2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tenis: Wimbledon 2007  (Pročitano 26823 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola 
Ana bi trebalo da pocne svoj mec u 17:00 po nasem vremenu...
IP sačuvana
social share
And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ana je pocela, vodi 4:1.
Rezai nema veze sa tenisom... Imala je 4 (cetiri) duple greske u prvom servis gemu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Lopovi u svlačionicama i na Vimbldonu

Teniseri i treneri pretrpeli su ove godine na turnirima od Melburna do Pariza bar 15 kradja stvari iz svlačionica, a lopovi rade i sada, na Vimbldonu.

Prvi na udaru u Vimbldonu našli su se bivši pobednik Rolan Garosa Albert Kosta kome je ukradena tašna sa evrima i dolarima, kao i Mikael Lodra kome je nestao novčanik. Pojavile su se već sumnje da je odgovoran neko iz organizacije.

"Pokušaćemo da uradimo sve što je u našoj moći da osiguramo da se ovakve stvari više ne dešavaju", rekao je portparol Vimbldona pošto su kradje prijavljene.

Uprkos strogim proverama ko ulazi u svlačionice na turnirima, ova dva incidenta samo su poslednji slučajevi u seriji koja je uzbunila Udruženje profesionalnih tenisera (ATP).

Portparol ATP-a Andre Silva nije želeo da odgovori na pitanje da li je za kradje kriv neko iznutra.

"Očigledno je da ne znamo ko to radi i ne želim da nagadjam", rekao je on i procenio da se ove godine desilo oko 15 kradja.

Češkom teniseru Radeku Stepaneku ukradeno je 5.000 evra u Monte Karlu. Švedjanin Jonas Bjorkman prijavio je nestanak ličnih stvari i na Otvorenom prvenstvu Australije, i na Rolan Garosu.

Francuz Sebastijan Grožan jedan je od trojice igrača koji su prijavili nestanak ličnih stvari na turniru u Kvinsu početkom meseca.

Silva je rekao da ATP veoma ozbiljno pristupa ovom problemu i podsetio da je ta organizacija prošle godine uvela oštrije mere i da su igrači morali da govore ko su im treneri, kao i da su za ulazak u svlačionice potrebne posebne dozvole.

"Želimo da rešimo ovu stvari, ali igrači treba da rade sa nama. Ovo mora da bude zajednički rešeno. Veće tenisera biće uključeno u bilo koje odluke koje budemo doneli, pošto je ovde u pitanju nešto što je veoma lično", rekao je Silva.

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kiša odložila mečeve za ponedeljak

Jaka kiša koja je u Londonu počela da pada u subotu popodne prouzrokovala je odlaganje svih mečeva na Vimbldonu za ponedeljak ujutru, saopštili su organizatori tog turnira.

Šestog dana takmičenja na Vimbldonu ekektivne igre bilo je samo 75 minuta, a budući da je nedelja slobodan dan, prekinuti mečevi biće nastavljeni u ponedeljak.

Prema tradiciji na Vimbldonu, "srednja" nedelja na turniru uvek je slobodna i tako će biti i ove godine, uprkos činjenici da u prvih šest dana samo u dva navrata nije padala kiša.

Od srpskih predstavnika u Londonu u subotu je na teren stigla da izadje samo Ana Ivanović, koja je u meču trećeg kola dobila prvi set protiv Francuskinje Aravin Rezai rezultatom 6:3, pre nego što je igra zaustavljena.

Ivanovićeva, koja je postavljena za šestog nosioca, već u drugom gemu uspela je da napravi brejk, a potom i da povede sa 3:0. Raznovrsnom i sigurnom igrom Ivanovićeva je u nastavku seta lako sačuvala stečenu prednost i prvi deo meča okončala rezultatom 6:3.

Pobednica ovog duela u osmini finala Vimbldona igraće protiv bolje iz meča Nadja Petrova (Rusija) - Virhinija Ruano Paskal (Španija).

Po subotnjem programu, na teren je trebalo da izadje i Novak Djoković, čiji je meč sa Nikolasom Kiferom takodje odložen.

IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Janković: Marej pogrešio što me je izabrao

Brat Endija Mareja, Džejmi verovatno je mislio da je dobio premiju kada je srpska teniserka Jelena Janković pristala da sa njim igra u mešovitom dublu na Vimbldonu.

Treća igračica sveta, medjutim, veruje da je britanski specijalista za dubl napravio veliku grešku u izboru partnera.

"To nije moje polje. Nisam dobra u dublu. Mislim da mu neću biti od koristi, loše je izabrao", rekla je polufinalistkinja Rolan Garosa.

Jelena Janković je takodje odbacila glasine da se osim sportske, nada i emotivnoj vezi sa igračem.

"To je najsmešnija stvar koju sam čula u poslednje vreme. Odakle li je poteklo da mi se svidja Džejmi Marej? Kako može da mi se dopada ako ga ne poznajem? Njegov agent mi je rekao da sam mu bila prva na spisku želja za igranje, tako da se možda ja njemu svidjam", rekla je Jelena Janković.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola 
"Srpski dan" na Vimbldonu

U nedelju je na Vimbldonu slobodan dan, kako tradicija na jedinom grenslem turniru na travi nalaže. I pored kiše koja je u subotu potpuno paralisala normalno odvijanje mečeva, čelnici "Ol Ingland klaba" smatrali su da raspored i satnica turnira nije ozbiljno narušena.

U ponedeljak u Londonu naše tenisere očekuje izuzetno naporan dan. Prva na teren izlazi u podne Ana Ivanović, koja na terenu broj 13 igra prvi meč dana sa Francuskinjom Aravan Rezai. Ana je u subotu dobila prvi set rezultatom 6:3.

