2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tennis: U.S. Open 2008  (Pročitano 25233 puta)
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
US OPEN: Na teren izlaze Zimonjić i Vemić

Srpski teniseri u singlu u ponedeljak će imati slobodan dan na Otvorenom prvenstvu SAD, ali će Srbija imati predstavnike u dublu.

Nenad Zimonjić će sa Kanađaninom Danijelom Nestorom, sa kojim je postavljen za prvog nosioca u muškom dublu, igrati meč trećeg kola, a protivnici će im biti Šveđanin Robert Lindštet i Finac Jarko Nijeminen.

Taj meč biće treći na 11. terenu, pa neće početi pre 20.30 po srednjeevropskom vremenu.

Odmah po završetku tog duela na teren će i Dušan Vemić, koji će sa Brazilcem Brunom Soarešom igrati protiv Rusa Igora Kunicina i Dmitrija Tursunova, takođe u trećem kolu takmičenja.

Zimonjić će na teren i u mešovitom dublu u čijem će četvrtfinalu sa Slovenkom Katarinom Srebotnik, sa kojom je postavljen za drugog nosioca, igrati protiv Britanca Džejmija Mareja i Lizel Hjuber iz SAD.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Ispao Conga, Rodik siguran

Španac Tomi Robredo pobedio je Francuza Žoa-Filfreda Congu 3:0, a istim rezultatom Endi Rodik je savladao Andreasa Sepija.

Robredo je po setovima dobio 7:6, 6:2, 6:3, a u duelu Rodika i Sepija bilo je 6:2, 7:5, 7:6 (4). Rus Igor Andreev takođe se plasirao u osminu finala neočekivano lakom pobedom nad 13. kosturašem Fernandom Verdaskom (6:2, 6:4, 6:4).

U duelu 15. i 19. nosioca blagi favorit je ipak bio ovaj lošiji. Conga je ove sezone nekoliko puta pokazao da mu beton najviše leži, ali ’loš dan’ i iskusni Tomi Robredo doneli su konačnih 7:6, 6:2, 6:3. Prelomni trenutak desio se već na kraju prvog seta, kada je Robredo u taj-brejku bio smireniji i dobio ga sa ubedljivih 7:2.

Nakon toga Conga je počeo da igra agresivnije, ali previše je grešio. Španac je to znalački iskoristio i dobio rutinski naredna dva seta. U osmini finala Robredov protivnik mogao bi da bude Novak Đoković ukoliko večeras savlada Marina Čilića.

Osmi nosilac turnira, i poslednji čovek pre Rodžera Federera koji je osvojio titulu Endi Rodik prošao je među 16 pobedom nad Sepijem bez izgubljenog seta. Amerikanac je, posle teškog meča sa Gulbisom, uspeo da dobije Sepija bez puno problema.

Nekadašnji broj jedan na ATP listi odservirao je 19 as udaraca. Rodik je imao samo dva vinera više (42-40), ali i jednu grešku manje (27-28). Sledeći rival Rodika biće Čileanac Fernando Gonzales. 11. nosilac savladao je u 3. kolu Finca Jarka Nieminena, sa 3:1, po setovima 7:5, 6:4, 6:7, 6:1.

U ženskoj konkurenciji u četvrtfinale je prošla Švajcarkinja Pati Šnider. Ona je posle teška tri seta slavila protiv Slovenke Katarine Srebotnik (4:6, 6:3, 6:3).

Šniderova će u četvrtfinalu igrati protiv petog nosioca, Ruskinje Jelene Dementijeve. Olimpijska šampionka pobedila je Kineskinju Na Li, sa 2:1, po setovima 6:4, 6:1.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Nišikori: "Savladao sam umor"

Kei Nišikori je najveće iznenađenje ovogodišnjeg US opena. Mladi Japanac je u trećoj rundi u pet setova eliminisao 4. tenisera sveta Davida Ferera, a u osmini finala igraće sa Argentincem Huanom del Potrom.

Kako se osećaš posle meča sa Fererom?

"Veoma sam srećan. David je igrao sjajno u trećem i četvrtom setu, ali nisam mogao da odustanem u petom. Bio sam umoran, počeli su da me hvataju grčevi u nogama, ali pokušao sam da mislim u stilu 'igram sa 4. na svetu, moram da zadržim pozitivan stav'. Tako je i bilo".

