Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Telekom Srbije kupio Telekom Srpske - politicki potez ili ekonomska logika?  (Pročitano 12470 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Dragi Stevie,

Propustio si da navedes sta je konkretno politicki pamflet u mojoj konstataciji, no dobro.

Slazem se da su cene mesnih razgovora niske, ali su i prilicno visoke kada je rec o medjunarodnom telefonskom saobracaju. Cena razgovora na relaciji Srbija - SAD je skuplja kada zoves iz Beograda nego iz Cikaga.

Drugo, Telekom i ostali drzavni socrealisticki monopoli se ni malo ne ponasaju kao `narodni hleb i mleko` jer vrlo lagodno trose velike kolicine novca na sponzorstva, reprezentaciju iako im je to kao monopolima potpuno nepotrebno, a zapostavljaju ulaganje novca u ono sto im je primarna delatnost. Sta znaci kampanja reklamiranja rafinerija nafte na RTS-u? Sta znaci reklamiranje Elektroprivrede? Sta znaci reklamiranje Telekoma? Sa kakvog ekonomskom i trzisnom logikom to ima veze? Takvo ponasenje je simbol neefikasnosti, nenamenskog razbacivanja novca, a da ne govorimo o mogucnosti korupcije pri takvim aranzmanima...

Da je Telekom umesto na silna trosadzijska sponzorstva koristio za kupovinu nove opreme i novih centrala Srbija vise ne bi imala dvojnike.

Inace, u potpunosti se slazem sa konstatacijama Nikole34 sa prethodne strane  Smile
« Poslednja izmena: 08. Dec 2006, 15:53:33 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonP990i R100
mob
BlackBerry bold 9000
dalje vise necu, ali za kraj
cene za edge su slicne u sr i hr stim da je razgovor kod nas jeftiniji

cene sa usa su takve kada ides voipom

sponzorstva se rade tako jer je to nacin finansiranja javnog servisa,sto je valjda jasno

tehnoloski gledano oba hr operatera su u zaostatku za mts, a sto se tice fiksne prenosnici su za generaciju stariji. ne potcenjujem hr naravno. kucam sa pda pa izvinite...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
bolje da i nisi kucao - nidje veze  Smile Smile

kako je mts u prednosti kad nema UMTS a o HSDPA mislim da pitaš direktora mts-a on bi mislio da je to neki restoran.O ostalim uslugama kao što je free prijenos broja iz bilo koje mreže u drugu da ne govorim i još toliko toga da se ne da upratit kako rastu usluge a cijene padaju , glava da te zaboli od količine kombinacija.

da se razumijemo nemoj da skrećemo temu na srpsko hrvatsko natezanje , govorimo o poslu preuzimanja i eto malo o tehnološkoj superiornosti mts-a .

ima zanimljiva tema ali je nisi primjetio http://forum.burek.com/index.php/topic,161398.0.html

0,01384 eura po minuti ja plaćam razgovor sa mobilnog na bilo koji fiksni tel u Hrvatskoj , ajde mi ti reci cijenu koju plaćaš ?? U eurima mi izbaci.
« Poslednja izmena: 08. Dec 2006, 23:58:32 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonP990i R100
mob
BlackBerry bold 9000
neozbiljan si nikola. direktor mts je moj kolega sa studija i nekoliko godina je bio shef tehnicke podrske u vodafonu za nemacku i pojmovima odlicno barata, u sta nisam siguran za direktora vipneta kojeg sam i upoznao. cena je veca za fiksnu kod nas ali je niza za unutrasnji mts saobracaj... uzgred,tehnologiju ne cini samo usluga. i za kraj, cujemo se na ovoj temi za 15 dana kada budes cuo koja je cena za video poziv na mts. tek tada ces shvatiti sta sam mislio pod pojmom tehnologija,visoka tehnologija daje dobru cenu... uzgred,koja je cena video poziva u hr. pozdrav
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
uzgred,koja je cena video poziva u hr. pozdrav
ne znam , ne koristim ali koristim skype na laptopu sa UMTS karticom i web kamerom , te djidje midje koje ćete ponudit u probnom periodu su šuplja .....

teško ćeš mene uvjerit u nešto što jako dobro znam , ebi ga nisam ti ja neka komšinica u pemziji pa kad te vidim sa tom pričom , mislim da sam vidio vrh poslovnog svijeta.Kod mene jednostavno samo može proć istina , ne nikakva magla, a ovaj komplet posao je magla ..... koji ti dodatnim zamagljivanjem pravdaš.budimo ozbiljni brate......

Citat
u sta nisam siguran za direktora vipneta kojeg sam i upoznao

objavljeno 18.01.2006.

