Opet neki idiot ponavlja ko papagaj za mnom na drugom forumu mada ništa ne shvaća, meni ne smeta, može se istina i više puta pročitati, zašto ne tupavi majmunčići, dapače!
Ne mislim nego ZNAM da svemir NIJE nastao Velikim praskom a niti su ga neka vječna bića doslovno stvorila, garant, e da!
Ništa vi bre ne razumijete iz moje veličanstvene teorije, ajde neka se netko ovdje javi tko također može reći s pravom da ZNA kako je sve nastalo
Ni ti ne znaš kako je SVE nastalo.
Ti si retard koji ne razume prostu matematiku.
Znam SVE o postanku ali nije to za forume, na forumima je samo obavijest da POSTOJI prava "teorija svega" koja detaljno sve objašnjava, daju se neke sitnice poput 26 smjera prostora KOCKE, i da ne postoji ni Veliki prasak a ni neko vječno biće koje je stvorilo svemir, istina o tome sasvim je drugačija, pa še kak!
ne laži majmune teodore, ti si napravio taj profil i sam se sa sobom dopisuješ i kopiraš svoje postove poput najvećeg ludaka što i jesi,garant! BRAVO!
Covjeka ne shvaća da je sreća sto nije sposoban dalje od foruma. Cak i to 30 godišnje uvjeravanje po forumima kako on ima nekakvu teoriju i piskaranje, te ponavljanje vise -manje istih idiotarija proizlazi iz jednog jedinog razloga.Iz istog razloga iz kojih si pas lize jaja.Jer moze!
« Poslednja izmena: 19. Sep 2022, 16:16:11 od Adriano50 »
Kako rekoh, teško je biti toliko ISPRED svog vremena, znati SVE o postanku dok majmunčići ama baš ništa ne znaju, a još manje razumiju, nije pošteno, e da!
Kako rekoh, teško je biti toliko ISPRED svog vremena, znati SVE o postanku dok razvaljivači anusa moje mame ama baš ništa ne znaju, a još manje razumiju, nije pošteno, e da!
Ne lupetaj...svi znamo koliko si glup i koliko te je svako ovde metaforički razvalio.
Skoro kao tvoju mamu bukvalno.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2022, 21:37:53 od Predragoon »
Svaka poremećena budala moze tvrditi da je genije ispred svog vremena. Ako sumiramo tvoj učinak u 30 godina,mozemo zaključiti da si presretan sto imas mogućnost na nekoliko foruma vec 30 godina tvrditi da si genije.Osim toga u .30 godina nista nisi napravio.🤣😭
« Poslednja izmena: 20. Sep 2022, 07:55:59 od Adriano50 »
Ne moraš Teodore,radi nas,ali ti si zadovoljan time sto si postigao u 30 godina po pitanju predavanja i objave te tvoje teorije?Bas si ponosan na sebe samog?🤣 Prije 30 godina si najavio da ces učiniti velike stvari.Nakon toliko godina,na tome je i ostalo .😁