Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: U Beogradu oteta dvogodisnja devojcica, policija trazi pomoc  (Pročitano 8593 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Lepo si to napisala,dobro razmišljanje,ali većina na fejsbuku drugačije funkcioniše,zato su i tamo,onaj koji ne želi da mu se drugi mešaju u privatnost,nikada ne bi postavio sliku svoje dece na internet,potreba da stavim sliku deteta na internet je nenormalna.
Moja žena slike moje dece neće kačiti na internet,ni moje,može samo svoje da kači,kakve hoće,a ako je uhvatim da ljubaviše prevo neta,ima da je isteram na ulicu.  Smile
A imao sam jednu koja je volela više fejsbuk nego leba,svaki korak,izlet,eto slika,da vide iste takve kao ona da je ona kao bolja od njih,da njoj ide bolje,a kad se čuju sve jedna drugu hvale,strašno,koliko su mi se ogadile.

Takodje,ne znam zašto bi sa nekim koga nisam video 20 godina bio prijatelj na fejsbuku,ili sa bivšom devojkom,što bi ja bio upućen u njihov privatni život,ili oni u moj.A verovatno se nikada nećemo videti.

A majke koje tek dobiju decu me tek nerviraju,razumem ih da im je dete ceo njihov svet,ali ne moraš to da nabijaš svima na nos,podsećaju me na likove koji izadju iz vojske i onda par meseci samo tamburaju o vojsci,i na glavu se popnu svima.

Odoh van teme debelo,ali potez gde neko stavlja slike na internet je totalni kretenizam,želja za pažnjom nebitnih i nepoznatih i polupoznatih ljudi je isto poremećaj,isto želja da se zna o životu nebitnih i polupoznatih  ljudi je poremećaj.
Tudji životi su van mog interesovanja.
Internet bi bio lepše mesto bez fejsbuka,a i bezbednije.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2015, 01:53:20 od Mile Rent-a bubreg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.109
Zelja za paznjom je u ljudskoj prirodi. Isto kao i zelja da budes u necemu bolji i uspesniji od drugih a posebno od onih koje ne mozes da smislis ili su te u necemu preveslali. To je zdrava ljudska gresnost da se tako izrazim, svi mi volimo kada nam drugi pomalo zavide i slicno. Necemo to glasno reci ali to ce nam cesto ulepsati dan kad izgubimo samopouzdanje zbog neceg drugog.

Ali ja ne razumem potrebu da stalno svima dokazujes da si svugde bio, sve radio, sve kupio, srecan si, zdrav, plodan, mudar, uspesan, voljen.

Moja mama takve ljude zove "nedovrseni". I to se uvek ispostavilo kao tacno.

To se zapravo odnosi i na temu. Izlazes svu svoju intimu i svoju porodicu i vase aktivnosti svakodnevno ljudima. U jednom momentu pocinje da ti smeta kako ljudi previse zabadaju nos u tudje stvari.

Pa stvorio si im igraliste, sad se igraj..
« Poslednja izmena: 16. Mar 2015, 04:52:45 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
Vučić sa spasiocima otete devojčice

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primiće pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji su učestvovali u akciji spasavanja otete devojčice u naselju Braće Jerković.

Vučić će sa pripadnicima MUP-a razgovarati u zgradi Vlade Srbije, saopštila je danas vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Dvogodišnja devojčica je oteta 13. marta u beogradskom naselju Braće Jerković oko 13 časova, a pronađena je nakon dva sata policijske potere, dok su otmičari, troje državljana Francuske, uhvaćeni.

Otmičari su posle otmice kolima pokušali da probiju naplatnu rampu "Šimanovci" na auto-putu ka Šidu, a policija ih je stigla 40-ak kilometara dalje gde im je preprečila put.

Devojčica je pronađena bez povreda i vraćena roditeljima, a osumnjičeni će biti privedeni uz krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je tada MUP.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Sony xperia
NEZABELEŽEN SLUČAJ Otmičari male Maše su imali pomagača

- Ovakav slučaj kidnapovanja, koji su počinili stranci u Srbiji, još nije zabeležen kod nas. Dešavalo se jedino da budu kidnapovana deca iz mešanih brakova stranaca i srpskih državljana u sklopu neke borbe za starateljstvo - tvrdi kriminolog Zlatko Nikolić.

Otmičari štite finansijera: Zlatko Nikolić

On kaže da je potpuno nejasno zbog čega bi neko potegao čak iz Francuske radi otmice u ovu svrhu.

- Dece Mašinog profila sasvim sigurno ima i u Francuskoj, a ako su tražili zemlju u kojoj bi ovako nešto moglo da prođe neprimećeno, zašto su odabrali Srbiju, a ne Moldaviju, u kojoj su kidnapovanja ove vrste mnogo češća. Takođe, sama akcija je preskupa, pogotovo za sitne kriminalce, očito diletante, kakvi su ovi otmičari. Čini mi se verovatnijim da je u pitanju bio pokušaj otmice radi preprodaje deteta, a u takvom poslu otmičari su zaduženi samo za tranzitni deo i nisu sposobni da vode posao - smatra Nikolić.

Kriminolog objašnjava da u ovakvim slučajevima kriminalci često policiji i tužilaštvu prodaju po nekoliko različitih priča o svrsi zločina, uglavnom kako bi zaštitili finansijera, koji često do kraja ostaje neotkriven.

- Sigurno su imali i insajdera u Srbiji, nemoguće je da su se tako lako snašli u potpuno nepoznatom gradu. Što se tiče Fejsbuk profila, naši ljudi moraju da shvate da iznošenje bilo kakvih informaciju o detetu na društvenim mrežama predstavlja opasnost - kaže Nikolić.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Nasli sliku preko FB i napravili pasos... i znali gde se majka seta sa deteom... i otac sav uplakan po svim novinama...

Pa, dobro... Srbija... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 41.0.2272.89
tako su žene iz jedne jake stranke kačile slike dece u nadi da će dobiti posao. jadnice nisu shvatale da na taj način završavaju karijeru.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Nasli sliku preko FB i napravili pasos... i znali gde se majka seta sa deteom... i otac sav uplakan po svim novinama...

slika u pasosu je od deteta iz francuske....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Samsung Galaxy S2
Svaka cast policiji.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat
i kada mu probusis usi dok je beba
Smile

Bio žrtva razjarene rulje na zadatu temu  Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0

Gresis...nije Srbija, vec naucna fantastika koja se servira javnosti Srbije... Smile

Sa kojim ciljem...? Vec spekulisah...olaksavanje krivicno/pravnog polozaja osumnjicenih... Smile

KO, zasto, kako...? Videcemo...mada iskreno sumnjam u kapacitet nase policije da ovo resi do kraja  Smile

Jedno je sigurno...ovakva prica "ne pije vode"  Smile
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.