2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tenis: Davis Cup/Fed Cup  (Pročitano 274048 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Odličan uspeh naših tenisera  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Davis Cup, polufinale, nedelja:

Rusija - Nemačka 3:2 (Južni - Petzschner 6:4, 6:4, 3:6, 6:3; Andrejev - Kohlschreiber 6:3, 3:6, 6:0, 6:3).
Švedska - SAD 1:4 (Bjorkman - Roddick 2:6, 6:7, 4:6; Aspelin - Blake 1:6, 3:6).

Mečevi za popunu svetske grupe, nedelja:

Srbija - Australija 4:1 (Đoković - Guccione 6:3, 7:6(3), 7:6(5), Pašanski - Luczak 4:6, 6:3, 6:1).
Velika Britanija - Hrvatska 4:1 - (Andy Murray - Roko Karanušić 6:4, 7:6(4), Jamie Baker - Marin Čilić 4:6, 4:6)
Izrael - Čile 3:2
Austrija - Brazil 4:1
Peru - Belorusija 3:1 - u toku
Češka - Švajcarska 3:2
Japan - Rumunija 2:3
Slovačka - Republika Koreja 2:3
« Poslednja izmena: 23. Sep 2007, 22:07:52 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Obradović: Sada pišemo novu istoriju

Dejvis kup reprezentacija Srbije uspela je da izbori plasman u Svetsku grupu ukupnom pobedom od 4:1 protiv selekcije Australije, u meču plej-ofa koji je održan u Beogradu.

Selektor Bogdan Obradović uspešno je debitovao na klupi nacionalnog tima i istakao da je ulaskom u tenisku elitu stigao do krune svoje karijere.

"Mislim da je ovo presudan momenat za naš tenis, jer smo iskoristili priliku koja nam se ukazala, mada to nije bilo lako, jer i Australija, po kvaliteteu koji poseduje, zaslužuje da igra u Svetskoj grupi. Veliku ulogu odigrao je i Nikola Pilić, koja nam je svima uneo samopouzdanje pred ovaj susret i stvorio je hemiju zbog koje smo odlično funkcionisali. Ovo je kruna moje karijere i bila je velika čast raditi sa Pilićem koji je od Srbije stvorio svetski tim. Sada pišemo novu istoriju. Sledeće godine u Svetskoj grupi očekuju nas teški protivnici, ali mislim da imamo kvalitet ta pobedimo svaku reprezentaciju", istakao je Bogdan Obradović, koji je uoči duela sa Australijom zamenio na klupi reprezentacije Dejana Petrovića.

Proslavljeni teniski stručnjak Nikola Pilić istakao je da njegove zasluge nisu bile presudne za uspeh srpskog tima, ali da je uspešno odradio svoju ulogu.

"Ponosan sam zbog plasmana Srbije u Svetsku grupu, a velike zasluge za to ima Bogdan Obradović kome sam ja držao ledja. Dvoumio sam se kada su mi ponudili ovu funkciju, ali sam pristao nakon što me je Novak zamolio da to uradim. Bogdan je odredjivao sastav, a ja sam samo davao sugestije. Mislim sam da sam u organizacionom smislu napravio napredak, ali ima još da se radi. Nismo još razgovarali o produžetku saradnje, ali mislim da ću ostati i u budućnosti", istakao je Pilić, naglasivši da je srećan zbog Srbije, ali i tužan što reprezentacije Hrvatske nije uspela da izbori opstanak u najelitnijem takmičenju.

Boris Pašanski je Srbiji doneo poslednji poen u ubedljivoj pobedi nad Australijom. On je posle pobede nad Piterom Lučakom rekao da je srećan zbog povratka u nacionalni tim.

"Drago mi je što sam ponovo u reprezentaciji i što sam opravdao poverenje Pilića i Obradovića. Meč protiv Lučaka počeo sam stegnuto, jer sam dva dana presedeo na klupi, ali sam u drugom setu, zahvaljujući publici, uspeo da zaigram bolje i na kraju slavim", rekao je Pašanski, naglasivši da mu je cilj da do kraja godine udje medju 60 najboljih tenisera na svetu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 3Gs
Srbija želi Francuze ili Nemce za rivale

Dejvis kup reprezentacija Srbije ubedljivom pobedom nad Australijom plasirala se u Svetsku grupu i sledeće godine naći će se u društvu najboljih svetskih selekcija. Iako tek treba da se odigra finale ovogodišnjeg ciklusa u kojem će se sastati SAD i Rusija, već sada je poznato koji timovi bi mogli da budu potencijalni rivali Srbije.

