Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 00:14:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Temperatura procesora  (Pročitano 5015 puta)
01. Jul 2007, 12:53:06
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Temperatura na procesoru sa tek upaljenim kompjuterom  je 69 stepeni.Skinuo sam kuler procesora,i ocistio sam ga alkoholom od stare paste, kao i sam procesor takodje.Kupio sam novu titan pastu i namazao sa njom procesor u dovoljnom sloju (ne previse tanko ,a ne ni previse debelo) kao prema vasem uputstvu koje je dato na forumu. Vratio sam sve nazad kako je bilo i upalio kompjuter , ali temperatura na procesoru nije se ni malo snizila.Sacekao sam nekoliko dana ,ali temperatura je ostala nepromenjena. Sta da radim?

hvala!

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Belgrade (Vreme: 01. Jul 2007, 12:57:02)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
najbitnije od svega...koji je procesor u pitanju....69. stepeni moze da bude standardna radna temperatura odredjenih tipova procesora...
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Upitanju je intel pentium IV 3.2 GHz/1MB
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
mislim da to nije bas normalno  .... Smile

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta moze da bude u pitanju i sta da radim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
to je dual core proc,njima radna temperatura nebi trebala da bude veca od 45 stepeni u normalnim uslovima..Ako su kojim slucajem ventilator i hladnjak prljavi od prasine ocisti i njih.
Kazes,stavio si novu pastu,ocistio sve lepo,onda jedino sto bi moglo biti je da temperaturna sonda lose pokazuje vrednost...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Desava mi se jos kada ukljucim kompjuter posle nekog vremenskog perioda kada je on hladan da mi se prilikom podizanja sistem ,a posle asusovog loga za maticnu plocu zacije kratak zvuk(piip).Ja restartujem kompjuter i udjem u bios i na meniju power pokazuje mi crvenim brojevima broj obrtaja ventilatora na procesoru (npr.1650).Posle nekog perioda kada brzina ventilatora na procesoru dostigne  iznad 1800 obrtaja brojevi poplave (kako bih i trebalo da bude od momenta poljenja), i tako svaki put kada ga hladnog upalim. Sta to moze da bude? i kako to da resim da brzina ventilatora procesora ne ide u crvenu zonu,tj.da  ne pise crvenim brojevim vec plavim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
namesteno ti je u biosu da automatski menja brzinu ventilatora,srazmerno temperaturi...a gde se nalazi,zavisi sve od biosa do biosa,kod mene recimo pod stavkom fan speed moze da se namesti manual i automatic,kako je kod tebe pogledaj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

xxxx

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 410
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.5
Ja restartujem kompjuter i udjem u bios i na meniju power pokazuje mi crvenim brojevima broj obrtaja ventilatora na procesoru (npr.1650).Posle nekog perioda kada brzina ventilatora na procesoru dostigne iznad 1800 obrtaja brojevi poplave

slabo je to, fen za napajanje radi na najmanje 2000 obrataja..
« Poslednja izmena: 01. Jul 2007, 18:42:31 od RedOrange »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ja sam ovo vec negde pisala, ali cu ponoviti ..
pre mesec dana pocela je da se koci igricaWOW, i bacim pogled na temperaturu procesora( intel) kad ono 96
i cistila sam i cistila ali nista, pozovem servis i oni mi kazu da donesem celo kuciste.. ocistili su kuler procesora nekim, oni kazu , kompresorom, i vrati li ga za 2h, sad radi kako treba.
Sve u svemu:Odnesi ga u servis!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 00:14:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.