Dakle kad prođe pola od beskonačnog vremena koje ne teče, tada se nesvesna retardirana kockica pretvara pomuću magije u REČ, a onda ta reč ne može sama da pravi svemir i ljude nego joj - Isusici trebaju pomagači, mali jahveovci.
Briljantno!!!
Retarde todore, nadmašio si samog sebe u debilnosti.
Tupane, a koliko bi moralo proći vremena da nastane nešto u vječnosti, jel, jer kad god da se to desi PROŠLO je beskonačno mnogo vremena a i isto toliko je još ostalo, preglup si ti za logiku ko i svi majmunčići!
I retardu, nije kockica biće već PROSTOR, u čijem SREDIŠTU onda nastaju inteligentna osobna bića koja vremenom mogu napraviti materiju, sve jasno pametnima, budaletine to sada ne mogu razumjeti, samo kažem, e da!
RIJEČ (također jedan od OBLIKA samoga Boga), je stvorila naš svemir, i još ga stvara,
Debilčino ni jedan jedini post nisi u stanju da pratiš.
Ni svoje sopstvene postove ne možeš da pratiš.
Bog se pretvara u Isusa, tačno KAKO?
Retardirani apsolutni bog bez svesti, bez volje se nekako pomoću ČEGA tačno pretvara u Isusa?
Retardu, nije kockica biće već PROSTOR, u čijem SREDIŠTU onda nastaju inteligentna osobna bića koja vremenom mogu napraviti materiju, sve jasno pametnima, budaletine to sada ne mogu razumjeti, samo kažem!
Jesam ti odgovorio već drugi put ali si preglup da shvatiš, što bi ja sada trebao raditi, jel?
Boli me briga, tko shvaća dobro, tko ne još bolje, e da!
Dakle po Bibliji nije vječni Bog stvorio svemir, već RIJEČ, Stvoritelj, koji je star koliko i naše prostor-vrijeme, eto da biblijske neznalice nešto saznaju iz prve ruke, e da!
« Poslednja izmena: 24. Avg 2022, 21:56:26 od teodor.francic »
Ali, sve ima svoj logični redoslijed, tako recimo POSTOJI vječni oblik Boga koji ne stvara ništa jer NIJE osobno biće, ali kada se stvore uvjeti (vrijeme je u pitanju seveda), onda taj oblik STVARA prostor-vremena, dakle prostor-vrijeme je ONDA jedan od Božjih oblika, a kada nastanu OSOBNA bića, tada su oni opet NOVI Božji oblici koji onda dalje jedni stvaraju materiju (Bogovi), a drugi recimo sela i gradove (ljudi).
I kaži sad da nisi retard koji ni sopstvene reči ne prepoznaje.
>> U središtu retardirnog praznog prostora koji je apsolutni bog jedan od oblika tog boga su Isusovci - koji nastaju u središtu.
Dakle po Bibliji nije vječni Bog stvorio svemir, već RIJEČ, Stvoritelj, koji je star koliko i naše prostor-vrijeme, eto da biblijske neznalice nešto saznaju iz prve ruke, e da!
Iz prve ruke? Tvoje majmunske šape nisu pisale Bibliju, Majmune.
To u vezi RIJEČI je fanfiction reboota, tako da se ne važi...ali si ti previše neobrazovan da ti se objasni zašto.
Dovoljno je što se plašiš da odgovoriš na pitanja da potvrdiš da je istina šta govorim.
« Poslednja izmena: 25. Avg 2022, 13:28:00 od Predragoon »
Ovaj se retardirani majmun ne moze dogovoriti sam sa sobom da li nesto moze samo od sebe nastati,ili ne. Zapravo je istina jos tuznija:jedno desetljeće poremećeni majmun tvrdi da nista samo od sebe ne moze nastati,da bi nakon toga "objasnio" da su osobna bica koja su napravila svemir -nastala! Niko ih nije stvorio, nego su jednostavno - nastali!🤣
Teodor je poludio do te mjere da tvrdi kako su i osobna bica koja su napravila svemir -nastala.To je tako kad se na pocetak stvaranja stavi Bog koji nista ne moze stvoriti ,pa onda ova poremećena luda daje objasnjenja u stilu: ako prostor vrijeme moze samo od sebe nastati,onda i bica koja su napravila svemir mogu nastati! Kad je cirkus,nek bude cirkus! Kad sam lud,nek budem do kraja lud!
« Poslednja izmena: 25. Avg 2022, 08:42:27 od Adriano50 »
Ali, sve ima svoj logični redoslijed, tako recimo POSTOJI vječni oblik Boga koji ne stvara ništa jer NIJE osobno biće, ali kada se stvore uvjeti (vrijeme je u pitanju seveda), onda taj oblik STVARA prostor-vremena, dakle prostor-vrijeme je ONDA jedan od Božjih oblika, a kada nastanu OSOBNA bića, tada su oni opet NOVI Božji oblici koji onda dalje jedni stvaraju materiju (Bogovi), a drugi recimo sela i gradove (ljudi).
I kaži sad da nisi retard koji ni sopstvene reči ne prepoznaje.
>> U središtu retardirnog praznog prostora koji je apsolutni bog jedan od oblika tog boga su Isusovci - koji nastaju u središtu.
E jesi debilčina, najveća na Balkanu.
Tupoglavi, prazan prostor nije apsolutni bog, pa gdje sam ja to napisao, stvarno je teorija prepametna za vas majmunčiće, odustanite dok je vrijeme, jer će vas doslovno pregaziti, e da!
Dakle i po "teoriji svega" a i po Bibliji, svemir nije slučajno nastao, već je djelo Stvoritelja, koji ne postoji oduvijek, već je star koliko i naše prostor-vrijeme, e da!