Ti jos nisi od majmuna nastao, taj proces je i dalje u toku
Zbilja će vas jednoga dana i to jako skoro biti sramota što ste vjerovali da je čovjek od majmuna nastao, govoriti ćete sami sebi GDJE vam je bila pamet, haha, e da!
Mene vec vala sramota da diskutujem sa nekim o nauci koji jos ni osnovnu skolu nije zavrsio kako treba
a kad će TEBE konačno biti sramota što se 10 godina ponašaš poput najveće autistične nedokazne predebilne bezobrazne amebe majmune teodore? i što veruješ u najdetinjastije bajke ikad
i kolko je 3+3 oćeš izračunati konačno uskoro?! slobodno upotrebi kalkulator.. a da,ni to ne umeš,zares žalobno,pa še kak!
Jedno je biti nečija ovca iz neznanja a sasvim drugo "ovca" u smislu pripadnosti nekome, a osobito ako je to Vanzemaljska Stvoriteljska Sila, nije to isto ali kome ja to pričam, nekome tko vjeruje da je zbilja čovjek od majmuna nastao!
Ti si ovca i to je to (stavio navodnike ili ne)...samo se teši. U Bibliji, o kojoj nemaš pojma, ne stoji pastir pod navodnicima.
Zbilja će vas jednoga dana i to jako skoro biti sramota što ste vjerovali da je čovjek od majmuna nastao, govoriti ćete sami sebi GDJE vam je bila pamet, haha, e da!
Plus si dokaz onima koji veruju da je čovek nastao od majmuna. Da nije to skoro 2018-e? Nije? Videli Vansvemirci koliki si retard.
A ti vidiš da ću uvek da nadjem način da te ponizim...jer ti si neuki, netalentovani folirant. Samo se nameštaš.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2023, 18:42:43 od Predragoon »
kojih 50 zemljače haha skoro 60 ima,58 tačnije ove godine puni u decembru
Pa bogami nema mnogo vremena za to predavanje ao me razumes, korona ga omasila ali nesto drugo nece
Mada briga njega, njega vansvemirci cuvaju. Reklu su mu, jesmo te napravili idiota u ovom svetu al nista ne brini, kad umres, bices idiot i u onom drugom!
« Poslednja izmena: 12. Jan 2023, 19:09:29 od vanyo »