2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tenis: Davis Cup/Fed Cup  (Pročitano 283760 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Mala ova, Olga Danilović, 15 godina... verovatno neće ni da igra, pozvali je da greje klupu i da posle može da se hvali da je igrala za reprezentaciju.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Није лоша риба, само да је макар 3, 4 год старија  Smile
« Poslednja izmena: 16. Apr 2016, 23:55:42 od 1 1 4 »
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Ma jes, koga je to ikad sprečilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Jebi ga, izgubiše obe... ali dobro, trudile su se i dale sve od sebe, verovatno vie nego što bi Švabica i Pozerka na njihovom mestu. Alal im vera, biće bolje sledeći put, treba im još iskustva, a ovako su obe kočoprčne i dinamitne, kad porastu ženiću ih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29169
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.110
Krunicka je odlicno odigrala prvi set i vecinu drugog seta. Steta za propustenu priliku da je dokrajci u drugom setu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
Steta. Svaka cast devojkama
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51766
Zastava Босна
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ni Troicki ne dolazi na Taš: Moram da se spremim za SAD

Viktor Troicki neće igrati u četvrtfinalnom meču Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije od 15. do 17. jula na beogradskom Tašmajdanu.

“Razgovarao sam sa selektorom i u tom trenutku mi je teško da se odazovem pozivu. Moram da mislim na turnire – igraću u SAD od Vašingtona već, a to je odmah posle Dejvis kupa, i to na betonu“, rekao je Troicki.

“Moram što bolje da se pripremim jer sam mnogo poena izgubio na travi i pašću na rang-listi. Najvažnije mi je da se vratim u ritam i da spreman dočekam turnire po SAD, pa se šljaka u Beogradu ne uklapa u raspored. Mislim da imamo kvalitet da ih dobijemo, ko god da bude igrao“, dodao je Viktor.

I Novak Đoković rekao je da neće igrati, sigurni su Janko Tipsarević, Dušan Lajović i Nenad Zimonjić, a videćemo koga će selektor Obradović još pozvati.

Nije sigurno ni da će se Britanci pojaviti u najjačem sastavu, pošto Endi Mari još nije objavio konačnu odluku.

“Moj plan jeste da igram, ali moram da vidim kako će se stvari odvijati posle Vimbldona, iza mene je nekoliko dugih meseci – igrao sam više mečeva nego ikada pre u mojoj karijeri u tom periodu“, rekao je Škot i dodao:

“Moraću da procenim na kraju turnira kako se osećam, a i nadam se da ovde mogu daleko da doguram, to mi je cilj. Neću svoju odluku donositi na osnovu Novakove, želim da igram i dolazim ako budem fizički spreman“.

Izvor: B92

Губимо ово лагано.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2016, 19:23:39 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
Endi dosao u Beograd. Moguce je da se desi izmena pa da upadne.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 29169
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.106
Tipsarevic - Edmund, drugi par Lajovic - Vard.  Verovatno ce u dublu nastupati Nenad i Janko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51766
Zastava Босна
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
Samsung Galaxy S24
Citat
Obe reprezentacije igraju bez svojih najboljih tenisera pa će publika na Tašmajdanu ostati uskraćena za užitak u igri prvog i drugog reketa sveta, Novaka Đokovića i Endija Mareja.

Прескупа су Ноле и Енди јаја да би правила кајгану у Србији.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2016, 17:02:15 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.