo tridesetak godina sa ljudima, izvršilo je svoju ulogu, i otišlo tamo odakle je i došlo, na nebesa, izvan našega svemira.
Jahve, Stvoritelj svemira, nije jedno biće nego mirijade bića, a Pvo biće je vladar ili kralj tih Prvih bića, prije otprilike 2000 godina bilo je na Zemlji i živjelo tridesetak godina sa ljudima, izvršilo je svoju ulogu, i otišlo tamo odakle je i došlo, na nebesa, izvan našega svemira.
Jahve nije stvoritelj svemira...nemaš pojma.
EDIT Majmune Teodore.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2025, 14:30:27 od Predragoon »
Bog Biblije nisu neke tri vječne osobe, već je Otac neosobno biće, uzrok svega, Sin je Prvo rođeno biće, dok je Duh Sveti mnoštvo Prvih bića, njih mirijade, koja su rođena nakon Prvog bića.
Svemir kao i život na Zemlji je napravio Duh Sveti, zato se i naziva Životvorcem.
Svaka od te tri Sile ima svoju posebnu ulogu, Otac stvara prostor-vremena, Sin omogućuje rađanje drugih inteligentnih bića, a Duh Sveti pravi svemir i održava ga da postoji.
Ovaj majmun Teodor stvarno misli da nekoga zanimaju njegove majmunarije... Nije mi jasno sto misli da će postići ponavljajući te bedastoce već dva desetljeća!?