Izvor: Rastko
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Safina protiv Penete u četvrtfinalu

Treći četvrtfinalni par u ženskom singlu na US openu činiće Ruskinja Dinara Safina i Italijanka Flavija Peneta.

Osvjačica srebrne medalje na OI u Pekingu savladala je preporođenu Nemicu Ana-Lenu Grenefeld rezultatom 7:5, 6:0, dok je 16. nosilac iz Italije dobila Ameli Morezmo sa 6:3, 6:0. U donjoj polovini žreba sastaju se Jelena Dementijeva – Pati Šnider i Jelena Janković – Sibil Bamer.

Safina je, posle velike borbe sa Timeom Baščinskom u trećoj rundi, relativno lako pobedila Grenefeldovu. Meč je trajao 1 čas i 15 minuta i Ruskinja je tako izjednačila najbolji rezultat u Njujorku (2006. godina). Nemica je pružila kakav-takav otpor jedino u prvom setu, kada je od 2:4 stigla do 5:5, ali Dinara je briljantnim udarcima sa osnovne linije došla do osamnaeste pobede u poslednjih devetnaest mečeva.

Peneta je pokazala da se nalazi u odličnoj formi, popto je bez problema eliminisala 32. nosioca Ameli Morezmo za 84 minuta igre. Francuskinja je napravila čak 40 neiznuđenih grešaka, iskazala iste slabosti kao i u prethodnom delu sezone, pa je Italijanka rutinski slavila.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
napred gole ovi hrvati su posizili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs
Kraj za Zikija i Nestora

Prvi favoriti US Opena u konkurenciji muških parova, Nenad Zimonjić i Danijel Nestor, poklekli su već u trećoj rundi poslednjeg gren slema sezone.

Tačku na njihov ovogodišnji nastup u Njujorku stavili su Švedjanin Robert Linsted i Finac Jarko Nieminen. Skandinavci su nadigrali srpsko-kanadski dubl u tri seta - 6:4, 6:7 (11), 6:2. Meč na terenu 11 trajao je tačno dva i po sata.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Prvo četvrtfinale:Nadal protiv Fiša

Prvi teniser sveta Rafael Nadal pobedio je Amerikanca Sema Kverija rezultatom 6:2, 5:7, 7:6, 6:3 u osmini finala US opena.

Meč je trajao 3 sata i 13 minuta , a Kveri je pružio znatno veći otpor od očekivanog. Protivnik Špancu u četvrtfinalu biće još jedan Amerikanac – Mardi Fiš. Nekada 17. teniser na ATP listi nastavio je sa ’sečom’ nosilaca, pošto je, posle Matjea i Blejka, savladao i 32. kosturaša Gaela Monfisa – 7:5, 6:2, 6:2.

Sve do polovine drugog seta izgledalo je da će nadal bez ikakvih poteškoća dobiti Amerikanca. Napravio je brejk na samom startu meča, Kveri je bio ili pasivan ili preagresivan i bilo je 6:2, 4:2 posle 50-ak minuta igre.

Neočekivano povećan broj grešaka Španca, 'opuštenija' ruka Kverija i dobra igra na mreži doneli su 55. igraču sveta izjednačenje na 5:5, a potom i poravnanje u setovima. Nadal pri rezultatu 4:2 nije iskoristio tri brejk prilike.

Sličan scenario, samo sa drugačijim epilogom, viđen je i u trećem setu. Nadal je prvi došao do brejka prednosti, ali je ponovo popustio i dozvolio rivalu da se vrati u igru. Toliko nesvojstvenih propusta uticali su da Maljorčanin nesigurno odigra sledeća 2-3 servis gema, ali se ipak ušlo u taj brejk. U 'trinaestom gemu' najbolje se videla razlika u kvalitetu. Rafael je za nijensu podigao nivo igre, Kveri grešio kad nije trebalo i prvi igrač sveta je poveo sa 2:1.

Amerikanac nije posustao ni u četvrtom setu, iako je Nadal ponovo prvi došao do brejka. Maljorčanin je bio primoran da spasava osam brejk lopti, uspeo je u tom zadtaku i uz mnogo muka priveo meč kraju.

