Ma zezam se, naravno da ne umes ovo da resis, pa ti ni tri broja ne umes da pomnozis na kalkulatoru.
Ali ja se ne zezam, cijeli svemir je PROGRAM Vanzemaljske Inteligencije, i ako postoje zakoni u svemiru to su onda onakvi kakvim ih je PROGRAMER napravio, dakle odgovorio sam na pitanje, a ti i dalje traži odgovor!
A ne pitam ovo tebe da bih dobio odgovor, jer ti nemas odgovor, nego ovo pitanje pitaju ljudi vec 1000 godina i odgovora nigde ni od koga.
Prvi dokaz će biti kada se službeno objavi "teorija svega", a drugi konkretni će biti fizički KONTAKT Vansvemiraca sa svim ljudima na Zemlji, nadam se za naše vrijeme, e da!
« Poslednja izmena: 21. Jan 2025, 18:20:51 od teodor.francic »
Naravno da te gluparije koje izmisljas nikad nece biti objavljene ni u lokalnim novinama,a kamo li kao sluzbena teorija... Taman i kad bi ti te gluparije objavio kao nekakvu teoriju,sto bi onda gomila bedastoca koje si izmislio i masa nedokazanih tvrdnji automatski nekome bile dokaz za bilo sto? A ukoliko i nekad dodje do kontakta sa vanzemaljskom civilizacijom,to sigurno nece biti zato sto si ti to najavljivao i tvrdio da ce jednog dana do toga doci. Ti si apsolutno nebitan u svemu tome.🤣
A ne pitam ovo tebe da bih dobio odgovor, jer ti nemas odgovor, nego ovo pitanje pitaju ljudi vec 1000 godina i odgovora nigde ni od koga.
Prvi dokaz će biti kada se službeno objavi "teorija svega", a drugi konkretni će biti fizički KONTAKT Vansvemiraca sa svim ljudima na Zemlji, nadam se za naše vrijeme, e da!
1) Teorija sama mora da se dokaze sa a) Matematickim putem, to ne znas b) Eksperimentalnim putem, to nemas
2) Tvoji isusovci, vansvemirci su po tebi manji od subatomskih cestica. Kao takvi ne mogu da interaktuju (potrefe) bilo koju subatomsku cesticu tako da ne postoji bilo kakav detektor, cak ni u najdobljoj rupi u zemljinoj kori koji bi to mogao da detektuje.
Ako zamisljas da ce da se nekako materijalizuju ispred tvog sela/grada samo tebi, onda se to zove halucinacija.
Dragica Dragica Ja godinama patim od nesanicu i ja sam bila svuda kod psihologa najbolji u Rotterdam. Pa nista dalimi table te za spavanje kada ig popijem 2 dana nemogu da se opasuljim i ne pijemig vise