Predsjednik Uprave austrijskog GSM operatera Mobilkoma Boris Nemšić, preuzet će u svibnju čelnu funkciju Telekom Austrije, telekomunikacijske kompanije čiji je Mobilkom dio. Odlučio je tako Nadzorni odbor Telekom Austrije nakon što je dosadašnji predsjednik uprave Heinz Sundt podnio ostavku. Nemšić će uz novu, zadržati funkciju čelnog čovjeka Mobilkoma. Sundt će se posvetiti pokušaju tvrtkine ekspanzije na srpsko tržište, gdje će Mobilkom konkurirati na skorom natječaju za kupnju tvrtke Mobtel. Nemšić je rođen u Sarajevu, a karijeru je počeo 1988. kao asistent na Tehničkom sveučilištu u Beču, gdje je i doktorirao. Do 1997., kad se zaposlio u Mobilkomu, radio je u Ascom i Bosch Telecomu u Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj. U studenom 1998. imenovan je prvim direktorom Mobilkomova GSM operatera u Hrvatskoj VIPneta, a čelno mjesto Mobilkoma preuzeo je dvije...

eto toliko o informiranosti ......

Citat
ali je niza za unutrasnji mts saobracaj...

nije  Smile

« Poslednja izmena: 09. Dec 2006, 21:50:11 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonP990i R100
mob
BlackBerry bold 9000
ajd kad kazes,dalje je besmisleno... i odkud ti znas koga ja znam... i uvek se seti price o tolstoju i sekspiru... a i ugovor izmedju mts i mobilkoma je komplikovan prilicno... mislim ko kome i sta cini itd... ajd uzdravlje komsija za mene dosta i molim bez bezrazloznog vredjanja
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
nisam ja rekao da ga ti ne znaš , nego on već pola godine nije direktor vipneta .

oprostit ćeš - nisam te vrijeđao - nego upozorio da JA nisam komšinica sa sprata, kapiraš??
« Poslednja izmena: 09. Dec 2006, 23:05:13 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Bogami ja jesam komsija sa sprata sto se telekomunikacija tice...i vidim iz ovoga sto Nikola kaze da su cene razgovora na relaciji mobilna-fiksna mreza daleko nize nego u Srbiji.
dalje vise necu, ali za kraj
cene za edge su slicne u sr i hr stim da je razgovor kod nas jeftiniji

cene sa usa su takve kada ides voipom

sponzorstva se rade tako jer je to nacin finansiranja javnog servisa,sto je valjda jasno

tehnoloski gledano oba hr operatera su u zaostatku za mts, a sto se tice fiksne prenosnici su za generaciju stariji. ne potcenjujem hr naravno. kucam sa pda pa izvinite...

Oprosti Stevie, ali mi je tesko razumljivo da opravdavas potpuno neekonomsko ponasanje jednog javnog preduzeca. Ne sponzorisu drugi Telekom, vec je situacija obrnuta: Telekom se raskalasno ponasa kao veliki sponzor i godisnje trosi ogromne kolicine novca na sponzorisanje kojecega a u Beogradu i dalje ima dvojnika, nema dovoljno portova za ADSL po novim centralama, i dalje ima delova grada gde je nemoguce uvesti telefon...zalosno.

Normalno ekonomsko ponasanje bi bilo da se Telekom prodao i da se ukine monopol na fiksnu mrezu - da postoji trzisna utakmica jer bez toga nikada necemo imati ni bolje ni jeftinije usluge.   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Pogledaj samo u kakvim uvjetima rade zaposleni u vipnetu , tu svi profitiraju , od radnika do krajnjeg korisnika usluge , a ove komunističke poslovne kombinacije su užas za sve .

paz ovo http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8748553&idnews=348983

prvi korporativni dječji vrtić u Hrvatskoj, wellness i tehnički centar......

Novi poslovni kompleks je tzv. «inteligentna zgrada» s automatiziranim kontrolnim sustavom koji omogućuje značajne uštede energije i smanjenje troškova i pruža najbolje moguće radne uvjete za Vipnetove zaposlenike. Zaposlenici imaju radni prostor s najmodernijom opremom i standardima, kao i brojne druge sadržaje: restorane, vrtić za djecu, fitness, bazen, saune i masaže.

Vipnet, kao najveća greenfield investicija u Hrvatskoj, s 613 milijuna eura ulaganja u posljednjih sedam godina potvrđuje da je riječ o tvrtki koja je u svega nekoliko godina postala jedan od najvažnijih gospodarskih subjekata

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nego evo nešto pametno da ne šupljiramo stalno

Od sutra otvaranje radnih mjesta kod novog operatera

Beograd, 1. prosinca 2006.

