2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tenis: Davis Cup/Fed Cup  (Pročitano 283670 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
A dobro je i što je tenis marginalan sport, to je baš onako do jaja. Većina ljudi u Srbiji je počela da ga prati pre nekoliko godina, i to ga legitimno čini relativno nebitnim. Čim ga Srbi nisu pratili do skoro, mora da je tako.

To nisam nigde napisao.

Al' jebiga nisu ga retardirani Amerikanci izabrali za sportistu godine. Pobedio ga neki pikadista sto sornjava 3x20 iz svake ruke.
Ovo sto je Djokovic osvajao osvajali su jos: Tajger Vuds, Lens Armstrong, Federer, Nadal, Bolt. Djokovic je zavrsio ispred jednog Bolta pa i jednog Mesija kad je osvojio...

Mislim, i ja volim bracu Grbic i Saleta Djordjevica i Bodirogu, al nemojmo se zajebavati...

Lens Armstrong? Onaj Lens Armstrong? Cekaj, na istog Armstronga mislimo? Amerika zemlja mogucnosti velika...
Dakle, svi se takmice u individualnim sportovima.

Zato je bezveze porediti Tajgera Vudsa i Dzejmsa.
« Poslednja izmena: 18. Nov 2013, 16:34:59 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
A dobro je i što je tenis marginalan sport, to je baš onako do jaja. Većina ljudi u Srbiji je počela da ga prati pre nekoliko godina, i to ga legitimno čini relativno nebitnim. Čim ga Srbi nisu pratili do skoro, mora da je tako.

To nisam nigde napisao.

Znam, nije tebi ni bilo upućeno.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29191
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62

Треба да се посвети више својој каријери, убеђен сам да би имао 1гс више да није играо Дејвис куп ове године.

izvini sto izvlacim posto je dosta proslo al neki od nas i rade pa su sad stigli kuci

jebe se meneiza njegove grem slem titule meni je jedan dejvis kup ili zlatna medalja sa olimpijade bitniji od 1000000 njegovih titula ako hoce da igra hoce lepo od njega,a ako nece nece niko ga nece tuci po usima, a to dal ce uzeti vimbldon ili nece bas me onako briga kao za lanjski sneg

da ne budem pogresno shvacen nema to veze sa noletom mene boli kita i kad vidic uzme LS sa mancesterom posto neki svrsavaju i na te stvari siste meni jaja zbog toga kad je nije uzeo sa Zvezdom
« Poslednja izmena: 18. Nov 2013, 16:40:47 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Igor Milanovic je svoju himnu slusao sa postolja 7 puta. Dva zlata sa OI, dva sa SP, jedno sa EP i dva zlata Svetske lige.

Al' jebiga nisu ga retardirani Amerikanci izabrali za sportistu godine. Pobedio ga neki pikadista sto sornjava 3x20 iz svake ruke.

Dobro, to jeste. Novak nikad nije osvojio EP, SP, svetsku ligu. Vejt a seknd..

Ja ga pratim od Kafeljnikova, Agasija, Samprasa, Ketena, Raftera i ostalih pa mi nije bitan toliko sport, osim kad igram kladionicu. I u svetu je tek možda četvrti ili peti.

Đoković može da osvoji OI, ako ne može EP i SP. SP je već osvojio već, DK je nezvanično SP u tenisu. Isto tako u kolektivnim sportovima daleko manje šansi imaš za mnogo trofeja nego što je to slučaj u tenisu. Teniser može da uzme 15 trofeja (odoka, ne znam tačno, ako igra i manje turnire), vaterpolista 3 ili 4 po sezoni.

I normalno da je glup taj izbor za najboljeg sportistu. One godine je Đoković sve poosvajo, Bolt je sve poosvajo. Ko je bolji? Glupost, teška glupost. Džejms može uzeti par trofeja i sad on na taj način ne može biti najbolji sportista, ako gledamo trofeje.

Nevezano za temu, Đoković nije došao na večeru i Berdih se sprdao tipa "da nije ostao u garaži", a posle toga obriše tvit i napiše tipa "krivo mi je što nije tu, voleo bih da plešem sa njim". Odma pljuvačina, ljigavština i mulj poznat u Srba. Momak se sprda sa njim, poznaju se dobro, igrali su gomilu mečeva, još je i izjavio posle meča da je Đoković ko zid i da mu je najteže sa njim da igra, pohvalio ga. Mnogo smo mi gadan narod, mnogo. Ni za šalu ne znamo, samo majke jebemo. Ajde što se gomila neandertalaca nađe da jebe majke, nego što i mediji napumpavaju kao da mu je Berdih lično jebao Jelenu. Strašne stvari.
« Poslednja izmena: 18. Nov 2013, 16:41:22 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Ako mislis na mene dzejsone bio sam ironican...

Lens Armstrong? Onaj Lens Armstrong? Cekaj, na istog Armstronga mislimo? Amerika zemlja mogucnosti velika...
Dakle, svi se takmice u individualnim sportovima.

Zato je bezveze porediti Tajgera Vudsa i Dzejmsa.
Ocu da ti kazem da je Djokovic daleko vece ime i da postoji dobar razlog zasto je to tako. Zato i jeste mozda nas najbolji sportista svih vremena...

Inace, dosta interesantna prica vezana za dubl...

http://www.mondo.rs/a634816/Sport/Tenis/I-Zimonjicu-zao-sto-je-ferari-ostao-u-garazi.html
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Ne bre, Fića je napis'o da je osrednje bitan sport, pa otud taj moj komentar.

A ne znam šta Zimonjić hoće da postigne tom izjavom sad, i što mu to treba..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Citat
jebe se meneiza njegove grem slem titule meni je jedan dejvis kup ili zlatna medalja sa olimpijade bitniji od 1000000 njegovih titula ako hoce da igra hoce lepo od njega,a ako nece nece niko ga nece tuci po usima, a to dal ce uzeti vimbldon ili nece bas me onako briga kao za lanjski sneg

Ako sutra padne sneg il' nas oduva tajfun to je zato sto sam saglasan sa fredijem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Što se tiče "imena", mnogo veće "ime" je Divac u svetu nego Đoković, pripera radi. Iako su obojica velika "imena". A pazi sad, Divac nema trofeja koliko ima Đoković. Ako je kod nas počeo da se prati tenis, ne znači da se toliko prati i u svetu. Pa recimo u Parizu nije bila puna sala na meču Conga - Nišikori. Punije sale i stadioni budu tek od polufinala, ako ne računamo GS. Fala Bogu pa sam zbog kladionice malo više pratio tenis pa nisam video neku preteranu zainteresovanost publike.

IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Što se tiče "imena", mnogo veće "ime" je Divac u svetu nego Đoković, pripera radi.

primjera radi... nije.
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Tenis se igra svakog dana, po ceo dan. Normalno da tribine neće da budu pune u utorak u 1 popodne, ljudi rade tad.

A to da tenis nije popularan, pokazuju i nagradni fondovi na turnirima, koji se iz godine u godinu drastično smanjuju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.