Žreb za prvo kolo Svetske grupe Dejvis kupa biće održan u četvrtak, a ono što je sigurno je da Srbija neće biti medju nosiocima. Najbolja varijanta na žrebu za naš tim bile bi reprezentacije Francuske ili Nemačke, jer bi u tom slučaju Srbija početkom februara bila domaćin ovim selekcijama u beogradskoj Areni.

Ono što bi izabranici Bogdana Obradovića svakako želeli da izbegnu su selekcije Španije, Švedske, Belgije i Rusije, jer bi tada Srbija bila gostujući tim.

Selektor Australije Džon Ficdžerald je nakon poraza svog tima od Srbije, istakao da Obradovićev tim može da napravi dobar rezultat u Svetskoj grupi, ali da mu je za to potrebno i malo sreće.

"Srbija ima dobar tim, ali je još važnije to što u Novaku Djokoviću ima lidera. Takodje, tu je i Nenad Zimonjić kao jedan od najboljih dubl igrača na svetu. Ipak, u Svetskoj grupi ima mnogo kvalitetnih ekipa, jer danas se tenis igra u svim zemljama, a za osvajanje samog trona uvek vam je potrebna i sreća", rekao je Ficdžerald nakon duela sa Srbijom.

Srpski selektor Bogdan Obradović naveo je da Srbije, sa Nikolom Pilićem kao savtenikom, ima jak tim koji u Beogradu može da dobije svakog protivnika.

"Sledeće godine u Svetskoj grupi očekuju nas teški protivnici. Ipak, sa Pilićem u reprezentaciji imamo hemiju i on je od nas napravio svetsku ekipiu. Siguran sam da pred punom Arenom možemo da dobijemo svakog protivnika", istakao je Bogdan Obradović.

U Svetskoj grupi, pored pomenutih reprezentacija igraće još Izrael, Austrija, Velika Britanija, Južna Koreja, Češka, Rumunija, Peru ili Belorusija.

Za najveće iznenadjenje ove godine u plej-ofu za popunu Svetske grupe pobrinula se Južna Koreja koja je šokirala Slovačku (3:2), a 2008. u društvu najboljih neće biti ni Švajcarske, koja je sa Rožeom Federerom u timu, poražena od Češke sa 3:2.

Titulu šampiona u Dejvis kupu ove godine brani Rusija, koja je prošle godine u finalu savladala SAD.

Srbija 15. reprezentacija na svetu

Muška teniska reprezentacija Srbije popravila je svoj plasman na najnovijoj Dejvis kup listi za pet mesta i sada je zvanično 15. ekipa na svetu.

Srbiji je napredak donela pobeda nad Australijom od 4:1 u baražu za dopunu Svetske grupe Dejvis kupa u kojoj će u februaru sledeće godine nastupiti prvi put posle 1992. godine.

Žreb za prvo kolo Svetske grupe Dejvis kupa održaće se u četvrtak u Londonu u 13 sati po centralno evropskom vremenu. Mogući protivnici srpske selekcije biće nosioci: Rusija, SAD, Argentina, Španija, Nemačka, Švedska, Slovačka i Francuska.

Australija je i pored ispadanja iz Svetske grupe nazadovala za samo dva mesta i sada je osma na svetu.

Prva je i dalje Rusija, dok su SAD izbile na drugu poziciju, pošto su pretekle Argentinu i Hrvatsku, koja je takodje izgubila mesto u najvišem rangu takmičenja u Dejvis kupu.

