Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Temeljno - Ubo se nozem pa skocio sa zgrade  (Pročitano 3638 puta)
22. Jun 2012, 15:03:49
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Beograd: Ubo se nožem pa skočio sa zgrade

J. D. LJUTIĆ | 21. jun 2012. 08:16    | Komentara: 5
U četvrtak ujutru pronađen mrtav Nikola Lukić (38) ispred zgrade u Jelene mioče broj 4. Komšiluk u šoku. Živeo u stanu sa majkom

NIKOLA Lukić (38) pronađen je u četvrtak ujutru mrtav sa ubodnom ranom na stomaku, ispred zgrade u kojoj je živeo, u Ulici Jelene Mioče 4, u beogradskom Učiteljskom naselju.

Lukića je pronašao jedan komšija iz zgrade, oko 5.45, kad je krenuo na posao. u prvom trenutku, čovek nije prepoznao Lukića. Međutim, kada su u Jelene Mioče stigli policija i Hitna pomoć, već je bilo kasno.

Prema prvim nalazima, policija sumnja da je reč o samoubistvu, odnosno da se Lukić sam ubo nožem u stomak i onda skočio sa zgrade. Telo je poslato u Institut za sudsku medicinu i posle obdukcije će se pouzdano znati uzrok smrti Nikole Lukića.

Komšije iz zgrade, u kojoj je do sada zajedno sa njima živeo i Nikola, u šoku su i neverici. O njemu imaju samo reči hvale.

- Znamo ga još kao dete - priča komšinica B. P. - Živeo je sa starijim bratom Markom i majkom Jovankom u stanu u prizemlju. Roditelji su im bili razvedeni. Jovanka je divna žena i majka, a i oba sina su joj bila takva.

Citat
SPORTISTA OD GLAVE DO PETE
KOMŠIJE kažu da ne znaju da li je Nikola Lukić bio zaposlen ili je studirao. Ipak, naglašavaju da ga, od malih nogu, znaju kao sportistu. - Njegova najveća ljubav, od malih nogu, bio je bicikl. Takođe i pecanje i alpinizam. Bio je zdrav i normalan mladić. Zbog toga smo u čudu kako je ovako nešto moglo da se desi - čudi se komšinica B. P.

Nikolin stariji brat Marko je oženjen i živi na Voždovcu sa porodicom. Nikola je u stanu ostao sa majkom:

- Jovanka je pre Uskrsa pala i polomila obe noge. Nesrećna žena je od tada u bolnici, nepokretna je. Nikola je bio sam u stanu. Uvek fin, lepo vaspitan, javi se, porazgovara sa komšijama... Zašto bi ga neko mrzeo ili ubio? I zašto bi sam sebi to uradio?

Komšiluk ne zna šta je, inače, tihog i mirnog Nikolu Lukića nateralo da se odluči na samoubistvo, kako se priča.

- Ne znamo šta je posredi, da li se ubio ili ga je neko ubio. To će pokazati obdukcija. Međutim, priča se da je neko iz komšiluka rekao da zna da se Nikola, pre nego što se ubo nožem u stomak, okupao i obukao čistu majicu na sebe. Onda je, navodno, otišao u kuhinju, uzeo nož i ubo se u stomak. Videvši da se nije odmah usmrtio, popeo se na krov zgrade i skočio dole. Tajnu zbog čega je to uradio, nažalost, odneo je sa sobom u grob - kažu komšije.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
kao onaj sto se samozapalio  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
скоро па као она урбана легенда ...

In France, Jacques Lefevrier left nothing to chance when he decided to commit suicide. He stood atop a sheer cliff and tied a noose around his neck. He tied the other end of the rope to a large rock. He drank some poison and set fire to his clothes. He even tried to shoot himself at the last moment. He jumped and fired the pistol.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
скоро па као она урбана легенда ...

In France, Jacques Lefevrier left nothing to chance when he decided to commit suicide. He stood atop a sheer cliff and tied a noose around his neck. He tied the other end of the rope to a large rock. He drank some poison and set fire to his clothes. He even tried to shoot himself at the last moment. He jumped and fired the pistol.
to je onaj sto je preziveo? Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
а да га јебем ... урбане легенде оће да остану недоречене по том питању ... тако да не знам јбга  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia 
ne prepušta ništa slučaju  Smile

bože oprosti,ovo je sve poludjelo
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia 6220
Da, prica je da je metkom prekinuo kanap  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
evo ga  Smile

The bullet missed him completely and cut through the rope above him. Now freed from the threat of hanging, he plunged into the sea. The dunking extinguished the flames and made him vomit the poison. He was dragged out of the water by a kind fisherman and was taken to a hospital, where he died of hypothermia.

a ja sam cuo drugu pricu u kojoj je preziveo
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
bože oprosti,ovo je sve poludjelo

или никад није ни било нормално драга Софи ... дани луди а слични им људи што се каже ...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia 
liče,liče  Smile

a da se možemo kako poubijat' kad naidje problem...pa ostali bi samo ovi što su nadrogirani od jutra do sjutra..i budisti
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.