2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tenis: Davis Cup/Fed Cup  (Pročitano 283156 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51745
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Obradović: Šanse sa Belgijom 50:50

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio je da će naredni meč sa Belgijom biti veoma težak i procenio da nema favorita.

Srbija će od prvog do trećeg februara igrati sa Belgijom u mestu Šarlroa, u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa.

"Belgija ima veoma jak tim. Imamo i mi. Novak Đoković će biti sa nama, kao i Viktor Troicki i Nenad Zimonjić. Zbog povrede neće igrati Janko Tipsarević. Mislim da su šanse 50:50, biće teško za oba tima", rekao je Obradović.

Jedan od najboljih dubl igrača sveta Nenad Zimonjić podsetio je da je Belgija pobedila Srbiju 2005. godine i da je ovo prilika za revanš.

"To nam je bio jedan od retkih poraza na domaćem terenu. Sada, osam godina kasnije igramo ponovo sa Belgijom. Imamo peh sa Jankovom povredom i to što Novak dolazi kasnije iz Austtralije, pa će mu biti teško da se adaptira", rekao je Zimonjić.

On je dodao da veruje da je svim igračima stalo, a naročito Đokoviću da se revanšira za poraz.

"Pobeda u meču sa Belgijom je izuzetno važna. Ovo će nam biti možda i najteži meč, jer je Janko povređen, a Novak dolazi kasnije", rekao je Zimonjić.

Prema njegovim rečima, igrači neće imati mnogo vremena za adaptaciju.

"Nadam se da će teren do petka biti u dobrom stanju. S druge strane, nije ni malo lako adaptirati se na šljaku. Mislim da ćemo svi biti spremni", rekao je Zimonjić.

U timu Srbije ponovo je Boris Pašanski, koji je istakao da je zbog toga veoma srećan iako je zamena za povređenog Janka Tipsarevića.

"Nadam se da ću u ovoj godini igrati bolje nego u prethodnim i da ću se vratiti u prvih 100. Osećaj je izvanredan, zbog toga se igra tenis. Veliki uspeh je biti u ovako velikom timu", rekao je Pašanski.

On je dodao da Belgija ima jak tim, ali da Srbija ima prednost što će igrati Novak Đoković, kao i Viktor Troicki i Nenad Zimonjić.

Mladi Filip Krajinović naglasio je da imao dosta problema sa povredama i da je zbog operacije ramena dugo pauzirao.

"Počeo sam da treniram. Imam novog trenera Ivana Ljubičića, koji mi mnogo pomaža. Velika mi je čast da radim sa tako velikim igračem kao što je on bio", rekao je Krajinović.

Prema njegovim rečima, želi da odigra celu sezonu u kontinuitetu i nada se da će rezultat doći.

"Zahvalio bih se selektoru što me je pozvao za Dejvis kup meč, to mi puno znači. Meni je čast što sam sa njima. Mislim da neće biti velikih problema sa Belgijom. Čekamo Novaka koji dolazi u sredu i drago mi je da ću ga videti posle dugo vremena", rekao je Krajinović.

Izvor: B92

Sve zavisi od Viktora i Zimonje. Ako ih bude išlo dobijamo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Ericsson t10
Malise ne igra, to je dobra stvar, ovaj Gofin ce biti zeznut za Viktora, ostali ne bi trebalo da predstavljaju problem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
sanse 50:50  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51745
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Pa kad igraju k'o isprepadani. Nema bez nekog jačeg igrača ništa.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2013, 23:27:14 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Их кад се сетим кад су за њих играла браћа Рохус а за нас Зимоња све и свашта, дубл, сингл  Smile, мислим да је и Ђоковић тада одиграо који меч. Стао ми мозак само по које сећање прође. Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Их кад се сетим кад су за њих играла браћа Рохус а за нас Зимоња све и свашта, дубл, сингл  Smile, мислим да је и Ђоковић тада одиграо који меч. Стао ми мозак само по које сећање прође. Smile

Koliko sam ja upućen da je Nole tek 2006. igrao sa Dejvis kup timom a oni su igrali 2005. godine protiv Belgije
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fol Nić

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5165
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung 500
Враћа се Надал, значи шпанци!!!

Ми немамо много шанси јер су односи у савезу ваћарошки, беда, нема лове и то мало лове што ућаре победама у купу гледају сви да се очешу и ћапе неку лову, а од играча траже патриотизам да играју за "Џ" и онда наравно да играчи то схватају као забаву и ситуација у којој ће да се  сликају, смешкају за новине и телевизију и тако мало пропагирају себе....
« Poslednja izmena: 30. Jan 2013, 09:49:18 od Fol »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Ericsson t10
Pa za nacionalni grb se igra zbog ljubavi i ponosa prema zemlji, kad bi trazili i primali pare to bi bila sramota...
sve dok je Spanjolska reprezentacija nekompletna mi imamo sansi i to ponajvecih, mada ako se Rafa vraca, bogami voleo bih da vidim jedno finale sa Spancima u areni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
finale iz snova spanija srbija u areni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 15468
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 17 pro
Đoković ogorčen pred Dejvis kup: Najgori teren u životu!

Prvi teniser sveta Novak Đoković izjavio je da je teren u dvorani u Šarlroa, na kojem će se igrati duel između Belgije i Srbije u prvom kolu Dejvis kupa, najgori na kojem je trenirao u karijeri!

- Trenirao sam u četvrtak i zapazio sam da teren uopšte nije u dobrom stanju. Ne želim da zvučim kao igrač koji se žali i traži izgovore, ali moji saigrači su imali više treninga na njemu i slobodno mogu da kažem da je ovo najgori teren na kojem smo igrali u karijerama - rekao je Đoković, a prenosi Beta.

On je istakao da ne može da razume kako je Svetska teniska federacija (ITF) dozvolila da se šljaka postavlja direktno na parket.

- Uz dužno poštovanje organizatorima, dvoje ljudi rade na terenu svakog dana. Dvoje ljudi ne mogu na vreme da pripreme i poboljšaju teren na vreme. Ne radi se dobar posao, ne razumem kako ITF dozvoljava da se šljaka u hali postavlja na parketu. Ovo je ekstremno opasna situacija za sve nas.

Novak će u petak igrati protiv Olivijea Rohusa u drugom meču dana.

-Prošli put smo izgubili od Belgije u Dejvis kupu i ja sam bio poražen u odlučujućem meču. Oni sada imaju veoma talentovane igrače i biće nezgodno. Ne igra nam Janko Tipsarević, ali se nadam da ćemo igrati dobro i plasirati se u sledeću rundu.

Đoković je prošlog vikenda treći put uzastopno trijumfovao na prvom gren slemu u sezoni, Otvorenom prvenstvu Australije.

- Veliko je to dostignuće, oduševljen sam, srećan posle osvajanja prvog gren slema u sezoni. Tamo sam igrao svoj najbolji tenis i nadam se da ću sa istim samopouzdanjem i u istoj formi igrati i u Belgiji. Nisam se u potpunosti oporavio, ali dajem sve od sebe da se pripremim za petak. Ozbiljno shvatamo ovaj duel.

Srbija će duel protiv Belgije početi sutra od 14.00 mečom između Viktora Troickog i Davida Gofana, dok će se Đoković i Rohus sastati odmah nakon toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 147
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.