1. (1) Rusija 33.920
2. (4) SAD 22.215
3. (2) Argentina 16.598
4. (3) Hrvatska 15.976
5. (5) Španija 11.025
6. (7) Nemačka 9.083
7. (Smile Švedska 8.881
8. (6) Australija 8.125
9. (9) Slovačka 7.310
10. (10) Francuska 6.625
11. (11) Belgija 4.170
12. (12) Belorusija 3.741
13. (18) Južna Koreja 3.532
14. (14) Rumunija 3.287
15. (20) Srbija 3.013
16. (15) Češka 2.859
17. (19) Izrael 2.729
18. (23) Peru 2.652
19. (13) Čile 2.602
20. (26) Velika Britanija 2.592

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Linux
Browser
Mozilla
Bravo za Noleta, ali ne znam da li je jos neko primetio, pri rezultatu 2:0 i 5:4 u trecem setu, Noletova majka se obratila publici sa : "Ajde sada, picka vam materina!", sto se vrlo jasno moglo procitati sa usana.
Ne znam....sticem utisak da je kod pojedinih ljudi (slavom zamagljenih ociju), prilicno izvestacen pristup ovom Noletovom igranju za Srbiju. Njemu svaka cast, kod njega se nista slicno nije primetilo, ali, cini mi se, da su se samo njegovi roditelji pitali....ne verujem da bismo ga gledali u Areni....makar ne na tri meca.

Потврђујем твоју примедбу. Поштено речено нисам очекивао такав став његове мајке. Међутим морам рећи да нисам очекивао такав комплекс ни од Новака. Ја мислим да један од великих разлога његове популарности на светској сцени осим његове инзванредне игре је његов скромон став, и неизмеран респект према његовим противницима. Та читава слика је изгледа била фарса, и да га је слава претворила у хипокрита. Иако је изражио на пост-конференцији његов респект према Гућионију, то нимало није приказао на терену. Његово многобројно бацање рекета за најситнију грешку, ме стварно зачудило. А то што је "заборавио" да се рукује са Гућионијем је прича за себе. Нама је било важније да погасимо светла ко у некој "дискотеци" него да испоштујемо противнике.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ljudi, nadam se da je ovo prava tema za ovakav post. Maloprije citam ovo na blogu b92 od nekakvog Dula Nedeljkovica i ne mogu da vjerujem. moram da podijelim svoju frustraciju sa nekim.
Da li ja sanjam ili zaista ima ovakvih ljudi. Kako ste vi koji ste bili u Areni dozivjeli meceve?
Meni je ono izgledalo vise nego pristojno i najumjerenije patriotski.
A evo sad i znamenitog teksta(ja sam ostao bez rijeci):

skandal na Dejvis kupu

Posle jucerasnje teniske pobede u dublu jedan od nasih tenisera stanoviti Novak Djokovic je otpozdravljajuci publici podigao tri prsta na obe ruke. Publika je sa prezirom odgovorila na to. Cela hala je cutala. Sramota za jednog tako mladog i navodno perspektivnog momka. Plus su on i Zimonjic nacrtali srce i stavili srpsku trobojku u njega. Skandal. Nacionalisticki ispad. Kulturoloski sok!

Decko koji je pre neki dan od premijera Srbije primio zastavu svoje zemlje i tim sramotnim cinom pokazao da ce jednog dana da se bavi politikom, izazvao je zustre reakcije narocito medju pripadnicima NGO sektora koji predstavljaju respektabilnu gomilu politicki pametnih i korektnih ljudi koji zele dobro Srbiji bez teritorija, zastave, himne, ljudi. Koji zele Srbiju sa izbeglicama u stanovima u centru grada i sa prosecnom platom kao socijalom. Ne daj Boze da se neko drzne i ponudi im pare (izbeglim licima) za otkup seoskih imanja koje bi nastanili i morali da kopaju njive na njima. Oni su izbegli u mrsku i zlocinacku Srbiju (samo ne znam ko ih je proterao, verovatno sam ja dosao i proterao ih), u kojoj im ne fali ni dlaka sa glave u koju su doneli svu svoju nekulturu i bes prema nama stanovnicima iste. Oni su izbegli u poslednji mracni bastion u kojem ne smes da nazoves ciganina-ciganinom ili siptara-siptarom zato sto ni oni nas ne zovu srbima nego nas zovu pravim imenom. Mi smo svi zlocinci. I moja majka, i moji prijatelji, i moja zena i moje nerodjeno dete. Svi smo mi zlocinci.

Zamislite bezobrazluk, neki tamo, Vlade Divac hoce da bude predsednik Srbije. Skandal. Kako? Zasto? Zbog cega on? Pa mi imamo toliko pametnih intelektualaca. Koje li su pare u igri? Ciju stranku podrzava ako ne nasu?! Kakve je on to strane spijune doveo u Beograd. Ko su ovi dvometrasi u skupim odelima? Gde je nas Danijel Sifer? Treba tog Divca proterati. Oteo je 1990 godine Hrvatsku zastavu navijacu iz ruku u Argentini. Za taj zlocinacki akt nikada nije osudjen. Podigao je tri prsta u Atini kada su predivni, kulturni i nadasve demokraticni Grci urlali i pozivali na krv, zbog nase pobede. Vlade Divac je neprijatelj Srbije. Vlade Divac je uvek govorio da je srbin.

