Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Telenor 062/063/069 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 123886 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prebacio sam se na prenesi 150 8. aprila, pozivao mobilnu i fixnu telefoniju slao sms u srbiji sve u granici besplatnih minuta i sms-ova i pogledam racun na njihovom sajtu ono 1700...e sad pogledam ja kad ono pise da sam imao preko 250 minuta a ja sam pratio sve na mom mobu u call register i tacno sam imao 150 minuta, a poruke su tacno napisali,otprilike sam znao koliko sam poslao, da li je moguce da su me pokrali???
pazi. . pogledaj prvo dobro da li ti je to konacan racun . . .jer meni recimo pise da je racun 3000 a dodje mi posle svih oduzimanja i popusta 1500. . . Pogledaj da li si slao poruke na specijalne brojeve. . . to su ti svi oni tv kvizovi , sos kanal i ostale chat gluposti. . . pogledaj dalje da li si slao smsove ka inostranstvu . . .

Oni jos uvek idu preko mts tako da ne mogu da imaju los domet...
telefon do telefona . . . 061 i 064 i vip nema mrezu a mts ima. . tako da nema uopste price kako vip ne gubi domet. . i ovo je trenutno precesta situacija. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

You Can Run But You Can't Hide

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia N95
Šta se dešava sa tim novim 069 brojevima ?
Koliko vidim namenjeeni su samo postpaid korisnicima, a na zvaničnom sajtu nema informacija !

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Telenor.jpg
(88.91 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
da to sam se i ja pitao . . . ocu li placati roming ako zovem na 069 ili ako zovem dole sa 63 na 69 ili 63 u srbiji?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
ocu li placati roming ako zovem na 069 ili ako zovem dole sa 63 na 69 ili 63 u srbiji?  Smile

Sto bi placao roaming kada ce to biti isto Telenor? Kao da zoves 062, ako sam ja dobro shvatio....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia N95
Da, to je Telenor mreža i cene poziva će biti iste kao i kod 062 i 063!
Može se birati broj po izboru, ali za početak samo za postpaid korisnike!
Toliko sam saznao iz call centra!
IP sačuvana
social share
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
ocu li placati roming ako zovem na 069 ili ako zovem dole sa 63 na 69 ili 63 u srbiji?  Smile

Sto bi placao roaming kada ce to biti isto Telenor? Kao da zoves 062, ako sam ja dobro shvatio....
to sam i mislio . . . al recimo kad si dole i recimo zoves 067 neces placati kao da zoves sa 069 , ili hoces  Smile bila bi odlicna fora da ne cimaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
mob
HTC ONE
prebacio sam se na prenesi 150  8. aprila, pozivao mobilnu i fixnu telefoniju slao sms u srbiji sve u granici besplatnih minuta i sms-ova i pogledam racun na njihovom sajtu ono 1700...e sad pogledam ja kad ono pise da sam imao preko 250 minuta a ja sam pratio sve na mom mobu u call register i tacno sam imao 150 minuta, a poruke su tacno napisali,otprilike sam znao koliko sam poslao, da li je moguce da su me pokrali???

to je neka njihova računica (baš bezveze) , i meni se takav pregled nudi a kad dođe račun potpuno suprotno od toga bude na računu  Smile

... nego problem je u tome što telenor zaokružuje prvi minut pa tako nikad ne možeš znati (po tajmeru u telefonu) koliko si stvarno pričao  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia N95
Citat
al recimo kad si dole i recimo zoves 067 neces placati kao da zoves sa 069 , ili hoces  Smile bila bi odlicna fora da ne cimaju
  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
HTC One X
al recimo kad si dole i recimo zoves 067 neces placati kao da zoves sa 069 , ili hoces  Smile bila bi odlicna fora da ne cimaju

Gde dole? U Crnoj Gori? Koliko znam, pozivni broj se razlikuje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Citat
al recimo kad si dole i recimo zoves 067 neces placati kao da zoves sa 069 , ili hoces  Smile bila bi odlicna fora da ne cimaju
  Smile
Smile

Gde dole? U Crnoj Gori? Koliko znam, pozivni broj se razlikuje...
Poenta je da li ti je sve jedno da li koristis 069 ili 063 za pozive ka crnogorskim brojevima?
« Poslednja izmena: 17. Maj 2008, 00:42:46 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.