E da,u pravu si! Potpuno sam zaboravio da je još Mesica gnjavio sa svojim bedastocama. Prije 15 godina je samo počeo nasiroko u javnosti prezentirati svoje ludilo. Ne zna jadnik da predsjednici ni premijeri ne sredjuju znanstvenicima predavanja ni nastupe na tv.🤣
Ok,lako za nas,ali pokusaj zamisliti da doma ženi tupi 30 godina da je on genije i da će napraviti strahote koje će uzdrmati svijet!? Da li mu doma vjeruju da će učiniti bili što,ili uvidjaju da je u glavu trknut?
Ja imam utisak da su njega oženili sa nekom ženom na dogovor njihovih porodica. Sad ta jadnica ne sme ni se razvede jer je iz neke zadrte katoličke porodice pa je to kod njih veliki greh. Jadnica ide svake nedelje u obližnju crkvu i moli se devici mariji da joj podari snage da može da izdrži ovog mazgova.
Moju "teoriju svega" svi ljudi će priznati, pa i novi papa, e da!
Oće malo morgen. Tvoje hipoteza je retardirana.
Ne, nego je prepametna za vas majmunčiće, nemate dovoljno razvijen um da bilo što shvatite, to je činjenica, pametni to vide i na ovoj temi
Sad si počeo da izmišljaš i imaginarne članove foruma koji postoje samo u tvojoj glavi i nigde više.
Pa nisu svi ovdje tupavi ko vi majmunčići!
Ti kao preteča primata nisi merodavan da kažeš ko je tupav a ko nije.
Kako niste kada sami niste sposobni odgovoriti ni na najjednostavnija pitanja, eto ni poslije toliko postova još vam nije jasno zašto se prostor širi u točno 26 smjerova, da ste pametni sami bi to shvatili, ali niste, nisam ja za to kriv, samo kažem, pametniji će od prve razumjeti mnoge stvari iz moje veličanstvene i neponovljive "teorije svega".
Moju "teoriju svega" svi ljudi će priznati, pa i novi papa, e da!
Oće malo morgen. Tvoje hipoteza je retardirana.
Ne, nego je prepametna za vas majmunčiće, nemate dovoljno razvijen um da bilo što shvatite, to je činjenica, pametni to vide i na ovoj temi
Sad si počeo da izmišljaš i imaginarne članove foruma koji postoje samo u tvojoj glavi i nigde više.
Pa nisu svi ovdje tupavi ko vi majmunčići!
Ti kao preteča primata nisi merodavan da kažeš ko je tupav a ko nije.
Kako niste kada sami niste sposobni odgovoriti ni na najjednostavnija pitanja, eto ni poslije toliko postova još vam nije jasno zašto se prostor širi u točno 26 smjerova, da ste pametni sami bi to shvatili, ali niste, nisam ja za to kriv, samo kažem, pametniji će od prve razumjeti mnoge stvari iz moje veličanstvene i neponovljive "teorije svega".
Tvoje idiotsko razmisljanje ide ovako,
Teodor se izlupetao, ljudi nisu prihvatili njegovo lupetanje, Teodor nema nikakve matematicke formule da dokaze da se prostor siri u 26 smerova. Zakljucak, svi su glupani samo je Teodor genije.
A u stvarnosti ti si lupetac. I tvoje hipoteze su retardirane.
Teodor se izlupetao, ljudi nisu prihvatili njegovo lupetanje, Teodor nema nikakve matematicke formule da dokaze da se prostor siri u 26 smerova. Zakljucak, svi su glupani samo je Teodor genije.
A u stvarnosti ti si lupetac. I tvoje hipoteze su retardirane.
Tupavi, evo ti opet matematičke formule za prostor, a koja vrijedi i za vrijeme, dao sam je već, ali ste vi majmunčići preglupavi da točno odgovorite na postavljeno pitanje, a čiji odgovor daje jedno novo svojstvo prostora i vremena za koje ni Einstein a ni recimo Hawking nisu ništa znali, eto opet o ponavljam:
"np+np=npI2np
Ovo je formula koja daje odgovor na ovo dolje pitanje koje slijedi, "np" označava najmanji prostor, kojega sam nazvao Nulti prostor, eto pitanja:
"Imamo dva najmanja prostora od kojih nema ništa manje, dakle se sastoje sami od sebe.
Oni su jedan pored drugoga te se dodiruju.
Pitanje glasi KOLIKO JE VELIKI prostor u kojemu se ta dva najmanja prostora dodiruju:
a) jedan takav prostor
b)dva takva prostora
c) istovremeno i jedan i dva takva prostora".
Koji je odgovor točan?"
Sada dokaži da si zbilja pametan pa točno odgovori, ne budeš li točno odgovorio, nemamo više što o postanku razgovarati, to ću s onima koji barem nešto shvaćaju i od prve točno odgovore, ajde da te sada vidim na djelu!