Uplaćeno 320 milijuna eura za licencu za trećeg operatera
Novi operater zaposlit će više od 300 djelatnika u 2007. godini te uložiti više od 250 milijuna eura idućih godina

mobilkom austria je danas potpisao ugovor sa srpskom agencijom RATEL za 10-godišnju licencu za GSM 900/1800 i UMTS koja se, po isteku, automatski produžava za daljnjih 10 godina. Uplatom od 320 milijuna eura za licencu je mobilkom austria i time i službeno ispunio uslove kao vlasnik novog operatera u Srbiji. Iz austrijske tvrtke još jednom su se zahvalili Vladi Srbije na brzom i transparentnom natječaju za trećeg operatera.

Rekao sam da ćemo doći u Srbiju kao novi operater i održali smo obećanje. Jako sam zadovoljan i zahvalan srpskim vlastima na prilici koju smo dobili da pomognemo u razvoju srpskog tržišta telekomunikacija. Uskoro ćete vidjeti prednosti naše razmjene iskustva i znanja unutar mobilkom austria grupe i visoke standarde poslovanja. Naša nova tvrtka u Srbiji će se pridružiti grupi vrlo uspješnih operatera u Austriji, Lihtenštajnu, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj. Osim investicije od 320 milijuna eura za licencu, planiramo uložiti dodatno više od 250 milijuna eura idućih godina - podsjetio je Boris Nemšić, predsjednik Uprave Telekom Austria i mobilkoma austria. Predsjednik Uprave novog operatera Alexander Sperl dodao je kako od sutra počinje zapošljavanje više od 300 stručnjaka koji će se pridružiti tvrtki u 2007.

Tražimo najbolje stručnjake iz različitih područja koji žele prave izazove u najuzbudljivijoj industriji. Zajedno s ostalim članovima tima iz drugih zemalja mobilkom austria grupe, oni će stvarati novog operatera. Taj će posao biti stvarno jedinstven i prilika kakva se pruža jednom u životu - zaključio je A. Sperl.

Već u 2007. će novi operater ponuditi svoje usluge korisnicima u Srbiji.

Uprava novog operatera:

Alexander Sperl rođen je 1971. godine, završio je poslovnu školu Handelsakademie u Beču, a potom BSBA u financijama te MBA u međunarodnom poslovanju na Hawaii Pacific University u Americi. Radio je u brand menadžmentu Procter&Gamble u Austriji i Švicarskoj tri godine, zatim u strateškom marketingu te u marketinškom i poslovnom planiranju u Microsoftu Njemačka te sjedištu Microsofta u Americi također tri godine. Od 2000. godine pridružio se mobilkom austria grupi, u kojoj je bio rukovoditelj oglašavanja i brand menadžmenta u tvrtki mobilkom austria, a potom i direktor marketinškog komuniciranja. Proveo je godinu dana u slovenskom Si.mobilu kao direktor marketinga i prodaje i od srpnja 2004. godine je direktor marketinga mobilkoma austria.

Roland Haidner rođen je 1972. godine u Beču, na bečkom sveučilištu završio je ekonomiju i poslovnu administraciju, s naglaskom na Centralnu i Istočnu Europu i poslovni menadžment tijekom studiranja. Karijeru je počeo kao konzultant za restrukturiranje u Contrast Wien, a godinu poslije pridružio se mobilkomu austria kao projekt menadžer u strateškom poslovnom razvoju, s fokusom na spajanja i akvizicije, kao i na dobijanje licenci za Centralnu i Istočnu Europu. Tako je bio uključen, među ostalim, u akviziciju prve privatne GSM mreže u Hrvatskoj - Vipneta 1998. godine. Također je u 2000. godini vodio pokretanje mobilkoma liechtensteina. Nakon što je mobilkom austria preuzeo slovenski Si.mobil u 2001. je bio zadužen za strategije i projekte godinu dana, prije no što je preuzeo vođenje odjela za međunarodne projekte, pomažući širenje mobilkom austria grupe na tržišta Centralne i Jugoistočne Europe. Prije dolaska u Srbiju bio je izvršni direktor za strategiju, projekte i integraciju u bugarskom Mobiltelu.

Darko Parun rođen je 1966. godine, završio je Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, gdje je i magistrirao 1996. godine. Karijeru je počeo u tvrtki HT-Hrvatske telekomunikacije, na domaćim i međunarodnim projektima razvoja telekomunikacijskih mreža i usluga. Potom je radio u IBM Hrvatska na primjeni IBM poslovnih rješenja za telekomunikacijske operatere. U Vipnetu je bio od samog osnivanja 1999. godine, prvo kao rukovoditelj odjela fiksne mreže, istovremeno radeći na povezivanju Vipneta i postojećeg fiksnog operatera. 2001. postaje rukovoditelj Odjela telekomunikacijske mreže i usluga. U 2003. godini postao je i prokurist te vodio izradu Vipnetove strategije, a sudjelovao je i u brojnim međunarodnim projektima mobilkom austria grupe. 2005. bio je predsjednik Uprave i izvršni direktor tehničkog odjela prvog alternativnog fiksnog operatera u Hrvatskoj, nakon čega se uključuje u pripremu projekta novog mobilnog operatera u Srbiji, u kojem će najbolje iskoristiti svoje 16-godišnje iskustvo u telekomunikacijama.