Jelena Janković u osmini finala igra sa Francuskinjom Marion Bartoli i to drugi meč na terenu jedan. Taj duel verovatno će početi posle 14h. Po završetku ovog duela na isti teren izlazi Janko Tipsarević koji u osmini finala igra sa Špancem i dvadesetim nosiocem Huanom Karlosom Ferereom. Novak Đoković na terenu broj dva igra meč 3. kola sa nemačkim igračem Nikolasom Kiferom.

U ponedeljak u miks-dublu igra Jelena Janković u paru sa Džejmijem Marejem. Protivnici su im BBritanci Borvel i Blumfild. Janko Tipsarević igra nastavak dubla koji je prekinut zbog mraka. Janko i Korejac Li igraju sa Česima Čermakom i Fridlom treći set, koji je prekinut na 3:3.

Izvor : B92.net
IP sačuvana
social share
And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Federer već u četvrtfinalu

Najbolji teniser sveta Rože Federer prvi je teniser koji je izborio plasman u četvrtfinale Vimbldona, pošto je u nedelju, kada je tradicionalno slobodan dan za igrače, Nemac Tomi Has saopštio da se zbog povrede mišića stomaka povlači sa tog turnira.

Četvorustruki uzastopni pobednik Vimbldona i Has, koji je ove godine bio postavljen za 13. nosioca, trebalo je da se sastanu u osmini finala, ali je nemački teniser posle lekarskih pregleda obavestio organizatore da predaje duel bez borbe.

Prema proceni lekara, Has će zbog delimičnog cepanja stomačnog mišića morati da pauzira 30 do 45 dana.

Pošto je meč osmine finala dobio bez borbe, Federer će u četvrtfinalu potpuno odmoran dočekati pobednika duela Janko Tipsarević - Huan Karlos Ferero.

Organizatori turnira su saopštili da se Federeru ova pobeda neće računati u godišnjem bilansu, jer je Has predao pre nego što je meč počeo. To znači da najbolji teniser sveta i dalje ima 31. uzastopnu pobedu u Vimbldonu, a 51. zaredom na travi.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Djoković: Nisam ostvario sve svoje ciljeve

Britanska novinska agencija Rojters objavila je u nedelju priču o Novaku Djokoviću, u kojoj je dvadesetogodišnjeg srpskog tenisera označila kao nekoga ko ima najveće izglede da razbije dominaciju Rožea Federera i Rafaela Nadala "belim sportom".

"Cilj mi je da postanem svetski broj jedan i učiniću sve da to ostvarim. Ispred sebe imam dobrih deset godina, ali čak i ako ne uspem neću biti nezadovoljan. Znaću da sam posvetio život tenisu i da sam mnogo toga dobio zauzvrat", rekao je Djoković za Rojters.

"Pomalo sam iznenadjen što sam napredovao tako brzo, ali znao sam da imam kvalitet i da to zaslužujem zbog svega kroz šta sam morao da prodjem", ističe trenutno petoplasirani na ATP listi.

Četvrti nosilac Vimbldona treći put u karijeri nastupa na Vimbldonu, gde je prošle godine dogurao do četvrtog, a 2005. do trećeg kola. Djoković je izjavio da ga okruženje na Vimbldonu izuzetno inspiriše da pruži sve od sebe.

"Titula Vimbldona je titula o kojoj sanjam. Emocije koje su tu prisutne, tradicija...ljudi koji spavaju na pločniku po kiši, čekajući da kupe ulaznice. To je fantastično videti. Otkako sam video Pita Samprasa kako podiže trofej na Centralnom terenu, zavoleo sam tenis i uložio celog sebe da uspem u tom sportu".

Upravo na Centralnom terenu debitovao je u utorak, kada je u prvom kolu deklasirao Italijana Potita Staraćea. Usledila je pobeda nad Amerikancem Amerom Delićem, a na redu je Nemac Nikolas Kifer.

"Centralni teren pruža veliki doživljaj, iako ne može da se poredi sa polufinalom Rolan Garosa protiv Nadala, pred 15.000 gledalaca koji viču i navijaju. Nadam se da ću na tom terenu odigrati još mnogo mečeva".

Mnogi smatraju da Djoković nema više za šta da se bori, s obzirom na poziciju u vrhu svetskog tenisa i preko milion i po dolara zarada od turnira samo u 2007. godini.

"Sada sam peti na svetu i ljudi bi mogli da pomisle 'on je mlad, neće on tu ostati dugo'. Jesam srećan zbog svojih dostinuća, ali imam nove ciljeve. Mogu da misle kako Novak ima mnogo novca, medjutim, teškoće koje sam imao na putu dovde učinile su me jakim i stalno motivisanim", ističe Djoković.

Rojters podseća da je Novak otišao od kuće u akademiju Nikole Pilića u Nemačkoj kada je imao samo 12 godina.

"Moji roditelji su ostali prve nedelje, a onda sam ostao sam. Nije bilo lako ostaviti dete u stranoj zemlji. Nismo imali sponzore ni podršku nacionalnog teniskog saveza. Odrastao sam kroz najteži period u istoriji moje zemlje, kada je besneo rat i dogadjale se loše stvari, kada tenis nije predstavljao ništa. Moj otac nije bio bogat i mnogo puta je rizikovao sve što ima, a da ja to nisam ni znao. Zato roditeljima dugujem mnogo".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Ivanovic 6 6
Rezai 3 2
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

xxx

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1764
Zastava Kikinda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson xperia arcS
gem, set, mec

bravo Ana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.