Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Telekom za dve milijarde  (Pročitano 5933 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.15
Kao sto uvek na dnu kesice za kafu uvek moze da se istruze nesto preostale kafe8(i kad je nema,uvek je ima),tako ce uvek biti nesto za prodaju..ne boj se,jer mi uvek imamo onda i kad nemamo  Smile Smile

to bas i nije tacno. lelekom moze da se krcka neke 2 godine (naravno dobijacemo i kredite sve vreme dokgod smo spremni da prodajemo 'porodicno srebro') nakon cega ce da se proda EPS a to je vec ozbiljnija cifra koja duze moze da se krcka (zato Pacic kaze da 'smo mi daleko od bankrota'). tamo, otprilike, 2020 - 2022 godine ce novi gazda energetskog sistema zahvaljujuci monopolu polako ali sigurno da nakamari lepo cenu struje da bude ko u Bugarskoj 100 ojra po stambenoj jedinici (a zamisli koliko ce biti zimi ovima sto se greju na struju). e tu ce pakao da se otvori. ljudi ce postati zombiji zeljni krvi ko u ovom novom WWZ filmu. Srbija nece biti lepo mesto za biti. ovako nesto:

IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
E, pun mi kurac stručnjaka ... pa idite u rumuniju, bugarsku .....

Ne kažem da je DOBRO što je tako kako sada jeste.

Kažem da NIJE DOBRO da se proda, pa da dodje stranac, pa da uradi ono što treba da se uradi!!!!

Kako bre ljudi ne kaprate?

Ako je Telenor platio MILIJARDU I PO  za mobtel, VIP dao 320 MILIONA SAMO ZA LICENCU, da li vam to govori koliko u stvari vredi KOMPLETAN TELEKOM????

MNOGO VIŠE OD 2 MILIJARDE!!!!

Firmu koja je kupila u CG i u BIH firme, ti da prodaješ...

TOTALNI IDIJOTLUK ?

Dakle, TREBA reorganizovati telekom, TREBA dovesti sposobne ljude, treba otpustiti nesposobne i sisače para ...

Ali NE TREBA to da uradi stranac, nego mi sami.....

O TOME ja pričam .....  Jer će kroz zaradu firme opet da se finansira nešto ovde, ovde da se potroše pare, a ne da se u koferima iznose ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 6220
Oce, onaj sto je radio svasta da bi dosao na vlast i zajahao javna preduzeca, ce sad to da reorganizuje ...  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Optimisticno nema sta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Izbori 2012

Za sve opcije sam tacno znala kako cu da glasam (skupstina opstine na nivou grada Beograda, skupstina grada Beograda, predsednik Srbije) sem za parlament - jel' jelte odatlen se bira vlada - a ko odlucuje o nama - vlada (posto vlast na lokalu je jedno a vlast na niovu Republike je drugo)

Mislila sam da svi koji su ucestvovali u prethodnoj vladi zasluzuju jedan lep odmor i neko osvescenje - jedina partija koja je mogla to da omoguci bila je SNS. Ali ja ipak pratim malo duze rad i govore nasih dragih politicara - a Vucic&Co stvarno nije nesto sto je u mom bicu da bi ruka mogla tek tako, samo iz protesta, da zaokruzi tu opciju. I tako, do trenutka sedanja za onaj glasacki sto nisam znala sta bih - i kada je trebalo da zaokruzim broj na listicu, samo mi je proslo kroz glavu "ovi ce bas sve da daju" (odnosi se na SNS) - glasala sam za one za koje sam mislila da ce dizati buku (mada mi se ti tek ne svidjaju) i da ih time barem malo koce

I uzasno mi je sto se ta moja misao pokazala tacnom

Inace, vec sam se slozila sa Magic-om tako da i ovaj put sve sto je rekao potpisujem

Magic  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 18:37:35 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Ja necu nista da kazem... samo cu da klimam glavom na napisano u znak odobravanja...  Smile

E, sad... mozete da mi nacrtate mentalni baloncic u kome pise - I told you soooo!  Smile

PS. Ne odnosi se ovo zadnje na krouli, vec na glasace...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Толико о пред изборном обећању СНС да се телеком по ни коју цену неће продавати, чак су се у предизобрном периоду борили и спречавали било какав тендер.

Лепо речено MagicMaster, али то је само жеља, овде жеље никако не заживе. Ови на власт су дошли само да продају шта се још има и да се дефинитивно прогласи банкрот. Нама нема спаса докле год седимо и расправљамо по нету. Куке и мотике у шаке, народ на ноге и сву багру са власти сменити, довести способне људе и који се неће продати " западу " ни по коју цену. Али то се у овој држави неће десити... превише је народу доста свега, а и имају другу занимацију " фарму", "великог брата".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.15
Нама нема спаса докле год седимо и расправљамо по нету. Куке и мотике у шаке, народ на ноге и сву багру са власти сменити, довести способне људе и који се неће продати " западу " ни по коју цену. Али то се у овој држави неће десити... превише је народу доста свега, а и имају другу занимацију " фарму", "великог брата".  Smile

desice se promena kada ne budu imali para da plate racune i kupe hranu. to ce biti samar u lice za budjenje. ali onda ce sve biti mnogo teze i sporije. morace opet sve da se nacionalizuje pod izgovorom da 'nije bilo obecanog ulaganja..' i te fore (kao u Boliviji) a posto cemo glatko da izgubimo sve sporove u Strazburu, moci cemo samo da se isclanimo iz UN-a i postanemo vanzemaljci. kazem, ide jos 7-8 godina pukog prezivljavanja a onda 'sacuvaj boze i sakloni'.. Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 530
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 5130 XpressMusic
Овај човек је лепо рекао.... http://www.youtube.com/watch?v=Jsq-hPL4RMQ    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.