2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tenis na Letnjim Olimpijskim igrama 2012  (Pročitano 73125 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG 
Шта би било тек да је Новак играо 100% за Србију, капирам да би онда овојили неки Дејвис Куп или имали неку медаљу са Олимпијских игара....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Ne bre,ne kapiras, da je Novak igrao sa 100% mogucnosti,osvojili bi iste godine 2 Dejvis kupa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Qtek 666
A kako vi to izvlačite te vaše procente?
Tog Tipsarevića treba neko žestoko da isprebija, pošto je to lik koji odlično zna da igra tenis i može da dobije svakog. I taj Tipsarević je trebalo još pre 5 godina da bude u top 5 na svetu, pa da na ovim OI gledamo njega u finalu. I sad ispade on faca što ponekad odigra kako ume...
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Nokia Asha 302
Samo ovo da dodam... sad cu zvucati kao i mnogi koji su nezadovoljni, ali... ako je toliki patriota kakvim se predstavlja, onda neka zivi i placa porez u Srbiji, a ne u Monte Karlu. Videlo se kako je igrao u Dejvis kupu... onaj sto smo osvojili, iskljucivo je zasluga ni manje ni vise nego Viktora Troickog koji nam je obezbedio pobedu u poslednjem mecu. Zatim prosle godine u Dejvis kupu je gle cuda, predao mec Del Potru u polufinalu, a ove godine nije ni igrao. To je patriotizam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Qtek 666
E, sad još i porez...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG 
Баш ме занима тај разговор Новака и Вајде...
Као данас поред мог имена стоји застава Србије али је и Аустралија Опен и има да покидам бре.
Уф Вајда, данас поред имена опет стоји застава Србије али ово је Олимпијада... Ај пошаљемо мог кера да игра.

Едит: Колико си ти Алокинатор да не кажем шта. Па и да живи на сред Теразија опет не би плаћао порез Србији јер ради у иностранству. Зашто би плаћао порез Србији или Монаку или Танзанији ако освоји турнир у Њујорку?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Apple iPhone 6S
A kako vi to izvlačite te vaše procente?
Tog Tipsarevića treba neko žestoko da isprebija, pošto je to lik koji odlično zna da igra tenis i može da dobije svakog. I taj Tipsarević je trebalo još pre 5 godina da bude u top 5 na svetu, pa da na ovim OI gledamo njega u finalu. I sad ispade on faca što ponekad odigra kako ume...

Tipsarevic nema ni 50% kvaliteta koji Novak ima. On je pre svega limitiran svojom visinom i ima los servis zbog toga, a servis je nesto cime recimo bas Novak resava 70% meca. A to kako se vidi da mu je stalo, pa jbg, to ili vidis ili ne vidis. Ne moze to da se objasni. Ja vidim u njemu zelju da igra za Srbiju, dok kod Novaka vidim da je prilicno mrtav i hladan, dok se ne pobedi, a kad se pobedi onda ide urlanje sa srpskom zastavom, obavezno go do pojasa, sto je inace duboko ukorenjeno ponasanje u istorijis veta tenisa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
mob
Qtek 666
Ništa se ja sa tim tvojim procentima ne slažem. Tipsarević je živac i nisu ga dovoljno tukli kad je bio mali. I odličan je u svakom segmentu igre. Ni Nadal nije žirafa, pa je šampion. A ja ne vidim nikakvu razliku između Novakovih mečeva za Srbiju i za sebe, kako vi kažete. Možda mi treba dioptrija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Jeli bre ljudi jel se drogirate vi? Aj neko još nek napiše da Novak ne plaća porez u Srbiji i da je član TK Partizan i to bi bilo to. O kojim uslovima pričate? Novak je im'o vrhunske uslove i zato je jaje? Pa nije mu ih niko poklonio, nego su njegovi roditelji uložili sve u njega i uzimali pare na kamatu i šta sve ne, prič'o je njegov otac o tome. Sad zaboga nekom smeta što pokazuje tri prsta, što se raduje kako se raduje, što imitira druge tenisere, iako su se svi oni smejali njegovim imitacijama, i sigurno da on to ne bi radio da je neko imao problem s tim. Sigurno vam smeta i što je ispravio organizatore u Montrealu da nije Hrvat, nego Srbin.

Što se tiče toga da ne daje sve od sebe za kad igra za reprezentaciju. Jel se seća neko prošlog septembra i meča sa Argentinom, kad se Novak povredio igrajući za SRBIJU, ili ćemo da ga pljujemo kad mu ne ide, a kad pobeđuje onda je najveći, najbolji, patriota, četnik i ostalo.

Jel znate vi kol'ko se ljudi na svetu bavi sportom? Jel znate kakve je veličine Novak ostavio iza sebe u izboru za najboljeg sportistu sveta? Ej bre, najbolji sportista sveta, Srbin. Bolt, Mesi, Fetel itd. iza njega. Al ne, on je govedo zato što zaboga nije igrao Dejvis kup ove godine, zato što sad nije uzeo medalju, zato što se skinuo do pojasa i proslavio pobedu i šta sve ne. Kako ga nije sramota samo.

Ne zaslužujemo mi takve ljude, nimalo.

Edit: Evo dok sam kucao, pojavio se i porez, aj još neko za Partizan pa da kompletiramo argumente. Razlog zbog kojeg Novak ima prebivalište u Monte Karlu je što se tamo jebeni porez ne plaća. Znači 0, ništa, NE PLAĆA SE.
« Poslednja izmena: 06. Avg 2012, 16:11:51 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 563
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
ili mozda zasluzujemo bas ovakav neuspeh kakav imamo na OI.

idemo od egzaltacije i svojatanja tudjih uspeha do pljuvanja i nipodastavanja istih onih ljudi koje samo sto u kitu nismo ljubili, kad pretrpe neuspeh.

gowna smo koja ne znaju svoju vrednost pa ne mogu da procene ni tudju. zdrav srbin: ma sta taj doktor sere, pravi se vazan jbla ga njegova usrana ( a obavezno je takva ) skola. bolestan srbin: doktore pomagaj molim te, u dupe te ljubim.

IP sačuvana
social share
gotovo.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.