Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Televizija Bosne i Hercegovine u službi samo jednog naroda!  (Pročitano 15083 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Stani malo u vladi te muslimanske države je prije bio i sam Karadžić. I u vladi za vrijeme rata je bilo i srba i hrvata. Ja ne znam o kojoj ti vojsci govoriš,jel odbrana znači klanje na mostu u Višegradu,ubijanje bijeljinskih civila,masovno ubijanje u Foči,Brčkom,ubijanje u brčanskoj bolnici,rušenje džamija i to sve od početka rata? Ako to znači braniti državu onda ne znam. Za raspad Jugoslavije sam znaš kako je sve išlo,niko nije htio raditi za tuđi džep. Ja ti garantujem,da nije bilo rata da bi srbi imali duplo više vlasti nad Bosnom neg što je imaju sad. Nisam reko da nije legitimna vojska,al čija? Zna se na kojem se teritoriju rat vodio,da se vodio na teritoriji Srbije vi biste bili ti koji ste branioci s tim imenom,al ovo nije ni Muslimanija nit Bošnjačka republika,branili su je i srbi i hrvati i muslimani,znaš to dobro.Problem je u tome što ste nasjeli na tu priču da vi zapravo imate pravo na cijelu zemlju jer je kao to nekad sve bilo srpsko,pa eto i sad treba biti,a ne smijete da priznate nit samim sebi nit drugima da ste nasjeli na to.
Ja neću ništa popisivati,nije to moj poso,zna se ko to radi.Mislio sam da pričamo ozbiljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
E vidiš tu se mi razlikujemo, otvoreno preglasavanje i alijine riječi da će ako treba žrtvovati mira za cjelovitu BiH dovela nas je gdje smo sad! Isto kao što ti ne voliš da živiš u državi gdje su Srbi glavni ne volim ni ja gdje su Bošnjaci i Hrvati i stvar je jednostavana! A koliko je časna vaša A BiH dovoljno je spomenuti Tuzlansku kolonu, Doborvoljačku Kazane, Srebrenicu 92 i 93, Ozrensko ratište, 571 logor koji ste držali od kojih su glavni Viktor bubanj i Tarčin, znači nemojte od sebe praviti žrtve, jer niste i vi ste klali i još gore stvari radili! Ali ste imali dobru propagandu i svjet se ubjedili kako patite!
Baš preko ove BHT koju ne plaćate, već samo Srbi , a najmanje su zastupljeni na njoj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
eto ga opet" i vi ste još gori"..
pa koje uzeo srbima vlast u BiH? jel to neko otjero srbe iz Bosne?
i sad vaš opstanak ugrožen preglasavanjem koje je "moglo" biti..
i zbog preglasavanja mrtvi ljudi plivaju rijekom..
Smile
propaganda,propaganda,propaganda u državi u kojoj se nema šta jesti neko se bavio propagandom,jeste od toga smo preživljavali,jeli smo propagandu  Smile
a odakle ti taj podatak o plaćanju tv-a,to sad prvi put da čujem,valja i meni sad početi plaćati  Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2007, 00:20:22 od bb11 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Pa vi ste bili samo Aliji potoršna roba, materijal za snimanje Markala, Vasa Miskina!

Nemojte plaćati pretplatu, jer će BHT propasti sama od sebe eto ti i ne znaš da ju u dugovima do guše, ali je i dalje u službi bošnjačkog naroda! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
neizlječiv slučaj  Smile
pa čovječe to što se vi međusobno mrzite ne mora značiti da smo i mi tavki..
te priče o tim namještenim autodestruktivnim napadima su već tolko izlizane da bi se uskoro mogle pojaviti i na grandu..
znam da je u dugovima,al eto ne znam nešto i dalje radi..jedino da probate opet granatama,možda vam ovaj put uspije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Ericsson T28
neizlječiv slučaj  Smile
pa čovječe to što se vi međusobno mrzite ne mora značiti da smo i mi tavki..
te priče o tim namještenim autodestruktivnim napadima su već tolko izlizane da bi se uskoro mogle pojaviti i na grandu..
znam da je u dugovima,al eto ne znam nešto i dalje radi..jedino da probate opet granatama,možda vam ovaj put uspije  Smile

Ne nego da vi pokušate sa tim vašim vehabijama da dignete u vazduh koju zajedničku instituciju, jer vaša braća širom svijeta to uspješno primjenjuju, ne znam šta vas koči! Navodno pričate da ste civilizovani u šta ja čisto sumnjam! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ma jeste vehabije dižu institucije u zrak,i sve su crkve po Bosni porušili kao npr.  Smile ma pašće mi neka na um,stani malo...hajd poslije
ma ja,kakvi civilizovani..
civilizovano je zapaliti vijećnicu..najviši stupanj srpske civilizacije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla (Debian-2.0.0.1+d
mob
Ericsson T28
Ti si samo dio pogubne i promašene politike rahat od svega alije! Tipičan predstavnik papagajsko naroda, kome se kaže jedno i onda to robotski ponavlja neprovjeravajući ima li kakve istine u tome!

Citat
Provodili smo i specijalna istraživanja i prikupljanja podataka o uništavanju kulturnog nasljeđa i vjerskih objekata kao i drugih zaštićenih civilnih objekata. Prema rezultatima tih istraživanja, koja nisu potpuno okončana, potpuno je uništeno 917 objekata koji pripadaju Islamskoj zajednici, dok je 731 lakše ili teže oštećen, uništeno je ili oštećeno 311 objekata Katoličke zajednice, 34 Pravoslavne i 7 Jevrejske, 850 sela je potpuno uništeno. Registrovali smo 214 napada na bolnice i druge zdravstvene ustanove, kao i 132 napada na druge kulturne i obrazovne institucije ( škole, biblioteke, univerzitete...). Mirsad Tokača

Pročitaj malo i druge izvore! Pa se možda neće ponoviti 92! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ma ja sad sam posto i papagaj  Smile
pa eto onda bi i ja mogo reći ti si dio šešeljeve politike i papgaj koji ponavlja njegove gluposti  Smile ..
hej papagajski narod  Smile Smile Smile Smile pa majstore vi vjerujete u stvari koje vam serviraju debili, u koje niko na ovom svijetu ne vjeruje,i naravno svi misle pogrešno samo ste vi u pravu  Smile
a 92.se sigurno neće ponoviti,vjeruj mi jarane  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
LG Nexus 5
Ajde sad pocni i ti jarane da vjerujes u to da cu svaki naredni off topic brisati i tebi i drugima. Dosta lupetanja i nebuloza.

Tema je : Televizija Bosne i Hercegovine u službi samo jednog naroda!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.