Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 17:27:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Televizijske Prevare  (Pročitano 3430 puta)
03. Mar 2011, 15:48:56
Svakodnevni prolaznik

The Only Thing I Ever Really Loved Was HATE!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 223
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Već neko vreme se pratim ovu glupost i rešio sam da podelim to sa vama.

Svi ste videli/čuli za, takozvane, kvizove (kvizeve, neznam kako je pravilna terminologija) u kojima se dele ogromni novčani dobici, skupe nagrade i tako to...

Dok sam bio u vojsci, non-stop sam slušao neku stanicu na kojoj su delili telefon Nokia N95 8GB... Postavljali su manje-više teška pitanja na koje su ljudi odgovarali kao potpuni bolidi... Međutim i nije mi bilo toliko sumnjivo (zato što sam tada bio skoro saznao za to) dok nisu postavili extra lako pitanje na koje su ljudi odgovarali kao da nemaju pojima sa životom.

Pitanje je bilo: "Kako su bila imena braće Stojković u seriji "Porodično Blago?"
Svako normalan bi odgovorio "Đoša i Tika" ali su me fascinirali odgovori... Mirko i Slavko, Marko i Đoka, Milan i Žika i slično... Čista bolidarija... Koliko bi glup morao da budeš da bi davao tako idiotske odgovore na tako glupo pitanje. Bilo je jasno da su imali svoje ljude van "Gluve Sobe" koji su davali te odgovore.

Mislim da su ljudi skapirali o čemu se radilo, ali ipak... Postojalo je ljudi koji nije znalo da je sve ovo pravara...
I dalje se pitam da li se neko peca na ove gluposti? Da li postoji neko ko je stvarno glup da se javi?

Danas sam uhvatio na televiziji jedan takav kviz. Štos je u tome što sam uhvatio kviz na 2 različite televizije.
Isti kviz sa malim zakašnjenjem u emitovanju i mnogo dobrim fazonom... Iako su pitanja bila ista, telefoni su bili različiti...

Na Kanalu "Belle Amie" Niš, je išla emisija sa brojem 0900/801-801 (Poziv 100 din/min + PDV)
Na Kanalu "RTV 4S" Bojnik, je išla emisija sa brojem 0900/250-007 (Poziv 29.5 din/min, SMS 47.0 din)

Postoji li nešto što može da se uradi protiv ovih govana što varaju narod i koji prave stoke od sirotog naroda?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IMG0049A.jpg
(144.21 KB, 1280x960)
IMG0050A.jpg
(165.52 KB, 1280x960)
IMG0051A.jpg
(209.6 KB, 1280x960)
IMG0052A.jpg
(207.47 KB, 1280x960)
IMG0053A.jpg
(151.67 KB, 1280x960)
IMG0054A.jpg
(150.34 KB, 1280x960)
IMG0055A.jpg
(156.33 KB, 1280x960)
IMG0056A.jpg
(155.75 KB, 1280x960)
« Poslednja izmena: 03. Mar 2011, 15:53:20 od NickeY »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
mob
Alcatel One Touch
Video sam ja sličan na DSF. Ma to je prevara iz aviona se vidi. To je smišljeno samo da se nakupe pare od impulsa od lakovernih budala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

The Only Thing I Ever Really Loved Was HATE!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 223
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Video sam ja sličan na DSF. Ma to je prevara iz aviona se vidi. To je smišljeno samo da se nakupe pare od impulsa od lakovernih budala.

Ma kapiram ja to... Ali umesto da se udare u glavu i da razmisle, oni jebu narod još više.
I onako ljudi nemaju para da kupe nešto da pojedu, ovi skenjaju i to malo nade ljudima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
SonyEricsson W660i
Pa mislim da je ovo klasicna kradja i kao i svaka kradja i za ovu treba neko da odgovara, ali kako dokazati na sudu(narocite u Srbiji) da je sve namesteno? Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo polako...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12015
Zastava srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung galaxy s4
sve su to mamci za budale...bez uvrede   Smile
IP sačuvana
social share
U cik zore zviždi voz, njime odlazim u OZ
Neću da se vratim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.14
Ја сам скоро слушао неки радио, заборавио сам која је станица у питању, кад и тамо имају тај квиз.  Smile И награда је исто неки телефон.... Питање било "Одакле се риба чисти?"... И стално се као јављају неки дебили и лупају глупости... Још као спикер да им помогне каже "Риба се чисти од....". Али какве су то одвале. Риба се чисти од муке, на столу, од крљушти....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
To se javi neko iz rezije ili neki likovi kojima je to poso i lupaju gluposti, dok oni koji znaju (a jeste potrebno veliko znanje da se pogodi  Smile ) cekaju da se ukljuce, dok impulsi odkucavaju.
Naravno, ukljuce ih tek kad dovoljno impulsa odkuca da dobiju zeljenu zaradu..
Jbg...dok je ovaca bice i sisanja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jbg...dok je ovaca bice i sisanja.

Naravno...toliko je providno da je namesteno...ali je isto tako i legalno, koliko ja znam, jbg Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 273
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
SonyEricsson W660i
Nema leba bez motike...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12
mob
Apple iPhone 12, S21
Pa mislim da je ovo klasicna kradja i kao i svaka kradja i za ovu treba neko da odgovara, ali kako dokazati na sudu(narocite u Srbiji) da je sve namesteno? Wink

po kom osnovu je kradja?
kviz je takav da mozes i ne moras ucestvovati, i sitnim slovima je negde napisano da do ukljucenja otkucava tarifa od 1.000.000 dinara minut...
jedan deo ljudi ne cita sitno napisano i posle kuka...druga polovina ide logikom da ce ih pre ili kasnije ukljuciti...i naravno izvise...

a da ih optuzis da namestaju kviz...sretno  Smile
ne mislim da je nemoguce... ali mislim da je glupo, pa sve i da ih snimis kako dogovaraju da ih neko zove sa kucnog broja, da ce mu platiti racune samo da govori pogresne odgovore... ti licno neces nista dobiti, posto nisi ostecen, a kvizove nece ukinuti...

tako je kako je...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Jun 2025, 17:27:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.259 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.