2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 88
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tenis: Australian Open 2008  (Pročitano 52013 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
Kada igraju?
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
9:30 ујутро  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung i5700 + D880
Kako je ovaj batica odvalio Nadala, zlo i naopako Smile Tsonga - moj novi dobar drugar Smile

Sto se tice Jelene, mislim da debelo gresite za foliranje i slicno... Gledao sam je mnogo puta i jutros nije bila ni na 50% mogucnosti. Ona igra dosta defanzivno i to inace vrlo dobro radi, cesto zna da vracanjem natera protivnicu na gresku, ali ovde nije imala sanse jer se videlo da ne moze da se krece kako treba + je Sarapova u nevidjenoj formi. Ne kazem da bi je dobila da nije bila povredjena ali bi svakako imala mnogo vece sanse. Iskreno, mene cudi kako je uopste dogurala i do polufinala ovako osakacena...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.25
Bojana Jovanoviski zaustavljena u četvrtfinalu

16-godišnja srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plasira u polufinale Otvorenog prvenstva Australije u juniorskoj konkurenciji pošto je u četvrtak ujutro poražena od Holanđanke Aranče Rus rezultatom 2:0, po setovima 6-1, 6-3.

Megafonija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
Kako stenje ova Šarapova, kao da joj neki crnja u gaćama... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
A sto se srpskog finala tice, nisam siguran da ce se to desiti jer Sharapova igra u nevidjenoj formi, mozda i najbolje u zivotu (mora da je tu Nole umesao svoje prste ili sta vec...  Smile)... Nadam se da gresim... A za Anu sam uveren da dolazi do finala jer je pored Share najvise pokazala... Jeste da joj H2H 0:4 protiv Venus ali veceras je vreme za prvu pobedu...  Smile

Jos da sam ovo uplatio, bio bih bogat covek...    Smile

Bravo Ana!!!!  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
Kako je ovaj batica odvalio Nadala, zlo i naopako Smile Tsonga - moj novi dobar drugar Smile

Sto se tice Jelene, mislim da debelo gresite za foliranje i slicno... Gledao sam je mnogo puta i jutros nije bila ni na 50% mogucnosti. Ona igra dosta defanzivno i to inace vrlo dobro radi, cesto zna da vracanjem natera protivnicu na gresku, ali ovde nije imala sanse jer se videlo da ne moze da se krece kako treba + je Sarapova u nevidjenoj formi. Ne kazem da bi je dobila da nije bila povredjena ali bi svakako imala mnogo vece sanse. Iskreno, mene cudi kako je uopste dogurala i do polufinala ovako osakacena...
Znas onu pricu o cobaninu koji je vikao: vuk,vuk...!  Smile
Cak i da jeste bila osakacena, Jelena je poznata po svojim medicinskim time-out-ovima. Prosle sezone se vise masirala nego sto je igrala...
licno, ne svidja mi se njena igra, kao ni ponasanje na terenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Posle 6-0 i 2-0 za Hantukovu šta drugo osim svaka cast reci !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung Galaxy S8
Vidim da svi ovde favorizuju Anu u odnosu na Jelenu i ne mogu da skontam razlog za to. Devojka igra samo za sebe, da je zelela da igra i za mene dobro zna gde je to trebalo da uradi. Verovatno onaj njen osmeh i ponasanje nevinasceta cine da ljudi brzo zaborave kako nas je ostavljala na cedilu kada je trebalo igrati za Srbiju. Trebalo bi da ima isti tretman kao kosarkasi, koje su svi napusavali qrca (zasluzeno) zbog apsolutno iste stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Vidim da svi ovde favorizuju Anu u odnosu na Jelenu i ne mogu da skontam razlog za to. Devojka igra samo za sebe, da je zelela da igra i za mene dobro zna gde je to trebalo da uradi. Verovatno onaj njen osmeh i ponasanje nevinasceta cine da ljudi brzo zaborave kako nas je ostavljala na cedilu kada je trebalo igrati za Srbiju. Trebalo bi da ima isti tretman kao kosarkasi, koje su svi napusavali qrca (zasluzeno) zbog apsolutno iste stvari.

svaka ti rec ima mesta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 88
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.