Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Telenor počinje da se oglašava, nudi „Džinovski izbor“  (Pročitano 31596 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
neisplativo je! samo zbog paketa "Pro 400" se nikako ne isplati nekome ko nece iskoristiti u potpunosti taj paket!
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
E, gledaj, i meni se sviđa n73, bez obzira što se lako lomi, i sad, znači, ja uzmem telefon i dam 16000 pa još TOLIKA pretplata, ja sam na Pro 90 i potrošim 1500 dinara maksimalno mesečno zajedno sa pretplatom. N E I S P L A T I V O
Nije toliko teško izračunati: ako N73 za keš košta nekih 370€ onda lepo svedite računicu.

Niko ne napisa tačno koliko je to mesečne "krede" pride pored inicijalnih 16000 din. za N73?!?
Moram da bacim već jednom pogled na taj sajt! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
OK ... govorimo o "PRO 400" paketu:

Pretplata 1.400 dinara i uključuje

Besplatnih 400 minuta, i to:
     • 320 minuta ka 062 i 063 mreži
     • 80 minuta ka ostalim nacionalnim mrežama 
Slanje 400 besplatnih SMS poruka mesečno
Mogućnost izbora tri 062/063 broja za pozivanje sa popustom od 50% na cenu minuta razgovora u 062/063 mreži za ovaj paket

Cena minuta razgovora
 0-24

U okviru 062 i 063 mreže 4.0 din/min*
Ostali nacionalni pozivi 9.0 din/min**
SMS 1.70 din/poruka
(nakon poslatih 400 besplatnih SMS-a)
MMS 10.00 din/poruka 

Mrzelo me da pretražujem ceo sajt ali izgleda da se radi o tome da inicijalno plaćamo recimo za N73 16000 dinara i onda svakog meseca po 1400 dinara od čega imamo pogodnosti kao što i piše gore.
To je više nego povoljno za one koji mesečno potroše oko 1000 dinara na mobilnom telefonu.
Zašto?!?
Pa zato što se za tih 1400 dinara dobija ni manje ni više nego 400 minuta razgovora što mene recimo na prepaid-u košta 400x12=4800 dinara + SMS 400x3.3=1320 -> ukupno 6120 dinara za uloženih 1400 što i nije tako loše zar ne?!?
Bukvalno se telefon kupuje za 200€ dok se razgovor čak i poklanja mnogo više nego što vredi platiti ga nezavisno?!?

P.S. evo je i tema gde su se pojedninci izjašnjavali o mesečnim troškovima(pre pojave ovih paketa):
http://forum.burek.com/index.php/topic,87940.80.html - Koliki je vaš mesečni račun za mobilni telefon??

Koliko sam primetio u dotičnoj temi, svima je prosek nekih 1500 dinara što je tačno toliko koliko i košta "pro 400" za mesec dana ali uz 400 min. i 400 SMS besplatno! Smile
Onda se nemojte žaliti da je mnogo!!!!
« Poslednja izmena: 09. Nov 2006, 22:03:05 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
ovo nije lose ali ja nevolim te ugovore preko postpaida ja sam vise za USA nacin kako se to radi na cingular mrezi kupis njihov prepaid broj i uz njega ako oces neki extra PPC doplatis jos 100$ i kraj Smile,ali moram priznati da je telenor se ipak malo probudio i da su njihove ponude jako dobre Smile Smile
I ja nekako ne volim te ugovore i to,ali sto da ne uzmem k800i kad je tako jeftin,ali to da placam svaki mesec neki paket 1400din to mi se ne isplati jer meni treba za jedno 20 porukica i neki razgovor.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 6233
Mislim da sam negde cuo da Telenor sprema i nove pakete ali ne verujem da ce biti neke drasticne razlike u cenama.
Ali sam se odvalio od smeha kad sam uporedio dve konkurentske kuce sa paketima Pro200 i 'tako nekako 200'na MTS-u.
Mozda se razlikuju u ponekom zarezu. Kakva lakrdija.
Mislim da MTS nudi Njokije za malo nizu cenu za skoro isti paket.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia E71
Ne,ne,nisi me razumeo.Obavezace te ugovorom da placas mesecno (po mojoj slobodnoj proceni) 5-6000 din,a za to ces dobiti recimo 300 besplatnih minuta u mrezi,100 van mreze,500 sms poruka...I tako 24 meseca... po 5-6000 somica,i na taj nacin si njihov zauvek.Pri kraju te dve godine oni te zovnu i ponude ti jos bolji tel,uz isti ugovor i tako u krug.Isplati se i njima i tebi,jedino sto sumnjam da trosis toliko na razgovor...

OK ... govorimo o "PRO 400" paketu:

[b]Pretplata 1.400 dinara i uključuje

Besplatnih 400 minuta, i to:
     • 320 minuta ka 062 i 063 mreži
     • 80 minuta ka ostalim nacionalnim mrežama 
Slanje 400 besplatnih SMS poruka mesečno

Pa nisam bio mnogo daleko od istine sto se tice minuta,samo sam za cifru debelo omanuo...
Ja cu jos malo da sacekam jer bice toga jos,tek su poceli,jos kad se pojave i austrijanci...Nece niko nesto da spusta cenu razgovora nesto preterano,ali bice u ponudi sve boljih i boljih telefona,pa cemo na kraju svi da imamo n 95.
Ovaj telekom ako misli da me zadrzi u svom taboru,morace uskoro da izadje sa necim slicnim a ne da mi nudi 1112 i slicne modele... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kill 'em all!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 557
Zastava allaraound d wrld!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Benq ef 81
meni je pre nedelju dana stigao na kucnu adresu mts express,sa nokiom 1112,potpisao sam ugovor na 2 god.,tlf.sam platio pouzecem(118 din.sa sve ptt troskovima),mesecno placam(bel 50)354 din.(uracunat pdv),a dobijam 40min.bespl.razgovora 064 i o65,10 min.van mreze,50 poruka dz.,i 065 broj po zelji...dva puta sam uzimao pakete u 063 i gadno naseo na prevaru,jer oni su odredjivali koji su minuti besplatni,tako da ako sam imao 30 min.dz. unutar mreze( a obavio samo 10 min.,oni mi naplate 5 min.,kako ,nemam pojma....doduse tad je jos bio na snazi seseljev zakon,pa se i nije isplatio postpaid...u svakom slucaju nokia mi je kao drugi tlf.sasvim ok,ipak prvi mi je tlf.koji stalno koristim samsung d 800...pozdrav... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 497
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Apple Iphone 5
E ja tek sad ništa ne kapiram.Izvinite što sam glup. Smile Smile
Evo šta ja nisam shvatio.Ako hoću N73 treba da im dam 16soma i da im 2 godine svakog meseca dajem koliko para? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Motorola C450
1400,ali u tih 1400 dobijaš više minuta i poruka besplatno, nego što bi sa 2 i po hiljade mogao da platiš. Dakle,ako hoćeš da zoveš, baš, baš, uzmi, ja se razmišljam da uzmem ovo, a da ukinem fiksni, jer ga i onako ne koristim. Smile
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 497
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Apple Iphone 5
24meseca x 1400din=33600din
33600din+16000din=49600=620eura
?????????????????????????????????????????
Nije loše za nekog ko ima 1 iz matematike?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.