2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tenis: Wimbledon 2007  (Pročitano 26737 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
VIMBLDON: I Djoković u trećem kolu

Novak Djoković uspešno je prebrodio i drugu prepreku na ovogodišnjem Vimbldonu. Plasman u treću rundu trećeg gren slema sezone najbolji srpski i peti svetski teniser obezbedio je savladavši Amerikanca Amera Delića u četiri seta 6:3, 3:6, 6:3, 7:6 (4).

"Zaista sam srećan što sam prošao dva kola. U prvom sam igrao zaista dobro, ali sam danas imao i dobre i loše trenutke. Bilo je dosta oscilacija u mojoj igri. Ali, to je normalno, jer je Delić igrač koji ne dozvoljava protivniku da udje u ritam", rekao je Djoković.

Naredni rival Djokoviću na terenima "Ol Ingland klaba" biće Nemac Nikolas Kifer, koji u drugoj rundi bio bolji od Francuza Fabrisa Santoroa rezultatom 6:4, 6:3, 6:4.

Djoković je podsetio da je Nemac Nikolas Kifer, sa kojim će igrati u trećem kolu, bio nekada četvrti igrač sveta i da je bio polufinalista Vimbldona.

"Imao je zaista impresivne rezultate. Očekujem težak meč iako je on dugo odsustvovao zbog povrede. Medjutim, sada se vratio i pokazao da je u dobroj formi. Siguran sam i da je motivisan, jer on nema šta da izgubi, posle tako duge pauze", rekao je Djoković.

Srpski teniser je dodao da Kifer igra sa osnovne linije i voli da ima ritam. "Mislim da će za mene to biti lakše nego danas", kazao je Djoković.

Novak je odlično započeo meč protiv Delića. Već u drugom gemu osvojio je servis protivnika, iskoristivši prvu brejk loptu, a zatim je strpljivom i sigurnom igrom sa osnovne linije, ne forsirajući previše, nakon 25 minuta rutinski rešio set u svoju korist sa 6:3.

Isti scenario, samo u izmenjenim ulogama, ponovio se i u drugom setu. Brejk je ovog puta u drugom gemu napravio 67. igrač sveta, koji je zatim vrlo dobrim servisima i odličnim volejima, sačuvao prednost i identičnim rezultatom 6:3 stigao do izjednačenja.

Pogadjate, i u trećem setu ključan je ponovo bio drugi gem, a kao na početku meča brejk je napravio Djoković, koji je zatim, po receptu iz prvog dela igre, relativno lako stigao do nove prednosti.

Dobru igru iz trećeg Nole je preneo i u četvrti set u kojem je već na startu uspeo da oduzme servis rivalu. Medjutim, Delić je uzvratio brejkom u šestom gemu, da bi do kraja seta obojica izgubila još po jedan servis gem, tako da se ušlo u taj-brejk.

Odlučujuće mini-brejkove Djoković je napravio iz riterna i posle ukupno dva sata i 20 minuta igre dobio je taj-brejk četvrtog seta sa 7:4, a meč sa 3:1.

Izvor:  MTS Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ne znam zasto, ali znam dobro...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N79
 Smile Smile Smile
Sutra igraju Jelena i Janko, oba meča treba da počnu u 13:00
IP sačuvana
social share
Da nema dovoljno ludaka, nikada ne bi smo izasli na kraj sa pametnima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a6pr
mob
HTC 
Zasada su nasi prilicno sigurni,mislim da cemo ponoviti rolandgaros..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zimonjić i Santoro na mišiće, Bozoljac ispao

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Fabris Santoro posle dosta muke uspeli su da se plasiraju u drugo kolo Vimbldona. Četvrti nosioci na londonskoj travi tek posle četiri seta, od kojih su tri odlučena u taj-brejku, savladali su Britance Džejmija Delgada i Lija Čajldsa rezultatom 6:2, 6:7(4), 7:6(4), 7:6(5).

Za razliku od Nenada Zimonjića, Ilija Bozoljac nije uspeo da se plasira u drugo kolo muškog dubla na Vimbldonu. Bozoljac i Belgijanac Dik Norman poraženi su pd britansko-australijskog para Džejms Okland/Stiven Has sa 1:3, po setovima 6:4, 4:6, 5:7, 5:7.

Delgado i Čajlds, trenutno 101. i tek 445. dubl igrači sveta, pružili su Zimonjiću i Santorou neočekivano žestok otpor u juče započetom, a zbog kiše tek večeras završenom meču.

Samo u prvom setu Zimonjić i Santoro uspeli su dva puta da oduzmu servis rivalima. Prvi brejk napravili su u četvrtom, a set su okončali novim brejkom u osmom gemu.

Tada se činilo da srpsko-francuski par neće imati puno poteškoća da preskoči prvu prepreku na trećem gren slemu sezone. Medjutim, od tada, pa do kraja meča oba para sigurno su osvajala gemove na svoj servis, tako da je tri puta o pobedniku seta odlučivao taj-brejk. Prvi su dobili Britanci sa 7:4, a u naredna dva slavili su Ziki i Santoro sa 7:4 i 7:5.

U narednom kolu srspki dubl majstor i njegov partner iz Francuske igraće protiv boljeg iz duela u kojem se sastaju Britanci Nil Bemford i Džejms Mej sa Amerikancima Robijem Džineprijem i Trevisom Perotom.

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jelena Janković: Srbi žele da budu najbolji

Tajna uspeha srpskih teniserki i tenisera je u činjenici da su željni uspeha, da žele da budu najbolji i da znaju da to mogu da postanu, izjavila je Jelena Janković u intervjuu za Rojters nakon plasmana u treće kolo Otvorenog prvenstva Engleske u Vimbldonu.

