opaaa konačno jbt,stvarno je bilo krajnje vreme eto,ispostavilo se da ''uskoro'' na medjimursko-majmunskom znači ''minimum deset godina'' no dobro šta je bilo bilo je,dakle kad je predavanje konačno i gde,e da?????
Možda je nemoguće saznati pravu istinu o nastanku kosmosa. Jedno je sigurno - nikakav Isus i njegovi drugari nisu napravili 400 hiljada milijardi galaksija.
Možda je nemoguće saznati pravu istinu o nastanku kosmosa. Jedno je sigurno - nikakav Isus i njegovi drugari nisu napravili 400 hiljada milijardi galaksija.
Upravo je tako, to je moguće napraviti ak se ima dosta vremena, a pošto su Bogovi stari bilijune i bilijune zemaljskih godina, nije nikakav problem napraviti svemir u milijardama godina, e da!
alo majmunčino bezobrazna odgovori na pitanje wtf što ignorišeš dakle reko si da je došlo vreme da svi ljudi saznaju istinu,to znači da si konačno odredio datum predavanja koje će pretpostavljam biti za koji dan ili mesec najkasnije pa te pitam kad tačno? majmune teodore
Ni jedna znanstvena teorija, a isto tako niti jedna religija NIJE uspjela razumno objasniti nastanak našega svijeta, sve se svodi na VJERU onih koji u te znanstvene teorije odnosno religije vjeruju, tako da nam za objašnjenje postanka našega svijeta treba ne vjera nego ZNANJE o postojanju svega, e da!
Mi živimo u vremenu kada će svi ljudi saznati pravu istinu o postanku ne samo svemira nego svega što postoji, a točan datum objave određuju Bogovi a ne ljudi, ali ako su Bogovi nekome od ljudi dopustili da SAZNA pravu istinu o svemu postojećem, nisu to zato napravili da to ostane kod tog odabranog, dapače, već da svima to objavi kada je to po PLANU, samo kažem, seveda!
« Poslednja izmena: 29. Jan 2023, 17:03:19 od teodor.francic »
Ni jedna znanstvena teorija, a isto tako niti jedna religija NIJE uspjela razumno objasniti nastanak našega svijeta, sve se svodi na VJERU onih koji u te znanstvene teorije odnosno religije vjeruju
I sad mi svi treba tebi da VERUJEMO da ne lupetaš?
Ni jedna znanstvena teorija, a isto tako niti jedna religija NIJE uspjela razumno objasniti nastanak našega svijeta, sve se svodi na VJERU onih koji u te znanstvene teorije odnosno religije vjeruju
I sad mi svi treba tebi da VERUJEMO da ne lupetaš?
Ubi te ova logika!
Tko kaže da meni mora bilo tko vjerovati, brale, nikada to nisam rekao, samo mora probati SHVATITI barem osnovne stvari iz "teorije svega", pa će svakome takvome biti jasno jel to istina, ili je to Teodorova fantazija, umišljenost, samo kako sam rekao, ni najpametnija bića ne samo od ljudi, nego u čitavoj kreaciji koja postoji, ne mogu od prve teoriju shvatiti, morati će jako zapeti da bilo što shvate od teorije, a one najteže stvari, će čitavu vječnost proučavati, e da!
Eto, smotani predragon si još umišlja da bilo šta zna iz Biblije, haha, koji luzer, ni prvu rečenicu iz Biblije ne shvaća a kamoli ostalo, garant!
« Poslednja izmena: 29. Jan 2023, 19:29:03 od teodor.francic »