Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Telenor 062/063/069 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 123582 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
HTC desire s
zar ti vec nismo rekli da se ne isplati uzimati paket 'poruke' ako ti je bitan razgovor?
moras odluciti sta ti je bitnije, razgovor ili SMS .....

Otkud sad znam, pisem vise poruke ali i razgovaram prilicno, no vise pisem poruke....
Razmisljam dal' uopste da se prebacujem na bilo koji paket Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
pa ako ti odgovara taj koji sad imas, nema potrebe za menjanjem
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Pa to je i smisljeno da ne bude i jedno i drugo, ali ni na starim paketima nemas ni jedno ni drugo, ako imas dva mobilna kao sto ti stoji u potpisu, na jedan namaknes neki paket sa povoljnim porukama, a na drugi neki paket sa povoljnim razgovorom i to je najbolje sto u ovom trenutku mozes da dobijes...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Konacno moze da se promeni tarifni paket Wink Ja sam odmah nabacio poruke Smiley sve obavljate preko telenor sajta, tj. portal moj telenor
https://www.telenor.co.yu/portal/ Ako ste se vec registrovali samo se ulogujte ako niste onda se registrujte Wink  Kad se ulogujete idete korisnicki servis, pa aktivacija usluga, sa leve strane dobijate opcije Usluge vezane za prenos poruka i podataka, Usluge vezane za prenos poruka i podataka, Usluge vezane za prenos poruka i podataka.Ulazite u usluge vezane za prenos poruka i podataka, pojavi se Promena tarifnog paketa i stisnete detalji i izaberete pripaid paket koji zelite.Kako kazu aktiviranje novog paketa bice realizovano za 24h.
Nadam se da je bilo od koristi  Smile Ovu uslugu niste mogli pre koristiti zbog tehnickih problema, ona je aktivna od pre neki dan Wink
Upravo u periodu od 24h(svega 2 sata) i uspešno odradjena promena paketa s' njihove strane - sa "Standard" prebacih se na "Priča" kako bi malkice olakšao račun i povećao vreme razgovora ... Smile Pristigli SMS potvrde i screen -> dole u atačmentu!

Btw. ja već 8 godina koristim kao primaran broj njihovu SIM prepaid karticu i inicijalni "Standard" paket koji nikada menjao nisam do sada.
Moto: "vreme je za promene". Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

FEscr(065).jpg
(28.72 KB, 176x208)
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 02:07:30 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
HTC desire s
Da li se isplati? Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 23:41:14 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC One X
sa "Standard" prebacih se na "Priča"

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
Ciglo koji sad paket koristis?
Da li se isplati? Smile
Odgovorio ja, ukaza ti na odgovor X3mE ...

Ja da dopunim o "isplativosti". Well, Standard paket koji sam pod "default" dobio još pojavom prepaid SIM kartica u Srbiji košta trenutno i koštao je i do sada --> 10.62 dinara u Mobtel tj., Telenor mreži sa sve PDV-om i onim inicijalnim pozivanjem od 1.50 dinara + PDV za prvi minut i svaki naredni 8,85 dinara, dok je u nacionalnom saobraćaju cena --> 15.15 dinara za prvi minut i svaki naredni 13.38 dinara.

Paket Priča na koji sam prešao košta u Telenor mreži 6.44 dinara za prvi minut razgovora dok svaki naredni košta svega 3.42 dinara.

Primera radi, za 10 minuta razgovora u mreži bih potrošio:

-ranije(Standard paket) -> 99,12 dinara
-danas(Priča paket) ----->  40.64 dinara

Razlika je "samo" 60-tak dinara ... ALOOOOO  Smile Smile Smile

Naravno da je i nacionalni saobraćaj jeftiniji kod paketa "Priča" u odnosu na paket "Standard" i iznosi 11.09 dinara za prvi minut razgovora dok svaki naredni košta svega 7.67 dinara što je više nego očigledno u odnosu na prethodni paket.

