Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:03:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: telefon  (Pročitano 4436 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple iPhone 6s
Ozbiljno cu je promenut, samo negde tamo u maju ili junu, bilo bi mi dosta 150 eura za nju, full pakovanje i plus memorijska od 256mb
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
150 eura  Smile  skromno nadam se da ces dodati neka para za N80  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple iPhone 6s
past ce nesto izmedju n80 ili tog se p990, ali nokiu cu morat prvo dobro da je ispipam, jer strasno me nervira pucketanje maske, svaki put imam osecaj da ce se raspast, to je jedan od glavnih razloga zasto ne volim nokiu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Samsung S6 & Lumia 9
slazem se sa tobom....to je zbog to sto nokia ima mogucnosti lakse i brze zameniti masku .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Citat
Budite malo objektivniji kad preporucuete neki telefon, a ne svi ko neki slepci, samo nokia
Eh, sad popi***h, pored toliko dobre volje i pomoći mladjim članovima ovog foruma sa moje strane i strane svih ostalih poznavaoca materije koji se ovde ubiše od pružanja pomoći, trošenja svog vremena i objašnjenja opet ispadosmo "slepci"!
Nekome se ne može ugoditi pa to ti je.
Pa ovde niko i ne preporučuje kupovinu telefona sa operativnim sistemom zato što je "slepac" i ne vidi dalje od nosa ili totalno neobjektivan, već suprotno iz potpuno objektivnih razloga 1000 puta objašnjenih ovde na forumu.
Ako se pak pod objektivnost misli na to da treba preporučiti telefon koji ima lep dizajn, solidnu autonomiju, bla, bla, onda kupite Sony Erisson T610 ili nekog metuzalema iz "prošlog rata" i uzivajte u blagodetima moderne mobilne telefonije.
Telefon koji ima OS se preporučuje ponajviše zbog mogućnosti proširenja upotrebljivosti i povoljnije cene čak u odnosu na modele Samsung o kojima je reč.
Ako se nekom pak svidja nešto drugačiji pristup gledanju mogućnosti i upotrebe telefona onda jeb**e neka napiše listu ili spisak želja koje želi da sastoji njegov telefon i to po stavkama tipa: dizajn, autonomija, lože se ribe na njega, ima kameru od 50Mpx, svira k'o Marantz ili ti Electrocompanient, kuva kafu, pušta Pink i gole ribe sa istog,.... i nazove temu u skladu sa zahtevima jebote, umesto nekog banalno glupog pitanja: "da li da se odlučim za Nokiu ili za Samsung"! Smile
Ne znam šta me sprečava da ovu temu bacim u korpu za otpatke!
« Poslednja izmena: 10. Feb 2006, 17:40:08 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple iPhone 6s
Sve to stoji sto ti kazes, ali cak i ako se uporedjuje bilo koja ne simbian nokia sa bilo kojim drugim ne simbian telefonom, po vecini clanova foruma nokia je br. 1, sto u opste nije tacno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Opet ti!
-Pa ja govorim o telefonu sa jebenim operativnim sistemom a ne o Nokiji.
-Eh, sad to što najveću podršku softverom od programera i onih koji pišu i izdaju softver za najpoznatiji operativni sistem za telefone na svetu Symbian ima Nokia tu ja nisam kriv.
-Da kojim slučajem imaju telefoni marke Ei Niš ja bih preporučio iste.
-UIQ SonyEricsson telefoni su dobri ali koštaju ko jedan bolji PC pa samim tim valjda treba da se trazi najpogodnija alternativa.....
-Windows Mobile OS i PPC - jednom rečju opet mnogo skupo!
-Svi ostali telefoni koji nemaju OS su uglavnom bazirani na Javi i kao takvi ništa ne odudaraju u tehničkom smislu od nekih koji su se koristili pre 6 godina a koštaju i po 500€ i to samo zbog lažnog predstavljanja Mpx kamere, slanja slika direktno na TV(ma nemoj pa kakav TV treba posedovati za takav manevar), i slušanja muzike uz mnogo veću i proširivu memoriji. Bukvalno su sve marke koje nemaju OS radjene po tom principu i tu izgleda samo dizajn odlučuje i malo toga više!
-Nokia je br.1 ne samo po mišljenju članova ovog foruma(tj. tvom zaključku) već i po svetskim statiskama o prodaji i korišćenju istog. Samim tim ona je br.1 i niko joj ne može ništa. Mogu samo da je mrze zlobnici koji bi takav telefon hteli da poseduju ali im društvo u kome se kreću "ne dozvoljava" zbog podsmevanja tipa veliki i glomazan. E, pa ne mogu i jare i pare i nikada nisu ni mogli!
-Ponavljam i zahvaljujem ti na uvredi - slepac, da kojim slučajem najveću podršku softverom i najpoznatiji OS za mob. tel. na svetu ima i Ei NIš model preporučio bih ga svim srcem ali nema!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
polako ciglo Smile
Neka kupi samsung, imaće kameru, bateriju, internet, mms i biće mu dovoljno...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC HD2
Ma smiren sam ja totalno. Smile Smile Smiley 1 Smiley 1
Khmmm..jelte... nego tip poželeo telefon koji neće imati problema u mreži 063 a ja bih mu preporučio neki Sagem iz '90 i neke ili obavezno na razmatranje Alcatel easy ili db. Eh, ne lezi vraze tu je zelja za više od 200 memorijskih mesta ostavljenih za sms poruke, samim tim pada u vodu moj prvi predlog za telefonom koji "vata" signal i tamo gde ga nema a drugi neću da ponavljam!   
Jesam li ovde negde spomenuo ________ telefon?!?
Šalim se, malo razvedravanja nije na odmet! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Pa ako se salis, ajd onda i ja da se nasalim. Ja preporucujem Motorolu CD930, zakon telefon, ima cak i 3 minuta snimanja razgovora Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:03:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.