Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328283 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Ajde smirite strasti da ne bi doslo do brisanja ili neceg ozbiljnijeg... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Da li je ovo tema za o teorijama zavere, catovanje ili sta sve ne ili za prijavu netacnih odgovora?

Ne spamujte vise, po temi. Ako imate nesto vezano za netacnost izvolite. U suprotnom nije problem nije problem zavrsiti po'so.

Drzite se teme. Da opominjem vise, necu.

Tema je:
"Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak"

Ende, kraj, finito, the end, konjec ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1320
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Ja sam slab na forumima,i mozda sam glup za te stvari,pa da se izvinim odma i ne bih da ulazim u raspravu...ali ja ne razumem u stvari sta je tema ove teme? "Tema za postavljace pitanja"-to mi je jasno za koga je tema,i mislim da se diskutovalo upravo o pitanjima koja su prihvatana a ne bi trebala po misljenjima mnogih,zasto su prihvatana,predlozima sta da se salje(da neko slucajno ne gubi vreme da salje brojeve na japanskom,kao i Debeljko,pa da nekome ode vreme uzalud),i slicno...i pisali su ljudi koji salju pitanja...drugu temu za te stvari ja nisam video...a "novi pocetak" sta znaci,vec ne bih znao...a ako je i ovo tema za pogresna pitanja puno ih je po meni,jer sam nasao i http://forum.burek.com/pogresna-pitanja-se-stalno-javljaju-t522465.html ,kao i http://forum.burek.com/aktuelizujmo-pitanja-tema-za-prijavu-t538301.html ...je l' onda i ovo zvanicno jos jedna tema za pogresna pitanja,ili moze za jos nesto da posluzi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia 
U igri stoji da je Ema Tompson osvojila Oskara za glavnu zensku ulogu 1992. godine sto nije tacno.

Film je iz 1992. ali je Oskara osvojila na dodeli 1993.

http://www.imdb.com/event/ev0000003/1993
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
@vucicevicg

Te ostale teme su ostale na margini. Zbog slicnih desavanja kao i ovde. Zato je ova otvorena sa nazivnim dodatkom, Novi pocetak. Ako trebamo svake nedelje ili meseca zapocinjati nekim novim pocetkom, postalo bi besmisleno i postojanje ovakve teme.

Prevashodno bi ova tema bila za pojasnjavanja oko dilema i tacnoisti odbijanja nekih pitanja a ne teorisanja zaverama. Znaci, pitate zasto vam je pitanje odbijeno A ne razglabati o necemu o cemu ne mozete nikako imati dokaze.

Tema:
http://forum.burek.com/pogresna-pitanja-se-stalno-javljaju-t522465.html
je za pogresne odgovore. Da ne zalazim u to da je naziv pogresan. Kako pitanje moze biti pogresno ? Smiley

Tema:
http://forum.burek.com/aktuelizujmo-pitanja-tema-za-prijavu-t538301.html
Za ovu temu je u prvom postu navedeno koncizno za sta sluzi:

Citat
Ovu temu koristite za prijavu pitanja koja su bila tacna, znate da su u igri, ali se u medjuvremenu cinjenicno stanje promenilo i potrebno je pitanje osveziti novim podacima.

Primer: Oboreni rekordi, promene naziva, promene lokacije, prestanak postojanja...

Ako od svega ovoga jos nesto nije jasno onda zaista ne znam da li moze jednostavnije. Nemojte spamovati po temama, je osnovno, jer se izgubi sadrzina teme i za sta je otvorena.

Zato obratite paznju za sta bi koja posluzila. Naravno ne moze se striktno podvojiti ali bar da se ne zatrpavaju glupostima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Ovi sto su odlucili da ne ispostuju upozorenje. Od sad idemo ovako, upozorenje preskacemo a idemo odmah na zuti i crveni karton. Mozete da pretpostavite sta je crveni.

I da, ne odgovarajte na ovaj post.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2012, 12:53:26 od Shone83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Brže, više, jače!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 108
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung 
posaljem pitanje koliko cm je visok Vladimir Klicko-isuvise posebno. nemam ja nista protiv toga, mozda pitanje i jeste isuvise posebno. Al danas u partiji naletim na pitanje koliko cm je visok Vitalij Klicko.....
IP sačuvana
social share
lav_94
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Cela ova situacija koje se sve vise komplikuje je posledica jedne jedine stvari.
Moderatori pitanja imaju razlicite kriterijume.
Ne znam koliko ih ima,ali evidentno je da neki prihvataju svasta-neki skoro nista(ne pricam o starim pitanjima).

Prihvata se pitanje kolika je propisana temperatura bazena za vaterpolo (26 C),gde pritom to nije skroz tacno jer se tolerise od 25-27,ali se ne prihvata Koji je prvi beogradski uredjeni park.......

Sustinski-situacija odgovara 7600+ PI igracima koji sustinski i ne odgovaraju na pitanja vec reaguju poput pavlovljevog psa na vizuelnu stimulaciju i ruke same kucaju odgvore na pitanja koja su videli vec 100 tinak puta.
polako se gubi smisao igre......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia 
pa dobro, sami su rekli da im je cilj sto veci broj igraca, a mi, par likova koji se bunimo smo nebitni ocigledno Smiley
« Poslednja izmena: 04. Mar 2012, 11:47:21 od Majkl J23 »
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
slazem se sa balkancem kada dodjes do 7600 pi treba prestati jer igra gubi smisao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 117 118 120 121 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.