Primera radi, za 10 minuta razgovora u nacionalnoj mreži bih potrošio:

-ranije(Standard paket) -> 148.95 dinara
-danas(Priča paket) ----->  87.79 dinara

Razlika je takodje "samo" 60-tak dinara za svega 10 minuta razgovora ...
« Poslednja izmena: 05. Avg 2007, 23:54:47 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
... da sa tim što su namerno napravili foru da se u tarifnom paketu priča odmah zaokruži minut razgovora , bez obzira pričao 5 ili 55 sekundi ... ali ko duže razgovara naravno da se isplati.

« Poslednja izmena: 06. Avg 2007, 00:23:32 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
HTC HD2
... da sa tim što su namerno napravili foru da se u tarifnom paketu priča odmah zaokruži minut razgovora , bez obzira pričao 5 ili 55 sekundi ... ali ko duže razgovara naravno da se isplati.
Tačno tako, to je malo problematično za cimanje što se jeli dešava u većini slučajeva tj., razgovora izmedju prepaid korisnika koji ne prelaze minut razgovora gotovo nikada, no sada se moramo navići preći taj minut i duže razgovarati jer je čak i jeftinije .... Smile Smile

Cifre gore govore o tome koliko su nas ranije šišali "Standard" tarifom ... pa sve je povoljno od nje pa makar zaokruživali i na "dva minuta" u okviru novih paketa! Smile Smile

Telenor paketi

Standard:
- u okviru iste mreže ---> 10.62 dinara prvi minut, svaki naredni -8,85 dinara
- nacionalni saobraćaj --> 15.15 dinara prvi minut, svaki naredni 13.38 dinara
Priča:
- u okviru iste mreže ---> -6.44 dinara prvi minut, svaki naredni 3.42 dinara
- nacionalni saobraćaj --> 11.09 dinara prvi minut, svaki naredni 7.67 dinara

Razlika nije mala! Smile
« Poslednja izmena: 06. Avg 2007, 00:24:00 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Ja nigde nisam procitao da se kod "Price" zaokruzuje prvi minut, svuda pise da se paket tarifira po sekundi...
Kad smo vec kod paketa, pokusacu da uporedim pri pejd "Prica" i post pejd "Prenesi" i to neka bude ovaj najjeftiniji za 250 dinara:

"Prenesi":
50 minuta price prema bilo kojoj mrezi i 50 poruka za 250 dinara
Ako se probije razgovor ili sms cene su:
uspostavljanje veze 3,42 din (isto je i kod "Price")
minut razgovora prema bilo kojoj mrezi 8,14 din i tarifira se po sekundi!
sms 2,95 din (3,42 kod "Price")

"Prica":
50 minuta razgovora:
10 poziva po 5 minuta izadje 10x20,12=201,2 din u Telenor mrezi ili 10x41,77=417,7 din van Telenor mreze
25 poziva po 2 minuta izadje 25x9,86=246,5 din u Telenor mrezi ili 25x18,76=469 din van Telenor mreze
50 poziva po 1 minut izadje 50x6,44=322 din u Telenor mrezi ili 50x11,09=554,5 din van Telenor mreze
Za razgovore manje od minuta cena je jos veca sto zbog uspostavljanja veze sto zbog zaokruzivanja prvog minuta (ako je to tacno?)!
Nadam se da me statisticari sada nece ismejati, ali ako uzmemo neki prosek ovih 6 racunica:
(201,2+417,7+246,5+469+322+554,5):6=368 dinara
I jos na ovo da dodamo 50 poruka: 50x3,42=171 din
Znaci ukupno 50 minuta price i 50 poruka u paketu "Prica" iznosi oko 368+171=539 din

Ako ja nisam napravio neki previd ( Smile ???) ispada da je post pejd "Prenesi" sigurno duplo povoljniji od pri pejda "Prica". Uz to ako se ne potrose minuti ili sms oni se prenose i mogu se iskoristiti u naredna tri meseca! Sve u svemu ja nikada nisam razmisljao o post pejd paketu, ali ovo mi je primamljivo jer za recimo 250 dinara dobijes 50 minuta price i 50 sms-a pa i ako to probijes opet nemas nepovoljniju tarifu od "Price"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.