To cemo dokazati kada na svetu ne bude rata i kada niko ne bude umirao od gladi itd...
Pa to je moguće kada će mudri i razumni ljudi vladati državama, a ne kriminalci, lopovi i profiteri koji samo za svoju guzicu gledaju a za ostale ih nije ni najmanje briga.
I nije da to nije moguće napraviti, svijet bez rata i gladi.
Ali oni koji sada vladaju svijetom jasno je da to ne žele, zato i imamo to što imamo na žalost!
nema to veze vi ste toliko kratkovidi i zatupllje ni da ste smijesni... Zasto pocinje rat?
kad godinama nema nekih izliva agresije kod muskarca nastaje problem. prosjecan covjek se lose osjeca i pocinju ljudi da pocinjavaju samoubistva... ili da ubijaju zene kao u Jugoslaviji. iiiiiiiii..................
jung je pokusao upozoriti prije prvog svjetskog rata. na izlive strasnih psihickih sadrzaja kod muskih. manje zenskih. jer je njima hrist da cirkon. a nama govno! heheeh izvini Ivane shvatices.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2017, 19:41:29 od bannnnjac33 »
nema to veze vi ste toliko kratkovidi i zatupllje ni da ste smijesni... Zasto pocinje rat?
kad godinama nema nekih izliva agresije kod muskarca nastaje problem. prosjecan covjek se lose osjeca i pocinju ljudi da pocinjavaju samoubistva... ili da ubijaju zene kao u Jugoslaviji. iiiiiiiii..................
Daj budi ozbiljan, kakva te agresija spopala kod muškaraca, kome to treba?
Umjesto da vode ljubav sa ženama oni bi se međusobno morali tući da se bolje osjećaju?
Onda su to jadni muškarci nešto im ne štima u glavi, ozbiljno!
Ja se recimo dobro osjećam kada potpuno zadovoljim neku ženu, onda se osjećam kao od majke rođen.
I ne trebam se s nekim onda fizički boriti da bi se dobro osjećao, dapače!
Dobro, ja samo kažem da je moguće napraviti svijet bez rata i gladi, i isto je tako moguće i o Bibliji imati jedinstveno stajalište, ali ni za jedno ni za drugo a ni za treće oni koji bi to morali napraviti nemaju volje a i nije im valjda ni u interesu, u tome je jedini problem kako ja na to gledam!
« Poslednja izmena: 31. Jul 2017, 11:03:51 od teodor.francic »
Daj budi ozbiljan, kakva te agresija spopala kod muškaraca, kome to treba?
Umjesto da vode ljubav sa ženama oni bi se međusobno morali tući da se bolje osjećaju?
Onda su to jadni muškarci nešto im ne štima u glavi, ozbiljno!
Ja se recimo dobro osjećam kada potpuno zadovoljim neku ženu, onda se osjećam kao od majke rođen.
I ne trebam se s nekim onda fizički boriti da bi se dobro osjećao, dapače!