Nadal nije delovao ni izbliza dominantno kao u prethodna dva kola, mnogo je grešio, ali treba reći da je i Kveri dobrom igrom namučio Španca.

Mardi Fiš je pokvario slavlje Gaelu Monfisu, pošto ga je pobedio na rođendan i sprečio ga da prvi put u karijeri dođe do četvrtfinala u Njujorku. Fiš je oprimenio servis-volej taktiku koja se pokazala deltovornom protiv ultradefanzivnog Francuza.

„Presrećan sam što sam tako teškog protivnika kao Monfisa dobio ovako brzo. Lep je osećaj biti u četvrtfinalu Gren slem turnira. Uvek sam najviše želeo da u Njujorku postignem zapažen rezultat i to se sada dogodilo“, izjavio je Fiš.

Blejk - igrač sa navijačkim 'kopom'

Američki teniser Džejms Blejk utehu posle ispadanja sa US opena traži u svojoj grupi navijača, poznatijoj pod imenom J Block.

Blejk ne voli kad se njegov prilično bučan skup navijača kritikuje, a ima i prilično dobre razloge. „Tu su neki od mojih najboljih prijatelja. Oni su jedini, osim moje majke, koji me mogu utešiti i učinit da se smejem“, rekao je Amerikanac, nesrećan posle poraza od zemljka Mardija Fiša u trećem kolu US opena.

Blejk se od fenomenalnog meča protiv Federera na Olimpijadi nalazi u padu. U prvom kolu je jedva pobedio Donalda Janga, u drugom mu je Darsis predao pri rezultatu 1:1 u setovima, a raspoloženi Fiš ga je dočekao u trećem kolu i dobio ga sa 6:3, 6:3, 7:6.

Džejms kaže da prijateljstvo sa sadašnjom J Block družinom datira od 2004. godine i teške povrede vrata koju je imao.

„To su momci koji su bili uz mene kada mi je bilo najteže. Kada nisam znao ni da li ću ikada više igrati tenis, oni su mi spremali večeru, igrali karte sa mnom i pokušavali da me oraspolože. Kada sam pre tri godine dolazio u Nju Hejvn, koji je blizu mog zavičaja, svi su želeli da gledaju i tako je cela priča počela“, kaže 28-godišnji teniser.

„Direktor turnira dao je ime grupi (J Block). Izgleda da su svima bili simpatični kada sam bio autsajder, ali od kada sam faovrit sve češće privlače negativne komentare“, zaključio je Blejk priču o svom navijačkom ’kopu’.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Nadal se muski mucio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
umalo da Rafa izgubi .. steta .. taman sam mislio da ce vec sada da izgubi prvu poziciju ..
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
US OPEN: Vemić i Soareš u četvrtfinalu

Dušan Vemić i Bruno Soareš su u u četvrtfinalu US Opena. Nakon bezmalo tri sata tenisa i tri taj-brejka srpsko-brazilski dubl slavio je protiv Rusa Igora Kunicina i Dimitrija Tursunova.

Prvi taj-brejk Vemić i Soareš dobili su sa 11:9, drugi su izgubili 7:9, da bi treći rešili u svoju korist sa 7:3.

Umesto trilera u tri seta srpsko-brazilski par posao je mogao da završi i u dva, medjutim, neiznudjenim greškama Vemić i Soareš zakoplikovali su sebi život.

Najpre nisu iskoristili tri meč lopte, a zatim je Brazilac duplom servis greškom, jednom od ukupno 10 koliko su ih napravili on i Vemić, poklonio ruskom dublu drugi set.

Nakon tačno dva sata i devet minuta igre vidjen je prvi brejk na meču i to u režiji srpsko-brazilskog para. Vemić i Soareš poveli su u odlučujućem setu sa 3:2, da bi već u sledećem gemu prokockali stečenu prednost.

Ono što su propustili u finišu prvog i središnici trećeg seta, nisu u završnici meča. U taj-brejku Vemić i Soareš sigurnom igrom overili su četvrfinale, gde će snage odmeriti sa Argentincima Maksimom Gonzalesom i Huanom Monakom.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.