Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Okt 2025, 00:35:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija svega!  (Pročitano 1664026 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
Haha, džokej moje mame predragon bi uspoređivao običnu ringlu sa samom energijom postojanja prostora,

Sam si napisao da je "SREDIŠTE nečega" "mjesto gdje se SKUPLJA i gdje se koncentrira SVA energija te cjeline".

Ko ti je kriv što ne umeš da proceniš implikacije baljezgarija koje govoriš? Smile

Zato ja i jesam tu da te ismevam...i teram ti mamu u galop.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2023, 20:33:20 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd

Koja energija?

Pa ti si sam napisao da su Isusovci stvorili energiju!

Sem toga ko je Isusovcima dao inteligenciju i znanje da stvore tu energiju?

Energija prostora neznalice, nastaje kada i prostor, i u središtu onda nastaje Inteligentni život, nemaš ti pojma o pojmu o postanku, a kako bi i imao kada o tome ni nauka pojma nema, samo kažem, e da!  Smile

Pa to je ta glupost od početka.

Imamo retardiranu kockicu-lopticu-skočicu koja postoji u nečemu što nije prostor. Buahahahhahaha!

Pa onda u jednom beskonačnom trenutku kad prođe pola NEPROLAZNOG vremena samo od sebe nastaje vreme-prostor-energija a u tome ludilu nastaju sami od sebe isusovci koji odjednom znaju sve.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

Koja energija?

Pa ti si sam napisao da su Isusovci stvorili energiju!

Sem toga ko je Isusovcima dao inteligenciju i znanje da stvore tu energiju?

Energija prostora neznalice, nastaje kada i prostor, i u središtu onda nastaje Inteligentni život, nemaš ti pojma o pojmu o postanku, a kako bi i imao kada o tome ni nauka pojma nema, samo kažem, e da!  Smile

Pa to je ta glupost od početka.

Imamo retardiranu kockicu-lopticu-skočicu koja postoji u nečemu što nije prostor. Buahahahhahaha!

Pa onda u jednom beskonačnom trenutku kad prođe pola NEPROLAZNOG vremena samo od sebe nastaje vreme-prostor-energija a u tome ludilu nastaju sami od sebe isusovci koji odjednom znaju sve.

Što se mučiš, vidiš da nisi dovoljno pametan da shvatiš bilo što iz teorije od prve, garant!

Prostor KOCKA, puna je ENERGIJE, i to FIZIČKE, koja kulminira u samom središtu, gdje nastaje NEŠTO, što posjeduje SVIJEST, i živo je biće, za razliku od samoga praznog prostora, jel shvaćaš?

Ne? Velim, nije metafizika za svakoga,  e da!  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2023, 21:36:02 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
Ne? Velim, nije metafizika za svakoga,  e da!  Smile

Naročito ne za neukog iz Medjimurja koji je priznao da nije umeo da pomnoži tri broja ni pomoću kalkulatora.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
@Teodore,

Da li si ti osoba od poverenja ili seoski prevarant?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
@Teodore,

Od najvećeg povjerenja kolega, inače mi Bogovi ne bi dali takvu ulogu kao autora jedine prave "teorije svega", se razme!  Smile

Moderna nauka mnoge od vas je uvjerila u Veliki prasak i u evoluciju, a nijedno NE ZNA objasniti kako treba, sto puta sam to dokazao raznim pitanjima na forumima, moderna nauka jako je DALEKO od one prave istine o postanku našega svijeta, tko je dovoljno pametan to shvaća, tko nije, jednom će se opametiti, samo da ne bude kasno, e da!  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2023, 19:14:06 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
sto puta sam to dokazao raznim pitanjima na forumima,

Dokazao si da nemaš pojma o nauci, Velikom prasku, evoluciji, Bibliji, fudbalu i svemu ostalom o čemu si maštao da si stručnjak.

I da si lažljiva kukavica.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
@Teodore,

Od najvećeg povjerenja kolega, inače mi Bogovi ne bi dali takvu ulogu kao autora jedine prave "teorije svega", se razme!  Smile

Moderna nauka mnoge od vas je uvjerila u Veliki prasak i u evoluciju, a nijedno NE ZNA objasniti kako treba, sto puta sam to dokazao raznim pitanjima na forumima, moderna nauka jako je DALEKO od one prave istine o postanku našega svijeta, tko je dovoljno pametan to shvaća, tko nije, jednom će se opametiti, samo da ne bude kasno, e da!  Smile

Da krenemo redom:

1) Bogovi ti nisu dali tu ulogu, ti si je sam sebi dodelio. Po tvojim sopstvenim rečima tebi se Isus nikad nije obratio.
2) Bogovi ne postoje. Ti si ih izmislio.

Prava "Teorija svega" mora da spoji kvantnu mehaniku sa teorijom relativnosti, na čemu godinama rade najbolji svetski naučnici.

3) Obe navedene teorije objašnjavaju temu kojom se bave. Evolucijom. svemira i evolucijom života na planeti Zemlji. Ne bave se samim početkom. To ti je već stotinu puta rečeno, ali ti ne čitaš šta ti pišemo.

4) Inače pitanje ne služe da se nešto dokaže.

Ti sam recimo nisi u stanju da odgovoriš smisleno na psstavljena pitanja i da učestvuješ u daljoj rasprabi nego se resetuješ na početnja setovanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
I priznao si da nisi umeo da pomnožiš tri broja ni pomoću kalkulatora.

I lagao si da si proučio Bibliju.

I tu je kraj svakoj ozbiljnoj raspravi, ostaje samo da te tovarimo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
@Teodore,

Da krenemo redom:

1) Bogovi ti nisu dali tu ulogu, ti si je sam sebi dodelio. Po tvojim sopstvenim rečima tebi se Isus nikad nije obratio.
2) Bogovi ne postoje. Ti si ih izmislio.

Prava "Teorija svega" mora da spoji kvantnu mehaniku sa teorijom relativnosti, na čemu godinama rade najbolji svetski naučnici.

3) Obe navedene teorije objašnjavaju temu kojom se bave. Evolucijom. svemira i evolucijom života na planeti Zemlji. Ne bave se samim početkom. To ti je već stotinu puta rečeno, ali ti ne čitaš šta ti pišemo.

4) Inače pitanje ne služe da se nešto dokaže.

Ti sam recimo nisi u stanju da odgovoriš smisleno na psstavljena pitanja i da učestvuješ u daljoj rasprabi nego se resetuješ na početnja setovanja.

Pa krenimo redom:

1.Bogovi su ne samo meni nego SVIM ljudima dodijelili uloge koje će odigrati do kraja, htjeli ili ne, samo kažem.

2.Bogovi POSTOJE, da ih nema na bi ni svemira bilo tupoglavko!

3. Nikad nitko neće spojiti kvantnu sa teorijom relativnosti, jer je i jedno i drugo BAJKA, kratko i jasno, a još je jasnije ZAŠTO se nauka ne bavi POČETKOM života, pa jer NEMA pojma o tome, a onda je to sasvim druga priča nego što se reklamira po medijima i školama, pa še kak.

4.Pitanja služe da sa otkrije nešto NOVO, ali i da se nađu greške svemu starome, pametnome dosta, e da!

Smile
« Poslednja izmena: 10. Jan 2023, 21:16:08 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Okt 2025, 00:35:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.