2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tennis: U.S. Open 2008  (Pročitano 25372 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung 
federer dobiva to 100%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2560
Zastava DE-Munchen...SRB-Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N 73
samo napred Nole majstore , razbices ti onog cipowa ako uopste prodje ...  Smile
IP sačuvana
social share
Der Mann muss sehr geduldig und beharrlich sein, wenn er etwas erreichen will
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
NESTO SE ove AMERE lute na vas srbe
Jebi Nole glupe Amere
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Apple iPhone 7
zato što ga kritikuju da se previše odmara i da glumi umor  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Novak za B92: Agresivno na Federera

Pobedom nad Endijem Rodikom, Novak Đoković napravio je još jedan korak ka novom gren slem finalu, a poslednja prepreka na tom putu biće mu Rodžer Federer. U razgovoru sa našim izveštačem sa US Opena Nikolom Olićem, Đoković govori o pobedi nad Amerikancem, predstojećem duelu sa Federerom, kao i komentarima koji su dodatno podgrejali atmosferu pred njegov duel sa Rodikom.

Odigrao si već nekoliko napronih mečeva, bio i fizički i psihički iscrpljen. Kako je izgledalo u poslednjih par minuta duela sa Rodikom?

"Izgledalo je kao da ćemo ući u peti seti. Ipak, smogao sam snage da pobedim u taj-brejku. Bili smo pod velikim pritiskom i on i ja, ali odigrao sam niz dobrih udaraca i poteza u pravim trenucima", rekao je Đoković za B92 posle trijumfa nad Rodikom, sa 3:1, po setovima 6:2, 6:3, 3:6, 7:6.

Sledeći na redu je Federer.

"On ima pozitivan skor na svim podlogama, tako da će sigurno imati ulogu favorita i to se nikako ne dovodi u pitanje, iako sam uspeo da ga pobedim na ovoj podlozi dva puta u poslednjih godinu dana. Doduše, prošle godine smo igrali na US Openu, imali smo dosta težak meč, gde je on više iskustvom pobedio. Ipak, izvukao sam pouke iz tog meča i to znanje iskrositio već na Australian openu, gde sam odigrao jedan od najboljih mečeva u karijeri (pobeda nad Federerom sa 3:0). To može da mi bude nauk za polufinale. Moram da budem agresivan, moram da budem svoj i da igram onako kako znam, jer čim on preuzme kontrolu nad duelom onda se nalazite u bezizlaznoj situaciji".

Posle relativno lako dobijena prva dva seta, Rodik je uspeo da se vrati, a u isto vreme i podigne publiku na noge. Đokoviću to nije bio prvi put da igra protiv nekog domaćeg favorita, ali kaže da je duel sa Rodikom bio specifičan, jer je američka javnost imala velika očekivanja:
Foto: Andrzej Kentla

"Samo sa par Amerikanaca sam igrao na cenralnom terenu US Opena. Igrao sam sa Kendrikom, ali je drugo kada igrate pred više od 20,000 ljudi. Uostalom, išao je direktan prenos na njihovoj televiziji, specijalno veče, četvrtfinale, mnogi su očekivali dosta od Rodika. Ja sam bio favorit na papiru, ali nisam igrao onako kako znam. Nisam znao šta da očekujem, ali sam dosta dobro odigrao i pre toga se oporavio od prethodnog meča, na moje iznenađenje".

Četvrtfinale između Đokovića i Rodika imalo je i predigru, a američki teniser je, posle komentara sa konferencije za novinare dan pred meč, da Đoković preteruje sa lekarskim tajm-autima, ponovio nešto slično i neposredno pred početak duela. Đoković posle meča nije propustio priliku da odgovori na optužbe:

"Nije lepo reći pred publikom da imam 16 povreda i da izmišljam povrede. Oni (publika) su ionako protiv mene, jer misle da lažiram", izjavio je Đoković odmah posle meča, na šta je publika na stadionu 'Artur Eš' odgovorila negodovanjem.

U intervjuu odmah posle meča Đoković je pomenuo dobru i lošu stranu terena, a u razgovoru sa našim izveštačem je objasnio o čemu se radi.

"Komentari su se odnosili na vetar. Lakše je kada igrate niz vetar, jer tada ne morate da koristite tako veliku snagu. Rodiku je gotovo nemoguće oduzeti servis kada servira sa te bolje strane, ali nekim čudom ja sam uspeo to da uradim u ključnom gemu četvrtog seta. Nisam verovao da ću se izvući iz te situaicje. On je bio na boljoj strani, igrao niz vetar i imao 30:0 i 5:4. Ipak, možda mu je malo opala koncentracija, ja sam iskoristio svoju priliku i pobedio", rekao je Novak Đoković za B92.

Sa druge strane, Rodik je posle meča izjavio da je komentare pred duel sa svetskim brojem 3 izrekao u šaljivom tonu i da nije imao nameru da vređa Đokovića:

"To nije bio prvi put da se šalim na konferenciji za novinare. Znate dobro da su komentari bili izrečeni kao pošalica. Ako ste već spremni da imitirate ljude i radite sve to, onda bi trebalo i da prihvatite šalu na svoj račun. Žao mi je što sam pogrešno shvaćen. Ne smatram da sam preterao. Nije mi bila namera da mu se podsmevam i žao mi je što me je tako shvatio", rekao je Rodik na konferenciji za novinare posle meča.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung Galaxy S
More mamicu mu njegovu onu americhku, foliirantsku ... dzukac jedan nadrkani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Galaxy S5
Joj koji seronja ovaj Roddick,sad kad je izgubio mec,kaze da se samo shalio Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Sep 2008, 20:41:03 od telepatic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ajmo Jelena Ajmo Nole
Nek Usa vidi sta ima srbe usred basce rade
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Milijarder u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Samsung 8500 Wave
Jelena je ponos Srbije, ponos Srbije, ponos Srbije!!!   

edit:
E.Dementieva   4  4     
J.Jankovic        6  6      

Bravo!!!
« Poslednja izmena: 05. Sep 2008, 22:33:43 od pablons »
IP sačuvana
social share
"Ljumberg se najlepse oblaci u reprezentaciji svedske, on je jedini maneken u ovom timu..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Svaka cast Jeleni....
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.