« Poslednja izmena: 09. Dec 2006, 23:53:00 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
PETAR LUKOVIĆ
Dvojnička tuga

Kad jednom Ginisova knjiga rekorda bude tražila kandidate za najduži staž među telefonskim dvojnicima – sva je prilika da ću se ne samo odmah prijaviti za takmičenje, nego ću već u startu poneti nepodnošljivo breme favorita. Biti dvojnik svega 35 godina impresivan je podatak čak i za ovakvu Srbiju u kojoj nije ništa neobično da se govori o "elektrifikaciji" ili "opismenjavanju", te se u poređenju sa strujom, vodom ili kanalizacijom svaka vrsta telefonskog priključka ima smatrati vrhunskim luksuzom.

Višedecenijski pokušaji da od nekadašnjeg PTT sistema ili današnjeg Telekoma izmolim samostalnu telefonsku liniju – više su ličili na najtvrđe albansko-srpske pregovore o statusu Kosova nego o kuporodajnoj temi kako je to običaj u tzv. normalnom svetu. Čuo sam svaku vrstu objašnjenja: nema slobodnih linija, nema tehničkih uslova (jer živim u soliteru), nema investicija na Zvezdari, centrala otišla u kurac, bile sankcije, imali ratove u kojima nismo učestvovali, nestašica kabla, reorganizacija u Telekomu, političke prilike u svetu, požar u Hilandaru, voda u kablu, izbori, izuzetno toplo vreme u decembru koje ne pogoduje ukidanju dvojnika, kosmički talasi nad Čingrijinom ulicom, nepovoljna nadmorska visina, prisustvo drveća u blizini mog solitera, postojanje trola koje ometaju podzemne kablove, mogućnost tornada i cunamija...

Bolesno svestan činjenice da mi se status Telekom-Dvojnika neće promeniti u narednih 35 godina – osetio sam čak i neku vrstu prkosnog ponosa zbog činjenice da su me mimoišli svi analogni, digitalni, kompjuterizovani, satelitski ili božanski sistemi komunikacije; za razliku od svakojakih korisnika kablovskog interneta, wirelessa ili ADSL sistema koji desetine email poruka bezosećajno primaju za isto toliko sekundi, dvojnik zna i ume da ceni svaki email koji mu se posle duge i teške borbe pojavi za osam ili devet sati. Ako, daleko bilo, treba skinuti neku malu sličicu, posebne se vojne pripreme obavljaju za vikend: svega tri dana za 55kb nikako nije puno, naprotiv! Dvojnik, primetio sam, ume da ceni samu činjenicu da mu telefon uopšte radi: on ne postavlja pitanje da li mu je veza dobra ili loša, jer zna da je uvek loša; on se ne sekira zbog šumova u slušalici, jer su šumovi prirodni; on ne brine zbog brzine interneta jer, kad bolje razmisli, nikad ne valja žuriti, ko rano žuri dve linije grabi; konačno, dvojnik se ne uzbuđuje ako mu je blizanac-dvojnik uzeo vezu: neće dugo, teši se, ima komšija pravo da razgovara i odleti na internet, ljudi smo, dogovorićemo se, ako se ne dogovorimo uvek mu možemo pozvoniti na vrata sa sekirom u ruci i pristojno ga podsetiti da je to naš zajednički telefon u vlasništvu srpskog Telekoma, neka živi Telekom!

Rasterećen brige da se opterećujem brzinama većim od 7k/sec, sasvim sam se opustio, uveren da me Telekom Srbije nije i nikad neće zaboraviti. Ali, kad sam čuo da je moj telefonski gazda Telekom Srbije za tričavih 645 miliona evra kupio mobilnu telefoniju izvesne Republike Srpske – iz nacionalnih, nikako ekonomskih razloga – palo mi je na pamet da sam već pobedio na Ginisovom konkursu i da ću večno, forever, zauvek, do jaja, ostati dvojnik sa Zvezdare, jer sad Telekom Srbije ima druga posla: da brine o Srbima preko Drine, da se drugima uvlači u fiksnu anusnu mrežu, da tamo obezbedi brzinu o kojoj jedino mogu da sanjam, da se posveti telefonskoj obnovi srpskog digitalnog bića, jer ko jebe Zvezdaru kad je srpski Doboj u pitanju!

Tako nam i treba kad smo dvojnici!

Izvor: OdNasZavisi.org
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.