Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328534 puta)
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Pacijent...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia 
bravo barbele, zato si ti za sve sto saljes cuo, za svaku reku i planinski vrh, doktorirao si na 3 fakulteta i nista ti nije nepoznato

i predlog ako bi admini nekako mogli da dokazu da neko pitanje vec postoji, znaci da slikaju iz baze od kada je pitanje u igri, jer mnogi koji igraju ovo 2 i kusur godine nisu videli pitanje u kvizu koje im je obrisano jer vec postoji..  jer ponekad se stice utisak da se za pitanje stavi da vec postoji samo zato da se igraci ne bi bunili ako im se napise da je previse posebno
« Poslednja izmena: 29. Feb 2012, 17:17:10 od Majkl J23 »
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Amuru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
Je l se ovde prijavljuju netačna i neodredjena pitanja?Pitanje ''izbaci uljeza'', a ponudjeni su Teri,Drogba,Čeh i Roben.Tačan odgovor je Roben.A na osnovu čega se to zaključuje iz pitanja?

Opcija 1. : tačan odgovor Drogba ( čovek crnac,ostali su belci)
Opcija 2 : tačan odgovor Drogba (čovek je Afrikanac,ostali su Evropljani)
Opcija 3: tačan odgovor Teri (čovek je jedini bapnuo ženu od onog Bridža,ostali nisu)
Opcija 4 : tačan odgovor Roben ( ne igra za Čelsi,ostali igraju)
Opcija 5 : tačan odgovor Čeh (jedini nosi kapu dok igra,ostali ne)
Opcija 6 : tačan odgovor Drogba ( kao crnu jedino o njemu postoji legenda da ima najduži polni organ od ponudjenih)
Opcija 7: tačan odgovor Roben (jedini je igrao u Real Madridu)
I mogu jos 1000 opcija da smislim.
IP sačuvana
social share
Hey you!Don't tell me there's no hope at all. Together we stand,divided we fall.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
Decace ne smaraj 90% forumasa se zali na tebe i tvoja debilna pitaanja,a i ona pitanje od audare su smesna,znam da ih sam ubacujes,svi ynamo a tu nisu cista posla Smile

90 %, samo?  Smile   Smile    Smile    Smile    Smile    Smile    Smile
Smešna su tebi jer si još mali, i nisi čuo za dosta toga u životu, kad porasteš samo će ti se kasti  Smile    Smile   Smile   Smile
Onih 10% ocigledno treba zanemariti jer su sumnjivog mentalnog zdravlja kad mogu blagonaklono gledati na njegova pitanja, dakle ludaci blago receno.
Mark Harmon je svakako u pravu. Pitanja koja se ticu njemu jako poznatih reka u Africi ili potoka u Srbiji su pravi fenomen ovog kviza. To je samo u slucaju geografije. Druge oblasti da ne komentarisem. Jos kad krene da se trpa u oblasti za koje ,dok nije nabavio/napravio hakove, nije imao blage veze to je tek jadno. I to opet kakvim pitanjima.
Sve u svemu, lecenje kompleksa, da sebe pokaze kao velikog znalca, uprkos reputaciji skriptare(cak i za teske banalnosti) i hakera, koji zna koliko su dugi neki potoci po centralnoj Africi.
Jos da je gore, ja ovo nisam igrao vise od 2 meseca, tako da je govorim o stanju od pre 2 meseca, sad ni ne mogu zamisliti kakva je situacija.. Smile
Za SapereAude, necu komentarisati dodatno. Sobzirom da se  u 90% vremena aktivnosti njenog naloga radi o njegovom prisustvu(igra sa njenog naloga, usput vredja i naravno koristi priliku da posalje koje besmisleno pitanje) jasno je odakle pitanja onog tipa i od nje.
bravo barbele, zato si ti za sve sto saljes cuo, za svaku reku i planinski vrh, doktorirao si na 3 fakulteta i nista ti nije nepoznato
Ma on nam je enciklopedista pravi! Didro,Ruso i Monteskje bi mu pozavideli na znanju. Smile
« Poslednja izmena: 29. Feb 2012, 18:44:27 od lebron888 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 107
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
SapunavaNauda nova rec Brabel nasao na Guglu  Smile
Cuo sam i ja da Barbel sam pusta svoja pitanja, samo da mi je jos znati kako ??
IP sačuvana
social share
Nemoj se zbuniti izmedju mog karaktera i mog ponasanja.  Moj karakter je ko sam ja, a moje ponasanje zavisi o tome ko si ti. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

volim pice i pljeskavice ...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 559
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia 
Niko se nije rodio naučen, imate priliku da naučite nešto novo   Smile   Smile

Od sada ću duplo više da šaljem  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Я люблю ясно...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Pa normalno kad ti prihvataju svako pitanje Smiley Moderatori preteruju,glupi su vam izgovori nismo ni mi ovce znamo sta se radi,samo je pitanje  kada ce neko progovoriti Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Barbel, ajd' mi objasni po cemu je ovaj grad znacajan, osim cinjenice da si slucajno naisao na njega kopajuci po vikipediji?

http://en.wikipedia.org/wiki/Arvika
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Amuru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
Pa normalno kad ti prihvataju svako pitanje Smiley Moderatori preteruju,glupi su vam izgovori nismo ni mi ovce znamo sta se radi,samo je pitanje  kada ce neko progovoriti Smiley

Mogu ja da progovorim?a mogu ja? A molim vas,pustite mene da ja progovorim  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Hey you!Don't tell me there's no hope at all. Together we stand,divided we fall.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

volim pice i pljeskavice ...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 559
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia 
Barbel, ajd' mi objasni po cemu je ovaj grad znacajan, osim cinjenice da si slucajno naisao na njega kopajuci po vikipediji?

http://en.wikipedia.org/wiki/Arvika

Nisam slučajno naišao, pitanje sam video na "Slagalici" i poslao...ako tu nije posebno, onda ne bi trebalo ni ovde da bude  Smile
IP sačuvana
social share
Я люблю ясно...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.