Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za prijavu igranje vise ljudi sa istog racunara  (Pročitano 400171 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
3 meseca ? Da je tako bili bi ste pre 2 meseca iskljuceni. Nego nije tema za te stvari. Nebitno.

Da, lepo je citati romane. Nije se imalo potrebe za tim. Al' ajd' kada vec jeste, hvala. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 8.0
tixy_m a nekad sa istog racunara igraju DavidVojno i Gofili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
@Mica Trofrtaljka

Zasluzeni dupli nalozi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Žena
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
boyica i ime pre zime ponekad sa istog kompa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
šbbkbb i Дингоспо igraju sa istog računara :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Nisam ja nafuran nego ti smaras...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 113
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
mob
Samsung wave 525
Dragi moji, ja se zovem Jovana Carapanovic, imam 12 god.   idem u 6.    razred OS i odlican sam ucenik, dolazim iz jednog malog mesta u Sumadiji, moj tata kaze da je bolje da ne govorim na internetu odakle sam jer ima svakakvih ljudi.   Ja zelim da prijavim, kako to nalazu vasa pravila, da cemo od danas moja porodica i ja igrati ovu vasu prelepu igru, za koju smo saznali na TV-u i u koju smo se zaljubili na prvi pogled.   Ima nas cetvoro i svi cemo igrati sa iste IP adrese.    Doduse imamo samo tri computera, ali babin decko je obecao babi da ce danas posle podne da joj pokloni svoj.   .   .   laptop, tako da cemo resiti i taj problem.  Dakle, prijavljujem sledece igrace, ili imena, ili nikove:

1 _belo_ - to je moj tata, elektricar u invalidskoj penziji
2_crno_ - moja mama, domacica u ostavci, inace je mnogo volim:))
3_crveno_ - moja baba Stanimirka, udovica jos od I balkanskog rata
4 mtrofrtaljka - to sam ja, tako me tata zove iz miloste

U ime moje celokupne porodice, svecano se obavezujem, da cemo igrati fer i posteno, da cemo postovati sva pravila ove igre, da cemo marljivo uciti i raditi, da cemo postovati roditelje i starije i biti iskreni i verni drugari, tako nam Bog pomogao.  Posebno naglasavam(ovo mi diktira tata:))), da necemo praviti nikakvu frku, a posebno da se necemo medjusobno svadjati, jer kad je u nasoj kuci poslednji put izbila svadja u vezi sa visestranackim izborima, tata je ostao bez desne obrve i trepavica na oba ocna kapka, mama mu bacila zivu sodu u lice:)), mama je ostala bez tri zuba(dva u gornjoj i jedan u donjoj vilici) jer je tata mislio da je njena reakcija preterana, baka je ostala bez naocara, slomila ih jadna kad je pala na njin posto se onesvestila kad je videla kako moji roditelji razmenjuju argumente, a ostala je i bez penzije za taj mesec jer je lovu dala mami kako bi napravila nove zube, a ja sam ostala bez rucka jer mami nije bilo bas do kuvanja tog dana.  Ipak, cvrsto sam resila da ovaj incident ne iznosim u javnost, jer ipak je to nasa porodicna stvar.   

Moja porodica i ja cemo takodje ucestvovati i u ovoj fenomenalnoj akciji NAJBOJA SKOLA SRBIJE, i svi cemo igrati za jednu skolu, necu vam reci za koju, to je ipak nasa mala tajna:)) Dobro smo potkovani znanjem iz raznih oblasti.  Tata se dobro razume u elektrotehniku, bio je jedan od najboljih radnika u svom preduzecu, napravio je samo jednu gresku za 25 godina rada, ali nije bio kriv on vec dotrajali osigurac, tako on kaze:)) Mama je zavrsila srednju ugostiteljsku skolu ali nikad nije bila zaposlena, ali bez obzira na to moja mama je jako pametna zena, zna sve sto se desava u nasem komsiluku a i sire, tako da ce znacajno doprineti nasem dobrom rezulatu u vasem kvizu.  Baba je takodje puna zivotnog iskustva svake vrste, prezivela je balkanse ratove i oba svetka rata, kao i NATO agresiju, nije bas pismena, pomalo nabada cirilicu, ali zato zna sve bitke koje su obelezile nasu istoriju, a zna i manastire.  Bila sa pokojnim dedom u Krusedolu, palili svece i molili se Svetom Tripunu, posto dugo nisu imali dece.  Baba tamo upoznala nekog popa, oca Savu, koji joj svojim savetima i molitvama pomogao da dobije mog tatu:))).  Ja sam najbolji ucenik u svom razredu, bolja sam cak i od Milutina iz druge klupe do vrata, on je mnogo sladak i bas mi se svidja, ima klempave usi i nosi naocare, ali razbija algebru, on je moja simpatija:))) Uh, al sam se ja raspricala:))) Mogla bih jos mnogo toga da vam ispricam, ali zurim u igru, pa mozda neki drugi put::)))

Dakle, dragi moji, nadam se da sam na pravi nacin i u skladu sa dobrom tradicijom i vasim pravilima, obavila svoju gradjansku duznost i da nadalje moja poridica i ja necemo imati nikakvih tehnickin ili nekih drugih problema u vezi sa ovom igrom.   Zelim da vam se zahvalim na ukazanom poverenju i spremnosti da me saslusate.  Zauzvrat, ja dajem rec da cu za par meseci biti jedna od boljih igraca na ovom kvizu i da cu sa ponosom pronositi prezime svoje porodice, sirom nase lepe nam domovine. 

Mozda samo jos da kazem i da moj tata nije platio telefon i internet tri meseca unazad i da postoji mogucnost da nas Telekom iskljuci, pa ovom prilikom apelujem na njih da nam progledaju kroz prste samo jos ovaj mesec, sledeci cemo platiti sigurno.  Tata planira da dobije na LOTO-u, a kad on nesto resi, to mora biti tako.
Eto, ja ne bih imala vise nista da vam kazem osim jedno veliko Hvala.  Voli vas sve i ljubi vasa Mica Trofrtaljka.
hahahahaha  Smile Smile Smile svaka cast Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
sneki07
bre-bre-bre
vatrena_sarm
stralestg

mama,tata i 2 sina :) a poneki put dodje i ujka pa igra na: Danny63
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
sa istog racunara igra pokojni boza i pokojni ljuba i pokojni cane
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

:D

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 627
Zastava Vranje
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG 03
umetnica 993 i bUrkE95 su igraju iste racunare .....jer smo mi sestra i brat ....
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N95
E nek si im rekla umetnuta !  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 133
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.737 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.