"U nas niko nije uložio ni jedan dinar i ništa nam nije palo sa neba. Sve što smo postigli rezultat je našeg teškog rada i svaku pobedu i trofej smo itekako morali da izborimo. To podjednako važi za mene, kao i za Anu Ivanović i Novaka Djokovića", rekla je Jankovićeva.

Trenutno najbolje rangirana srpska teniserka na početku karijere sledila je put nekada prve igracice sveta Monike Seleš i sa 13 godina je otišla u akademiju Nika Boletjerija.

"Nije bilo nimalo jednostavno otići od kuće u tim godinama, pogotovo kada ne znate jezik i ne poznajete ljude. Ipak, bila sam svesna da mnogo toga moram da žrtvujem ukoliko želim da postanem najbolja", rekla Jankovićeva.

"Teško mi je padala odvojenost od roditelja, ali me je to očvrsnulo. Sazrela sam brže nego moje vršnjakinje i mnogo brže sam sticala životna iskustva", dodala je ona.

Ove sezone srpska teniserka je sa 12. dospela na treće mesto WTA liste, a do Vimbldona je već osvojila četiri turnira, što je svrstava u najuži krug favorita i na Otvorenom prvenstvu Engleske.

"Ovo je za mene zaista godina iz snova. Prošle nedelje sam postavila rekord ostvarivši 50 pobeda već u prvoj polovini sezone, što i meni samoj deluje neverovatno. Pored toga, osvojila sam četiri titule na tri različite podloge, ali je ključ mog uspeha u tome da uživam u svakom meču", rekla je Janković.

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
U najavi je tesko kidanje zivaca i sa Jankom i sa Jelenom...  Smile

Trenutno, Jelena izgubila prvi set 5:7 a u drugom je 2:2
Janko vodi 1:0, ali gubi u drugom 5:3!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Gonzalez F. : Tipsarevic J. 2:2
Jankovic J. : Safarova L. 2:1
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Volim te mama,al ne više od Dinama

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jankovic- Safarova 5:7 7:6 6:2  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 305
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia n73
ovo je bilo cupavo mislim na jecu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Jelena iščupala pobedu protiv Šafarove!

Srpska teniserka Jelena Janković plesala je na ivici poraza, ali je ipak uspela da se plasira u četvrto kolo Vimbldona, savladavši talentovanu i izuzetno motivisanu Čehinju Lusi Šafarovu rezultatom 2:1.

Po setovima je bilo 5:7, 7:6 (7:4), 6:2, a ne računajući kraći prekid izmedju drugog i trećeg seta, igralo se dva sata i 35 minuta.

Koliko se žestoka borba vodila na terenu broj 1, svedoči podatak da je ovaj duel u trenutku prekida prouzrokovanog dosadnom engleskom kišom već trajao dva sata i dva minuta!

Šafarova je do tada načinila duplo više neiznudjenih grešaka (31:15), ali je pokretljivošću, pogadjanjem linija i efikasnim izlascima na mrežu uspela da održi rezultatsku ravnotežu, pa čak i da bude igračica koja je većim delom meča diktirala tempo.

Jankovićeva je počela u skladu sa očekivanjima. Napravila je brejk već u trećem gemu, a onda uspešnim prigovorom na jednu sudijsku odluku izbegla "ribrejk" i povela sa 3:1. Ipak, to kao da joj nije pomoglo da shvati kako sa druge strane mreže stoji raspoložena protivnica, pa je Šafarova sa tri uzastopno osvojena gema preuzela vodjstvo - 3:4.

Čehinja je zbog iskazane borbenosti i hrabrosti veoma često imala pomoć sreće. Poen kojim je Jeleni oduzela servis za izjednačenje na 3:3 osvojila je tako što je loptica dva puta udarila vrh mreže, pre nego što je pala u polje naše igračice!

Obe teniserke držale su svoj servis do rezultata 5:6, kada je Šafarova stigla do dve brejk-set lopte. Jankovićeva je prvu spasila, ali je onda u najgorem mogućem trenutku načinila svoju jedinu dvostruku servis grešku i našla se u krajnje nezavidnom položaju.

Drugi set protegao se na 75 minuta, kao da se igralo na šljaci, a ne na travi. Za to je najviše "zasluga" imao sedmi gem, u kojem je Šafarova odnela prevagu tek nakon 11 izjednačenja i čak 20 minuta igre!

Do 5:5 nije bilo brejka ni na jednoj ni na drugoj strani, da bi treća teniserka sveta konačno probila led i dvostrukom servis greškom Šafarove povela sa 6:5. Da nijedan poen ne sme da uzme "zdravo za gotovo", Jelena je ponovo uvidela već u narednom gemu, kada je prvo propustila jednu set-loptu, a onda izgubila gem i morala u "taj-brejk".

Jankovićeva je u teniskom ruletu povela sa 3:1, Čehinja je izjednačila na 3:3, ali Jelena joj je uzvratila mini-brejkom za 5:3 i tu prednost sačuvala do konačnih 7:4.

Od tog trenutka, psihološka prednost bila je potpuno na strani Srpkinje, dok je lepša polovina češkog tenisera Tomaša Berdiha posustala i izgubila igru kojom je Jelenu držala "na konopcima".

Šafarova je odolevala do 3:2, kada je Jankovićeva napravila prvi brejk, a ubrzo još jednim oduzetim servisom završila posao i izborila meč osmine finala protiv Izraelke Šahar Pir ili Francuskinje Marion Bartoli.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.