Tim potezima nam je osramotio celu intelektualnu elitu. Zgrozeni tim njegovim ponasanjem oni su svojim akcijama po misjim rupama uspeli da nas dovedu u stanje pozitivne svesti i komunikacije koja nije vladala ni na Divljem Zapadu. Kada je sledeca tribina na kojoj cemo mu jebati majku, u glas vicu obespravljeni koji nisu u zivotu ni jednu platu primili u dinarima...

Gradjani Srbije, odjebite vi Divca i Djokovica. Oni su bruka i sramota. Gospoda Mrsomudi su nam izbor!

ps. imate pozdrav od Noleta na gornjoj fotki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
А то што је "заборавио" да се рукује са Гућионијем је прича за себе.

Primetio sam da se nije rukovao, ali nije to namerno. Odmah je potrcao da proslavi sa nasim igracima a za to vreme su se Gucione i trener pokupili i otisli... Posle se videlo na snimku da otisao do njihove klupe a kad je video da ih nema, krenuo je ka izlazu ali je bilo kasno...

Ja sam primetio nesto drugo na konferenciji za stampu. Pre meca, gost u studiju je bio jedan nas teniski trener, mislim selektor zenskog tima (nisam siguran) koji je prokomentarisao da ne bi bilo dobro da se Novak opusti i da pravi nekakve egzibicije jer igra sa slabijim protivnikom (cemu je ponekad sklon, drop - shotovi i slicne stvari) i da treba maksimalno shvatiti protivnika. Tim komentarom nije mislio nista lose, naprotiv...
E, izgleda da je neko to Noletu posle mece saopstio (naravno, pogresno i izvuceno iz konteksta), gde se on ustremio na to i rekao nesto u fazonu: "Svi koji misle da se izmovatam na terenu sad su videli da nije tako" ili nesto slicno tome...

On i dalje ima ugled velikog sportsmena ali ne bi trebao pod uticajem ljudi iz okoline da se digne u nebesa...
Moze nisko da padne...

@bratuncanka44

Mislim da ni autoru tog teksta nije jasno sta je napisao tako da je najbolje ignorisati takve izjave...
« Poslednja izmena: 24. Sep 2007, 18:58:46 od zoki82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
"Svi koji misle da se izmovatam na terenu sad su videli da nije tako" ili nesto slicno tome...

On i dalje ima ugled velikog sportsmena ali ne bi trebao pod uticajem ljudi iz okoline da se digne u nebesa...
Moze nisko da padne...
Naravno da se nije niti je mogao da se izmotava,bacanje reketa je vrsta pražnjenja,decko je bio pod velikim pritiskom,zamisli te samo šta bi bilo da je izgubio,naj teže je dobiti na izgled lake meceve,njih verujte medju 100 najboljih nema!Ušli smo u eltu i to je najbitnije,ostali dogadjji za vreme i posle odigranih meceva se brzo zaboravljaju,pamti se samo pobeda!
I još nešto što ne smemo  da zaboravimo,Nole je naš najbolji teniser ikada!Normalno je da jedan dvadesetogodišnjak ponekad napravi i neki loš potez ali kada se saberu svi njegovi dobri i loši videce se da se radi o jednom izuzetnom sportisti i nada sve coveku!
Nole svaka ti cast! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 24. Sep 2007, 19:16:30 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Naravno da se nije niti je mogao da se izmotava,bacanje reketa je vrsta pražnjenja,decko je bio pod velikim pritiskom

Niko nije spominjao bacanje reketa sto je normalna stvar... Ja zbog toga npr. gotivim Safina...  Smile
Pod tim "egzibicije" taj trener je mislio na ponekad preterane kratke lopte, lobove itd...

Nole je meksimalno odigrao, to se ne porice, meni je jedino zasmetala ta njegova reakcija na krajne dobronameran i pozitivan komentar...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
@bratuncanka44
zar nije ocigledno da se lik zajebava
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.