Trenutno vreme je: 20. Feb 2019, 19:38:23
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Teodora Bojović (Pročitano 21981 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.27
Sony xperia tipo
Teodora Bojović - Zatišje bez bure Zatišje bez bure ne dodiruje me sve sam ovo već videla pre bočni vetar ispunjava me hvatam ga jedrom Ne okrećem se. Ref. Kao spokoj posle kiše kao mir u očima kao kap bistre vode na suvim usnama... osećam te osećam te Tvoje ime ne spominjem često ne prisećam se sve je podvučeno nemim poniranjem sve je presvučeno tankom paučinom. samo me dotakni Kada budeš zaspao Kao spokoj posle kiše kao mir u očima kao kap bistre vode na suvim usnama... Kao spokoj posle kiše kao mir u očima kao kap bistre vode na suvim usnama... osećam te osećam te
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.27
Sony xperia tipo
Teodora Bojović - Voda duboka Prekidam navike prekidam krug tačno sam znala - da je poslednji put Ne umem stvari da radim na pola ne mogu sa tobom - da živim na pola Ne zameram skrivene poglede ne zameram slučajne obmane ali zameram tvoje hladne dodire Ref. Nisi ni prvi ni poslednji koga umara voda duboka koji ne daje već samo uzima moje malo - tebi je previše a ti, gubiš se Prekidam navike prekidam krug tačno sam znala - da je poslednji put Ne umem stvari da radim na pola ne mogu sa tobom - da živim na pola Ne zameram skrivene poglede ne zameram slučajne obmane ali zameram tvoje hladne dodire Ref. Nisi ni prvi ni poslednji koga umara voda duboka koji ne daje već samo uzima moje malo - tebi je previše a ti, gubiš se Nisi ni prvi ni poslednji koga umara voda duboka koji ne daje već samo uzima moje malo - tebi je previše a ti, gubiš se
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.27
Sony xperia tipo
Teodora Bojović - Sibir Uzdah vetra suv je sneg i šapat leda i nesanica Tvoje reči tvoj lik i tvoje delo zamaraju me Put kojim sam stigla zavejan je kristalna noć mirna je Više ne osećam promrzle prste zaboravljam te zaboravljam te
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.27
Sony xperia tipo
Teodora Bojović - Zašto Zašto ti je toliko trebalo da se probudiš da se zaustaviš. zašto ti je toliko trebalo da odlučiš da me zaboraviš Da li čuo si bar jednu reč koju sam molila zgrčena i bojala se da ne pokleknem od tvojih uvreda nestanem Ref. Sad kasno je više ne držim te da padneš slobodno čuješ li korake kako odjekuju kako nestaju - zauvek Sad kasno je više ne držim te da padneš slobodno čuješ li korake kako odjekuju kako nestaju - zauvek Zašto ti je toliko trebalo da je primetiš da je poželiš zašto ti je toliko trebalo da odlučiš da me zaboraviš Da li čuo si bar jednu reč koju sam molila zgrčena i bojala se da ne pokleknem od tvojih uvreda samo nestanem Ref. Sad kasno je više ne držim te da padneš slobodno čuješ li korake kako odjekuju kako nestaju - zauvek Sad kasno je više ne držim te da padneš slobodno čuješ li korake kako odjekuju kako nestaju - zauvek
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.27
Sony xperia tipo
Teodora Bojović - Kad sam sama Pomozi mi da pobegnem iz ovog ludila da sam znala da toliko boli ja se nikad ne bih budila Okreni se, dotakni me i ne odlazi, promeni se primeti me, samo ostani Ref. Ja se bojim kad sama svuda mrak, sve boli me ostani uz mene sada budi tu i ne budi me Zašto se bojiš da ti neko priđe bliže ti se bojiš ja to znam, ja to znam Zašto sa bojiš da ti neko stvarno treba ti se bojiš ja to znam, ja to znam Toliko žedna dodira tvojih tol'ko sama i daleka nikome neću sebi da dajem svi nek' odu bestraga Okreni se, dotakni me i ne odlazi, promeni se primeti me, samo ostani Ref. Ja se bojim kad sama svuda mrak, sve boli me ostani uz mene sada budi tu i ne budi me Zašto se bojiš da ti neko priđe bliže ti se bojiš ja to znam, ja to znam Zašto sa bojiš da ti neko stvarno treba ti se bojiš ja to znam, ja to znam Zašto sa bojiš da ti neko stvarno treba ti se bojiš ja to znam, ja to znam Zašto se bojiš da ti neko priđe bliže ti se bojiš ja to znam, ja to znam Zašto se bojiš ti se bojiš ja to znam Zašto se bojiš ti se bojiš ja to znam
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.27
Sony xperia tipo
Teodora Bojović - Osmeh Da samo tuga jača srce stalno govore ja čula sam i bolje priče mnogo srećnije Da posle kiše sija sunce uvek bilo je ponekad sreća dođe sama i bez najave Sad otvaram širom prozore Sada mi osmeh dobro stoji ti si moj svet moj svet u boji ne znam put, al' bilo kojim idem sa tobom putem svojim Sada mi osmeh dobro stoji ti si moj svet moj svet u boji svaku zvezdu mi osvoji do hiljadu broji Sve nove staze pored tebe, kao da poznajem i meni korak sve je duži ja ne zastajem ja nisam ista dok se menja oko mene sve Na zemlji čvrsto nebo gledam opet smejem se Sad otvaram širom prozore Sada mi osmeh dobro stoji ti si moj svet moj svet u boji ne znam put, al' bilo kojim idem sa tobom putem svojim Sada mi osmeh dobro stoji ti si moj svet moj svet u boji svaku zvezdu mi osvoji do hiljadu broji Sada mi osmeh dobro stoji ti si moj svet moj svet u boji ne znam put, al' bilo kojim idem sa tobom putem svojim Sada mi osmeh dobro stoji ti si moj svet moj svet u boji svaku zvezdu mi osvoji do hiljadu broji
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.27
Sony xperia tipo
Teodora Bojović - Moj svet si ti Moj svet si ti za tebe dišem a drugi svi tu ne postoje ne ljuti se priđi malo bliže pusti ljubomoru više Svi oblaci što posle kiše zaklone vid srce zabave a tebi mir ja ne dam više ljubav je nemirna, briše Kada dođe težak dan noć ti ne da miran san ti potraži me ja ću naći put do tebe ko što ptice znaju put kroz oblake Kada dođe težak dan noć ti ne da miran san ti potraži me ja ću naći put do tebe ko što ptice znaju put kroz oblake Moj svet si ti za tebe dišem ne počinji da sumnja ostane za tebe stih ja pevam tiše tugu da ne budim više Kada dođe težak dan noć ti ne da miran san ti potraži me ja ću naći put do tebe ko što ptice znaju put kroz oblake Moj svet si ti za tebe dišem Kada dođe težak dan noć ti ne da miran san ti potraži me ja ću naći put do tebe ko što ptice znaju put kroz oblake Kada dođe težak dan noć ti ne da miran san ti potraži me ja ću naći put do tebe ko što ptice znaju put kroz oblake
Trenutno vreme je: 20. Feb 2019, 19:38:23
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .